Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Hahahahahah ma ovaj Radonja je cirkus
Jeste lečki i na simpatiju se ne drka.
I ja sam se mislio time Dukka, al jbg, i Zvezda je u krizi, to bi bio bukvalno 4 poraz u nizu, 3 u nizu u Abi, nije to dobro.
limenke jebale limenke lol
Радоња нас изненађује у последње време неким одлукама, тако да ме не би много чудило да му одмах да 10-15 минута. Или да га уврсти међу 12 на рачун Борише, а да не крочи на паркет.
Хахахах, а пази мене што покушавам да предвидим Радоњине одлуке. ЧОВЕК ЈЕ НЕПРЕДВИДИВ!
Kod Radonje uvek neki vic. Šta su mu značile ove tri sekunde Kvinsija, da se navikne na saigrače, ligu?
ljat motiv je bio taj što je kvinsi u par navrata grlio saigrače lol i to onako brižno jebački
NADUVAJTE SIMONU RESU
http://www.mozzartsport.com/vesti/simonovic-trojkama-utisao-valjevo-i-spremio-zvezdu-za-derbi-radonjic-uveo-milera-tri-sekunde-pre-kraja-video/119116
da, lolo, kako je bratski zagrlio simanića i posle tapšao tomspona po ramenu. ne znam te tri sekunde što ga je uveo, moguće da je radonjićevo ludilo, meni je palo na pamet da nije možda to toga da upiše nastup formalno, što bi možda na neki način značilo ugovorno ili tako nešto.
do jaja što je izbačen lazić, iako za ono drugo stvarno nisam siguran da je i malo folirao, mada je možda malko, ali nebitno, već za ono što je uradio prvi put treba da se leti napolje, mora se biti oštar i ne dopustiti fudbalskim ciganijama da se zapate u basketu. ovo mu je već n-ti put da izvodi neke kerefeke po terenu, mrš u kurac.
Убацио га је сад, да би већ сутра сазнао коју ће цену да му ставе на мвп фантазију, иначе би морао да чека још недељу дана.
Да даје 25 поена сваку, опет бих га пљувао. Посрало га лечка, немој одма' да се ложиш. Океј, пљуснуо пар добрих фрљока, зато ће и у следећој у АБА-и да узме 10 шутева. Мада тад играмо с партизаном, и није фрка. Од 9 скокова, или колико је већ имао, макар 6 лопти му је пало директ у руке без да је морао да се мрдне. Немој сад да га уздижеш, није да је попишао десет у низу па да кажемо да се разгоропадио.
Говно остаје говно, а онај одлазак по бурек је антологијски, отишао човек до пола терена након финте шута неког ваљевца.
едит: бохору је ово, убацили сте се у међувремену.
E Stevane SImanić me podseća na tebe lolo
A Nastić što je samouveren u svoj šut sa poludistance lolo
mit| pre 39 minuta
Radonji su klinci iza klupe dobacivali ubaci milera,ubaci milera i radonja je poslusao inace nije ni planiran da igra,lik je umoran
haha ovo je skroz moguće realno :)
Nijema nijednoga Valjevca među njima... :(
LOL Radonja Vengeruje! (ko razume shvatiće)
јбг нема ни једног из железника међу овима нашима (бар мислим, лол) па смо опет лименке. капираш шта сам 'тео, немој ми сад јебати концепт, симон је говедо свакако, било да га прејебе ваљевац или било ко други.
Znam šta si mislio to ja više onako za sebe sa setom... :'-((((
Brate, pa ima ona poruka od gazimuda i nekog njegovog drugara cigana koji je sedeo iznad klupa za rezerve kad je prošle sezone uvodio dangubića, radonja ga bio zaboravio dve četvrtine sunce ti jebem
Elem, znam da će nas možda koštati, ali drago mi je da ova tumbanja u klubu najviše koristi donose mladim igračima koji lagano otežu muda. Biće poraza, ali imaćemo neku osnovu, barem za dve tri sezone. Raduje što su i danas bukvalno svi igrali. Jedino, kao što je neko primetio, Tomsonu treba dati još malo slobode, i tražiti ga loptama. Trenutno, najviše čekam štaće ovi naši Srbi da naprave u NBA.
nema od tonsona nista dzaba se nadate