Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A jbg, mislim da je to do Radonje. Ne može čovek jednostavno neke normalne akcije da smisli. Nisu nama plejevi loši (barem po meni), ali nisu ni igrači koji će ni iz čega da naprave nešto kao Teo ili M Will. Da ima nekakvog sistema u napadu, pokazali bi i oni više.
Evo krenulo tek sa Simonom kapitenom, standardno.
Ма добро Радоња је стварно чудак по неким питањима али ја Мекела ценим по ономе што сам гледао последња 2 месеца да он има мозак и да кад види да оно што је тренер реко не иде онда нек сам проба да коригује. А не да силује ко нездрав јебо га отац.
Јебено нам Симон вади текму не верујем...
Какав промашај њега у - а Томсона у + на исту границу
Počnem da pišem post o simonu i igri u trećoj četvrtini, on posle početnih 1/3 šutnu i 2/2, i batalim, šta ću, iako je ova njegova odbrana tragična. A ono postavljanje laktova u napadu pri nekim samo njemu poznatim polublokovima dokazuje kolika je šiptarčina.
Ma đubre je čovek, tu nema šta, ali nas je i vadio evo već par puta ove godine. I može on skroz normalnu odbranu da odigra, čak kad ima motivacije, mislim da je jedan od boljih odbrambenih igrača.
Ali šta da rade naši plejevi kad svi stoje? Kakve su ovo akcije? Da ne pričamo o ovolikom broju lopti bačenih u bunar. I to ničim izazvanim, da sad ovi metalci igraju neku odbranu pa i da kažeš, ali ovo je presmešno.
U nekom drugom sportu ovo se zove centaršut....jest balija reko ali je jedan od najjačih komentara
http://i.imgur.com/ImWDGbf.jpg
Шта је ово гром те убио?!?!
Гога Секулић пропала
ОВОМ ВОЈИНОВИЋУ ТРЕБА ПИЧКУ ПОЛУПАТИ ЧМАР ЈЕБЕНИ
Kako li se oseća Kvinsi kad zna da je pre 5 dana bio u Detroitu, a sad sluša averedž srbe u Valjevu kako viču "lopove lopove" lolo
To je ona sa majicom "ko je jebo jebo ja se u nedelju udajem", inače voditeljka i kamerman lokalne televizije.
Kamerman je levi, da ne bude zabune.
Симанић и Гудурић блистају
A jebote, ovaj Majstorović igrao u KK Smederevo pre par godina, šta mu je sad
МАЈСТОРОВИЋ ЗАСЛУЖИО ЈЕДНО СЕДАМ ТЕХНИЧКИХ ЗА ФЛОПИНГ И БАТИЊАЊЕ АЛ ДА ЈЕ ЈЕБО ШВАБУ ЈЕСТЕ
ZA KOGA NAVIJAŠ DIO?
ZA JOŠILA ZIRBESA I JOVIĆA, AL ME PRODAJU SVI... :(
GLEDAM RAVNODUŠNO JBG. TI Dukk?
Duka za valjevo ne moras da pitas
Duka vuce brankovicu
Metalac, Zvezdi jedan poraz manje-više ništa ne znači
Inače Majstorović za Zvezdu. Igrao je za blizance ko klinac, al za Zvizdu navija.
To ne menja činjenicu da je jebe.
Pa jebote, ako voliš, obično ne jebeš
Deni poznaješ me tako dobro