КК Црвена звезда

  1. Jebote, čini mi se da sam tri infrakta preživeo u poslednjih dva sata. Sredinom treće četvrtine sam razmišljao kako ćemo opetigrati protiv Zelene Gore i Krasnog Oktobra. Red je bio i nas jednom da ukenja u poslednoj četvrtini da smo bacili, pneumatik od Skanije prošao bi kroz obruč.

  2. Sudije su bile generalno loše doneli su dosta odluka i na našu štetu tako da kenja Pešić.

  3. Ова друга група је зло крутијебем. Реал, ЦСКА, Барса, Олимпијакос, Химки. Хаос јебени.

    Наша група је мало више изједначенија, али опет је брука јака. Ефес по мени фаворит за титулу, јер баш лепо склопљену екипу имају, на свим позицијама имају по 2-3 играча који комотно могу да одлуче утакмицу, а и форму темпирају лагано. Локомотива има такође сјајан тим, прелепу кошарку играју, мада их можемо изненадити у Бг-у што да не. Фенер ће нас јебати. ПАО такође можемо добити коткуће. Дарушафаку и Цедевиту јебемо курцем у пичку баш јако. Није ми јасно како су турци прошли, Бајерн по мени бољи тим има.

  4. Ma izjednačene su grupe, manje-više. Možda mi čak ona druga grupa deluje jače, ako CSKA bude tamo. Po meni, najviše ove godine su pokazali CSKA, Olimpijakos i Fener, plus što ja uvek računam Real (koji je u poslednje vreme baš krenuo da igra) i Barsu kao sam vrh, a od tih 5 ekipa, 4 bi trebalo da budu u drugoj grupi. Ali Lokomotiva je klasična ruska ekipa (što znači jaka kao zemlja) i Efes mi deluje kao tim koji može bilo koga da dobije, ali i od bilo koga da izgubi.

    Oćeš u pare da će Efes da se plasira na F4? Iz one tamo grupe će Cska i Real uzeti prva dva mesta, za druga dva se bore Oli, Barsa i Himki. Pošto verujem da će Efes biti prvi, eventualno drugi u našoj grupi, ide na jednu od ove tri ekipe, a potpisujem da je sa prednošću domaćeg terena jači od svake. Za Fener nisam siguran.

    Dve ekipe koje sigurno duvaju kurac su Unikaha i Laboral, oni su ispucali sve što su imali.

  5. Ja igrao na OLY protiv Efesa majku im bratsku jebem.

  6. Haha što se tog klađenja tiče, dosta mi je ova tema 'Polako, ali sigurno', tako da hvala, ali ne, hvala :) Možda si ti u pravu za Efes, ali mislim da ni ja nisam pogrešio :) Nisam ni rekao da su slabi. Baš kako rekoh - mogu da dobiju bilo koga, ali su do sad i gubili utakmice od nekih slepaca. Cedevita i Milan nisu baš krem evropske košarke. Ali ne sporim, moguće da će da polude u top 16. Samo što meni Olimpijakos deluje kao da se šeta po Evroligi, za sad. Kao i svake godine. Ne deluju kao neko čudo, ali nekako su ljudi uvek uključeni u borbu za titulu.

    Za Špance se apsolutno slažem. Pa Unikaha i Laboral verovatno nisu ni u top 4 u Španiji. Ili ako jedna od tih ekipa i jeste, mislim da su poprilično kvalitetom ispod Reala, Barse i Valensije, koja na svu sreću ne igra Evroligu.

    I mislim da će u ovih top 16 po jedan loš dan, jedna četvrtina, jedna lopta da odlučuju mnogo utakmica, tako da ja barem nisam nešto presiguran u bilo šta.

    I kao što rekoh, nije mi mnogo ni važno sve to. Samo da budu spaktakli u ovim našim utakmicama, naročito u Beogradu, da probaju igrači malo manje da mi kidaju živce, ako je ikako moguće, ali već znam da od toga nema ništa.

  7. E da, Radonja ima muda, ili je samo lud. Sve u svemu, uveo je Rebića fazon tri minuta pred kraj, kada se lomio rezultat. U ovom slučaju, to nije bio loš potez.

  8. Јовић имао 32 асистенције против Бајерна хахах јеботе. Где је сада Блајвага критичар џД

  9. Дајте кзш и утакмицу ко Бога вас молим. Слепи, брт, реагуј.

  10. Tegeltija peni jebemtin milina gledati, mada odaje priznanje efempeu xDDD

    Samo da kažem da sam bio toliko pijan da sam mislio da simon šutira onu trojku, a ne cirbes, i smejao se naglas. A oni milerovi poeni... Šta kurac Gudurić, ono je prelomilo :D

  11. митке имаш на ск2 репризу управо

  12. Prelepo vece.
    Sutra slava.

  13. Шоми, брт, немам спорт клубове. :(

  14. Ima jedan post od pre par meseci autora pseto88 de pise da cete kleti u guduru oko nove godine

  15. Ne secam se utakmice ali ovo sam zapamtio.da treba da kazem

  16. JEBI KARAJ PRDI

  17. To sam zaboravio jebemti

  18. Pa mozemo se mi ovde potuci za cetvrto mesto sta kurac. Jedini imamo garantovane dve pobede cedevita-hrvat je

  19. Ahahahahahahah kolko Turska grupa, al će tu da bude nameštanja, predosećam.

    EDIT: Jbt vi imate realne šanse da odete u top 8 (četvrtfinale, ili kako god sad Evroliga izgleda)

    EDIT 2: Ovo važi ako 4 ekipe iz grupe idu dalje.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.