КК Црвена звезда

1. Jebem ga debela.
    Ostaviti ga još derbi i reći mu da nekog odvali šakom. Svakako ode pa ga boli kurac.

2. нису мени проблем жидов и томпсон. стрпљив сам кад је у питању склапање екипе и увек сам за то да се истрпе играчи у паду форме.

али који курац је довођен софо? није он за овакву екипе где нема нико да покупи дефанзивни док он разгрће играче и где нема никог да му баци тачан пас кад се нагузи под кошем. тако да он не може много у оваквој екипи мада јесте и поред тога играо лошије него што је требало. споменуо сам отпуштање у сред сезоне. каква се порука шаље осталим играчима? како ће попити отказ чим вежу пар слабијих партија? нисмо ништа научили из прошлих сезона, као преписан сценарио.

што се тиче екипе, ту и могу да се среде ствари али немам неко поверење у радоњу, човек је тешки зихераш.

ето, надам се једино терању симоновића распале коњине. вилијамс се неће вратити, који ће нам ако испушимо топ16? или можда треба да се потроши још лове без потребе. а иако се врати, гудурић испада из екипе пошто неће сигурно лазић играти испод 30 мин.

3. ево, изгледа одлази и жидов. шоу.

4. Одакле ти то?

5. јавио ми сретен

6. Gde nađe to za mekela?

7. i ja tražim svuda

8. I za jesu i za onog drugog crnca obojica ce da pale ako se ne dokazu uskoro

9. можда неће отићи ал' хоће ћоки да га шутне

10. Ево, сад гледам постове на РСБ форуму, нико не спомиње Мекела, али се опет спомиње долазак Кешеља. Лололо
    Изгледа да неће бити продужен уговор са Симоном.

11. Koliko je bilo obestecenje za Stimca?

12. Превелика еуфорија се диже око тумбања екипе. Поздрављам одлазак Софоа и долазак Штимаре уз констатацију да је Цирбес много напредовао и да је заслужио да буде 1. центар пруженим игеама и залагањем од завршнице прошлогодишње АБА па на овамо. Мекел јесте понекад ко јебена зечица кад ухвати лопту, али ради посао сасвим солидно, додуше није баш да је прави избор за првог плеја екипе. О Томпсону немам баш неко формирано мишљење, али ме полако издаје стрпљење са његовим ишчекивањем намјештања руке. Волио бих да видим Вилија опет у Звезди, али не знам колико би то било добро по млађе играче, обзиро да би се заузела још кедна столица. Једино што кажете да Мекел крене Софовим стопама. Видјећемо, уосталом. Тумбање у сваком случају у лошем тренутку долази, али може да покрене ствари на боље. Сачекајмо још мало. Повјерење Радоњи максимално јер нас је човјек прошле сезоне ућуткао резултатима. Мислим да и ове уз доста слабији ти може исто да уради

Поздрав за Стеца који жели да постане Митке, љољољо.

13. 0 евра, имао клаузулу да иде за џ ако га затражи евролигаш.

14. Sto je onda on rekao da su platili neko obestecenje za njega.

15. Verovatno je taj intervju dao pre nego sto mu je Covic rekao sta da prica.

16. xD

Ostavio bih sad ba dum tš sliku al me mrzi da tražim :D

17. A kralju ako će za njega da plaćaju obeštećenje pa ja ne znam. Ugovorčić mu je puna kapa

18. Па не би ме чудило и да су га пустили за џ, само да га се реше, као што су наши урадили са Блажичем. Али опет, почетак је сезоне, нама био потребан центар, можда су и измузли неку кинту.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.