Ja stvarno mislim da ovaj Mekel nije loš igrač i glupo mi sad da ga napadam kad ga svi stalno nešto prozivaju. Ono, tek je početak, privikavanje na ekipu, na sistem igre kod Radonje (koji u napadu ne postoji i čim se na to privikne, biće valjda ok). Ali kakvi su ovo ulazi iz meča u meč, jebemumater. Profesionalni košarkaš, plej koji je šuta bez, ili omaši ceo koš prilikom ulaza ili pravi korake.
па чекај, гудурић који игра прву сезону озбиљне кошарке и други пут уопште излази на евролигашки паркет трпа реал са (до сад) 9 поена. АААХАХАХАХАХ ГЛУПАНДЕРИ ЦИГАНСКИ.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ako damo pedeset poena koljem prase
Pls stop
Izađe Gudura, saće ovi na 60.
Radonjiću uvedi sve rezerve da možemo da se vadimo da smo kombinovali.
SOFO UHVATIO LOPTU POD KOŠEM JEEEEEEEEEEA
OU VEJT BIO SAM KO DUH.
A OVI ŠPANCI MAJKU IM JEBEM U PIČKU NIJE NI ČUDO ŠTO IH GAĐAMO SITNINOM KAD DOĐU U BGD KAD SU CIGANŠTURE NAJGORE.
Nek se potuku igrači da se prekine meč.
Dabogda i Kataloniju primili u UNESCO.
Ja stvarno mislim da ovaj Mekel nije loš igrač i glupo mi sad da ga napadam kad ga svi stalno nešto prozivaju. Ono, tek je početak, privikavanje na ekipu, na sistem igre kod Radonje (koji u napadu ne postoji i čim se na to privikne, biće valjda ok). Ali kakvi su ovo ulazi iz meča u meč, jebemumater. Profesionalni košarkaš, plej koji je šuta bez, ili omaši ceo koš prilikom ulaza ili pravi korake.
па чекај, гудурић који игра прву сезону озбиљне кошарке и други пут уопште излази на евролигашки паркет трпа реал са (до сад) 9 поена. АААХАХАХАХАХ ГЛУПАНДЕРИ ЦИГАНСКИ.
ne gledam al je žešća prcaža, osveta u beogradu od jedan razlike će boleti isto ko i ovo
Igramo 27. novembra protiv njih drugu, taman možeš do tad da odložiš to klanje praseta. Tad im je ionako termin.
Идемо и до 60 поена!
дајте кера јбг
Bravo momci ovako se bori za grb sveti!
21 smo dali u trećoj, jbg preračunao sam se za jednu kontru jbg.
Jebeni Simon hahahh
A RADONJA SERE GUDURI NEŠTO A GUDURA SE MISLI MAJKU TI JEBEM DA TI NIJE MENE GUBIO BI 860 RAZLIKE U PICKU MATERINU
шта сере сад радоњић пичка му материна, што не улази у пенал завршницу, па кад мисли он? магарац.
Svi što ne volite Simona jer vas kao nervira napušite se kurca usta vas jebem