КК Црвена звезда

1. па одличан је брт кад му тим губи деведесет шест разлике, или кад води фазон 20, тад је супер.
    циганштура косоварска ћелава

2. Kad gubiš dvesta boriš se baš tad da ti ne gaze petom ako već seru

3. Šta treba da izadju napolje? Navijaj za Partizan brate oni to rade

4. боље да је узео транспарент неки "косово је србија" да прекрије терен и да прекину утакмицу и буде службено 20:0. то верујем да би могао да уради.

5. I kad ne mora da vodi loptu. Fala bogu pa su mu rekli da ni slučajno ne tapne loptu o parket, ili ne daj bože da krene na koš osim ako nema prolaz da zakuca.
    Sledeća protiv Himkija u gostima. Dobro, valjda će bar ljudi da se oporavljaju polako kad krenu one utakmice koje treba da se dobiju.

6. Ajde ne budi Vo iz kupusa ljubi te brat

7. REBA NIJE VIŠE BEBA. AL PROMEŠA MAJKU MU.

JA ZADOVOLJAN A I PUSTIĆE NAS FENER

8. Dadoste za jednu četvrtinu 30 poena Realu, u sred Madrida.

Brt, nema na šta da se žalite jbt.

9. гледаш ли ти утакмицу, боксеру? и стварно ти је ово кретање симоновићево допадљиво, ово спрдање у одбрани јер се буздованчина наложила да може да игра кад му се ћефне, по принципу "некад ћу да млатарам бесциљно ручердама а некад... а јебига прође ме шта сад", и он сам као појава? говно од кошаркаша, говно и од човека убеђен сам, тако делује. има предиспозиције да буде звер, а он је једноставно говно.

и попустише цигани, хвала им што нису толики цигани као симоновић рецимо, ипак није толика брука пукла, ово је мање-више очекиван резултат пре меча. а могло је да буде весело.

10. Čak nas i španski cigani pustili na kraju. Koja smo sirotinja lol

11. Што се мене тиче, 1:1 у полувременима је.

12. Још смо и добро прошли на крају (^о^)

13. Симанић показао муда. Биће опасан.

14. http://i.imgur.com/S1tz7yz.png

СМИЈЕТЕ ЛИ ЗАДЊЕ ЧЕТВРТИНЕ ПИЧКЕ МАНДРИНЂАНСКЕ

15. бохор се баш доста разуме у кошарку

16. E ali Radonjic drzi Simanica 28 minuta vecras. Pa picko jedna smrdljiva.

17. После првог полувремена, ових 27 разлике изгледа сјајно. Чак ни стотка није пукла. Избегли катастрофу, показали мало срчаности у другом, то је нека као утеха. Гудурић опет показао велики офанзивни потенцијал, то је супер. Бориша, колико год да ће звучати лејм, мора се написати, у складу са именом. Лел. Али то је стварно позитивна ствар са овог меча. Е сад, појачања... Стварно не знам ко је досад најгори. Софо изгледа као да је много уморан од кошарке, трчања и свега. Мекел засад статистички добар у неким мечевима, али много има неких бесмислених улаза после којих враћа лопту назад или је губи. Томпсон никако да пронађе шут, али ми се и даље чини да је питање времена кад ће да проради. Не забушава у одбрани, колико ми се чини, а ни не узима неке кретенске шутеве, него га једноставно неће и то му убија самопоуздање. Видећемо. Јовић убедљиво најбољи вечерас, ето и ту очигледну чињеницу да напишем.

18. Sad malo ozbiljno. Jbg nismo očekivali ni neizvesnu završnicu a ne pobedu. Ja sam očekivao 15 razlike, tipa da gubimo 20+ razlike, pa da se na kraju to malo smanji i eto.

Očajan početak, sraman, koji nadam se više nećemo gledati. Po meni do jaja loše odrađeni transferi, to su pokazali i porazi u Abi ne samo ova tekma. Sofo više nije igrač, nego balast koji će imati možda par utakmica "na nivou". Prošle godine smo doveli Vilijamsa koji nas je pre toga urnisao sa Lok. sad smo doveli Sofo-a koji je isto tako umeo da nas urniše ali jbg, Sofo je bulja.

Mekel je kao što sam rekao plej koji jebeno ne zna šutnuti, npr. sam je bio na trici, čeka, krene na ulaz, nabacuje na koš preko dvojice, i pogađate-maša. Očekivao sam da će u proseku biti bolji, al od početka sez govorim da od njega nećemo dobiti 20poena u nizu, razigravanje ostalih igrača poput MW što je radio i sl.

Nastić je Aba liga igrač max (za sad bar). Onakvu inferiornost kao večeras pod košem, gde ne uspeva ni da skoči uopšte pored RM-ovih visokih je jadno gledati, ali ajde, on ni nije "projektovan" da jebe u EL.

Ryan T. je nepoznanica. Očekujem sve da prokine (kao što očekujem i od Dange loool), sve kao krenuće, al kurac. Ne bi me čudilo da radi Šilb mod. haha U svakom sl. ispod očekivanja.

Cirbesu sve pohvale, napreduje konstantno, povredu kao da nije imao, i uz "klince" i Jovića jedini koji je kako tako zadovoljio stvarno. Dao je 15p iznudio 12 slobodnih i sl. jbg svaka čast Švabi.

Ono što me raduje su klinci, dokazali su da će jebati. Ulaze na -30 i sa stavom "ko im jebe mater ima da ih natrpam", za Guduru sam znao i prošle god. da je tako, ali i Reba (koji je imao do jaja "mešanje" i pik sa Švabom u 4/4) i Boriša su to pokazali. Možda sam subjektivan ali su po meni bolji od ovih RM-ovih.

Ne znam samo ko će da duva od stranaca za domaćicu imamo ih 5 sa mršavim crnjom što je došao juče. Maik svakako neće.

19. Tesko da cemo sta osvojiti ako ovaj novi crnjo nije novi Dzordan.

20. дуваће софоклис, врло је близу раскида верујем. остаћемо с цирбесом и настићем као правим центрима, ал' јебига, то је то.
    мада је нелогично да дува он сад кад нам је четворка јако нестабилна, кад нема центара никако на тржишту (а још мање наших), али овакве његове партије су неподношљиве, а претпостављам да није дошао да игра за кикирики, беле семенке и неких 50-ак хиљада годишње, него да су му сручили добре паре.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.