КК Црвена звезда

  1. Добро је напоменути да је Фенер обезбедио пласман и да прво место можемо да му угрозимо само ми и Химки, и то ако их победимо више него они нас овде. Можда, али само можда неће играти у најјачем саставу.

    Е да, исти нам је курац и четврта опција. Не верујем да Стразбур може да добије Реал у гостима, када овима од тога зависи пролаз. веће шансе по мом мишљењу има Бајерн на гајби.
    Видећемо, имам утисак да се овде неће знати до последње секунде наредних мечева ко иде даље.

    Мислим да смо ми ипак фаворити против Бајерна овамо, јебига, сада и да не крене једном, имамо три играча екстра класе (Квинси, Цирбес и МВил), притом ће се МВил уиграти мало до тада, Јовића који може достојно да замени Вилијамса, и још пар играча који могу да бљесну или да макар издрже на терену док се ови не одморе, а против Бајерна имамо чак и Штимета који може да одигра на солидном нивоу (јер је то тим у његовој класи, за разлику од Химкија, Реала и Фенера). Уз ове клинце који су одлични епизодисти, Бранчила у одбрани и остале, капирам да бисмо требали да објебемо тај меч.
    Реално смо квалитетнији. Е да, код Квинсија је битно што је толико доминантан и на продору, јер и да га не крене тројка, гарантовано ће бити користан и тешко да може да их не јебе.

    Мислим да смо ове године солиднији на више поља него прошле, и да објективно гледано ове године имамо разноврснију игру, тако да и да не крену тројке, јачи смо на улаз.

  2. Imamo crnaca na bacanje. Cirbes više ne maši zicere, a I ostalima se otegla muda. ZA mene je jedina kalkulacija da pobedimo bajern i jebiga.

  3. Па то. Од нас зависи. Ако добијемо Бајерн, јебали смо Евролигоа, ако не добијемо, да га јебем баш.

  4. дал ће да нас пусти желимир а

  5. Ti se debeli nísta ne pitaš. Nísi vjerovao ni dovdi da ćemo stići.

  6. Odgledah sad cijeli meč... Jebem ti, dobri smo, predobri. I možemo još bolje. Drknuti Real i Himki znači da smo spremni i u TOP16 biti neko mudo.
    I sad kad mi padne na pamet meč u Francuskoj...
    Piče suze ko kurčeve glave. :(

  7. Ove godine f4 a možda i osvojimo.

  8. Ja mislim da će nas onaj poraz od strazbura koštati f16

  9. Imamo crnaca na bacanje. Cirbes više ne maši zicere, a I ostalima se otegla muda.

    Само још да брат Маркус уваља Перковићу неку травку па да се и њему дигне коначно.

  10. гдје могу видјети плате свих играча?

  11. Питај газимуда, он зна.

    Иначе, правим паралелу са другим групама, јеботе Ефес и Жалгирис имају исти скор тренутно као ми, 4-4, и они већ обезбедили топ16, а нама можда ни још једна победа неће бити довољна. Да, слаба нам је група баш.

  12. малопре сам са звездом победио фенер у гостима у 2к16, значи губимо тамо

  13. Nemoj samo da zaboravite da trenutno igramo bez kapitena i dange a sinoc ni tejica nije bilo...

    Sa ovom trojicom nam je skok neuporedivo jaci a to je bas ono gde je sinoc malo skripalo, sreca pa se brat cirbes iscimao za par skokova u napadu u poslednjoj plus onaj milerov let i kucanje.

  14. I koliko god prosle godine saradnja mwill-bobiska bila dobra neuporedivo bolja je bila mwill-luka tako da ima jos dosta prostora ova ekipa da bude bolja. A luka je i jedan od kreativnijih igraca pogotovo u igri ca centrom dakle ako prodjemo u top16(sto mislim da se ne bi dovodilo u pitanje da je sezona krenula kako treba) mislim da ove godine mozemo i tamo da se pobijemo sa svima pa sta nam bog da

  15. Имали смо 16 скокова више од Химкија, чини ми се.

  16. preokrenuli smo skokove u drugo poluvremenu
    ja mislim da su nas dobro tukli u skokovima u pocetku

  17. Dobijamo obe do kraja.

  18. Имали смо 16 скокова више од Химкија, чини ми се.

    to si cuo od njihovog trenera? on je rekao da smo imali 16 ofanzivnih u drugom poluvremenu, od toga 9 u cetvrtoj cetvrtini a ne da smo imali 16 vise...na poluvremenu su nas sili skokom imali su fazon duplo vise

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.