КК Црвена звезда

  1. Ја мислим да пролазимо групу, само да послужи здравље играче.

  2. Usput čini li se meni ili su sve Ruske, Turske i Španske ekipe prošle dalje?

  3. бићемо седми у групи запамтите овај пост пичке

    ако не доведемо центра и крило да јебу, буквално нон стоп играмо са по четри играча на терену

  4. Маркo
    бићемо седми у групи запамтите овај пост пичке

    http://i.imgur.com/8hdoOdQ.jpg

  5. Neko najbolji scenario bi bio da se prođe sa 6-8, a za to trebaju dve pobede protiv cedevite, dve protiv darušafake, pao i lokomotiva kući npr., nije toliko nerealno, ali da se ne lažemo, 4-10 u top16 je uspeh. Dobro, 4-10 je očekivano nekako, 5-9 je već iznad očekivanja.

  6. Mada kad su dobili real i himki, šta jedemo govna s računanjem unapred, mogu i 8 pobeda da nabiju.

    I onda završe s dva poraza i od cedevite i darušafake, lol.

  7. Gde mogu da se nađu intervjui igrača trenera i ostalo?

  8. Aj bre real i himki jaci od svih ovih

  9. Da se igra sve u Pioniru.
    Jebo arenu.

  10. PAZSAD:

    Završavate ovaj deo takmičenja kao treći (3) u grupi, iza Fenera i Darušafake, ispred Cedevite (lololo). Idete na drugog (2) iz druge grupe, a to je Real Madrid, prve dve tekme u Madridu glat gubite sa po 10-24 poena razlike, slede dve tekme u BeGeu. Njih dobijate obe, ide se na majsoricu, i na žalost tu vam je kraj za ovu sezonu. Finale Fener protiv CSKA i osvaja Fener s ludim Žocom. Žoc se tu zasićuje košarke i planira da ode u penziju.
    Ali to nije kraj. U međvremenu Partizan obezbeđuje fajnl for (F4) ABA lige i nekako dolazi do finala i plasmana u Evroligu naredne godine. Peković, koji postaje novi Čović, pun ko brod pravi od Partizana odličnu Evropsku/solidnu NBA ekipu i dovodi Žoca kao trenera. U evroligi dva (2) naša predstavnika, oba stavljena u istu grupu. Međusobni dueli se raspodeljuju po pobedama, Žoc jeste lud, ali ga zbunjuje da je sad vamo tamo, i tamo vamo pošto se igra na istim mestima, sa različitim domaćinima. Prvi deo takmičenja Zvezda završava na četvrtom (4) mestu, a Partizan na trećem (3).
    U top 16 putevi se razilaze, ali obe ekipe prolaze bez problema u top 8 (četvrtfinale), Zvezda kao četvrta (4) (opet), Partizan kao drugi (2). Četvrtfinale Zvezda dobija sa 3:1 u pobedama i prvi put u istoriji ide na FAJNL FOR (FINAL 4), Partizan "čisti" svog protivnika sa 3:0.
    FAJNL FOR NAPOKON, a u njemu dva naša i dva Ruska tima. Partizan protiv Lokomotive, Zvezda protiv Himkija. Partizan sa ludim Žocom dobija ovaj meč sa 92:76, dok Zvezda Himki nakon produžetaka dobija sa 78:73.
    Veliko finale, sve je spremno za okršaj epskih razmera, kreće meč, za loptu skaču Cirbes sa jedne strane i povratnik u Partizan Musli sa druge i potom.......
    Rasniju zvoni budilnik za školu.

  11. http://www.oddschecker.com/basketball/rest-of-the-world/euroleague/winner

    Ne veruju baš u nas. I kao što rekoh, Real, CSKA, Fener, Barsa i Olimpijakos glavni favoriti za fajnal for. Barem po prvim procenama.

  12. Na SOS-u Kari daje izjavu.

  13. JEBOTE KAKVO VEČE, ja sam u šoku i dalje
    E
    B
    O
    T
    E

  14. Ух, мене су Реал и Химки одрадили више, нисам се плашио за победу, него сам све време био у фазону да немамо много тога да изгубимо. А сад после одличне прве четвртине почели све слабије и слабије да играмо, почео сам да размишљам о испуштеној шанси за топ 16, који је скоро па био већ у шаци. На крају је било више велико олакшање, него делиријум, али не буним се лоло

    И стално критикујем навијаче, али овај пут морам да похвалим одлуку да се надгласа химна ЕЛ, уместо стандардног звиждања.

    Савршени кадрови, свака фаца је прича за себе.
    https://www.youtube.com/watch?v=UJ-aGW8Scfo&feature=youtu.be

  15. Је л' ви изваљуте колико Швабо воли ово све?

  16. Мислим да је Јовић дефинитивно сазрео да узме место другог плеја Марковићу.

  17. Ovaj top 16 ćemo jedva da prodjemo, ali zato jebemo na f8.

  18. Је л' ви изваљуте колико Швабо воли ово све?

    Ma svi se ježe od ovoga. Kontam da se Mileru diže blago. Nego, sad gledam Unikahu i CSKA, pa to je strašno.

  19. Јовић имао 32 асистенције против Бајерна хахах јеботе. Где је сада Блајвага критичар џД

    Lol,siso, vrebam iz offline! :)

    Sad bas hocu da pohvalim Gudurica, posto ste su i sa njim krenuli da mi se penju na kurac kao da je Dzordan, ali je decko stvarno klasa, ili ce biti.

    Sto se tice Jovica, moj stav je jasan, ok igra konstatno dobro sada, ali brate mili, i danas je imao nekoliko nerezonskih poteza, ali svaka cast na mudima za onu trojku na 3 sekunde do kraja, mada je to bilo app, srecom, ta i Guduriceva su nas pogurale... Za mene je decko imbecil, i uvek cu radije gledati drogerasa i njegovu magiju. On je dobar, fin, zadusu. On me hranio, stoput u notr Dzep..

    Cirbes me odusevljava iz meca u mec, Kvinsi jebi ga, kvalitet, ali srlja kao Dzenkins svojevremeno.

    Sve u svemu, neverovatno kako smo preokrenuli sezonu u nasu korist, ova grupa realno je takva da moze sa svima da se igra, eventualno je tu Fener bauk, i Lokomotiva koja postaje ozbiljna ekipa. Ovo ostalo, jaki su, ali ono,koliko sam bio skeptican pre pocetka EL i rekao da je 3 pobeda maks u grupi, sad verujem da su 4 realno, pa dalje sta Bog da...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.