Prijava

Ih, bio sam jako nestašno dijete. :-)

Jednom sam svom tetku naštimao tuš da ga polije. Bio ja u kupatilu i on pošao da uđe, ja mu kažem da pričeka sekund. Stavim tuš na česmu i okrenem prema sebi. Onda njega pustim unutra, a on k'o sirovina odmah pusti vodu na najjače i zalije ga voda k'o cvijeće. :-)

Istom tom tetku sam stavio čičak u cipelu. Bilo mi nekako smiješno kad je poslije čistio čarapu. :-)

Ima i ono standardno izmicanje stolice, to je mislim svako od nas radio. Ima i luđih stvari, ali da ne otegnem post, drugom prilikom.

Držali moji rođaci prodavnicu i ja sa njihovom decom i decom zajedničkih rođaka, smo svaki dan visili kod njih i besplatno jeli kremiće. Posle godinu dana su zatvorili prodavnicu zbog velikih dugova.

drug (6) i ja(5) pobegli od kuce na njegovom malom motoru, branili su nam da se druzimo jer smo non stop bili u ranama, oziljcima i gipsu. stigo nas moj otac kod Krusevca, kad je moja baba provalila da se ja popeh na motor i da odosmo... njemu je otac pustio krv na nos od batina, dok je moj bio malo blazi, al ja sam plakala zbog njega, toliko se drao da sam cula u svom dvoristu...

jednom kad smo pravili kucicu na drvetu zveknuo me je macolom po glavi kad je hvatao zalet da zakove neki koc u zemlju.plakala sam najstrasnije,al zato jer mi se uzjebala frizura (riblja kost).

Do trećeg razreda osnovne, svakodnevno sam se tukao sa vršnjacima i godinu-dve starijim od sebe i uživao sam u fajtanju. Starci su me onda usmerili da treniram Džudo i svu energiju sam trošio na tim napornim treninzima tako da sam ubrzo prestao sa tučama na ulici.
Nisam imao nekih većih ispada. Izdvojio bih gađanje autobusa javnog prevoza prezrelim paradajizom (kada je sezona), zaglavljivanje zvona na vratima u komšiluku palidrvcetom ili čačkalicom, gađanje nepoznatih ljudi pecom (a kasnije i onim pištoljima na kuglice) koji prođu našom ulicom...
Ako se još nečeg setim, dopisaću...

Vrlo mnogo sam hteo dzapalim nesto, pa sam otisao na terasu i uzeo novine iz jedne korpe. Ja ih zapalim upaljacem ali vidim da nista ne gore pa ih bacim nazad u korpu. Okrenem se ja i vidim plamenovi izlaze iz te korpe. Ja brzo odoh u kuhinju i pokupim neka sranja u prahu, kao sto je soda-bikarbona i so, i to krenem da sipam po vatri.
Ugasilo se ali je taj deo zida ostao crn.

Ja sam baš bio problem u osnovnoj školi. Bukvalno svake nedelje sam morao da dolazim sa jednim od roditelja u školu. Al sad je glupo da vam pričam pošto smo svi manje više ista sranja pravili. Al moram vam ispričati šta je jedan drug uradio. Pošto je živeo u zgradi na četvrtom spratu izađe on na terasu i napravi avion od papira. Padne mu na pamet da ga upali i baci. Baci on avion koji se na vetru okrenuo nekako i upadne komšiji ispod u stan. Upali se tepih i sve počne da gori. Koji BOG! :)