КК Црвена звезда

  1. Kakvi idioti bem ti lebac! 30 razlike su imali.

  2. Dobro smo prošli upičkumaterinu...

  3. Jebo te otac, tako i juče skoro 30 razlike i završe sa 14....

  4. Јебем ти ову кошарку...умало инфаркт не добих!

  5. ДОБИЈАМО СУТРА!!!

    ЕДИТ: данас

  6. Срање са гробарима, ред к'о за хлеб и млеко 92. улазак у Чаир тек пред крај прве четвртине, ВРЕДЕЛО ЈЕ. То што смо ладили јаја на 29+ па се на крају завршило 6+ је класичан српски менталитет, то не сме да се допусти у финалу, али ако против Партизана играју као у првом полувремену, реалне су шансе да их добијемо. За сад блистамо...

  7. За сад морамо да се задовољимо оваквом ситуацијом, јеби га, нису се довољно разиграли. Илић, Поповић и Томас су били на нивоу, док су код Партизана сви били на нивоу и углавном уједначено поентирали. Идемо даље људи, гробари славе титулу а цела хала грми кад тешко је, то је наша победа. И КАДА ГУБИМО И КАДА ВОДИМО!!!

  8. Neka stoka pretukla Tomasa sinoć, jebem im mater.

  9. Чис' расизам гарант и, гарант, јунајтед форс или тако неки инвалиди. Да се нађу и баце у ланце.

  10. Koji idiot.
    Možda si trebao cenzurisati imena.

  11. Јеби се лоло

  12. Ове сезоне сам много смањио праћење клуба. Прочитам у новинама шта су урадили и то је то. Гледао сам само још један дерби на тевеу поред овог вечерашњег. Паметнију одлуку одавно нисам донео.

    Елем, Недовић треба да запали преко гране, Цвеле да се пресели код љутог ривала, а они нек се јебу са Бојаном Поповићем и Филипом Човићем!! Стварно ми није јасан Пешић. И зашто кој мој не игра Николић, дечко је био најбољи прошле сезоне.

  13. Елем, Недовић треба да запали преко гране, Цвеле да се пресели код љутог ривала, а они нек се јебу са Бојаном Поповићем и Филипом Човићем!! Стварно ми није јасан Пешић. И зашто кој мој не игра Николић, дечко је био најбољи прошле сезоне.

    Potpisujem!
    Ne mogu više da gledam da jebeni ćelavac mali igra pleja. I da Jao Mile dribla loptu sa tri metra! Mali Cvele sedi na klupi, a ogroman talenat. Nedoviću samo malo treba i da postane do jaja igrač. Ali jbg. Mislio sam da Pešiću neće moći niko da utiče na tim...

  14. vratili kk crvena zvezda beograd diva grb.. oprostio dug beko..
    a ima li ko sliku grba koji je do sad bio na dresu, interesuje me..??

  15. Onaj stari grb sa stitom, ne okrugli.

  16. Драго ми је што је Пешић схватио да нема шта да тражи без Недовића у овој серији. Дечко је велики потенцијал, али му фали ипак оно нешто... Никако да проради кад је најпотребније, лош је кад се ломи меч. Надам се да ће то да промени колико-толико. И даље мислим да Бојан Поповић треба више да седи на клупи, а Цветковић да игра бар колико Поповић и Човић. И не могу да сварим чињеницу да Николић не улази уопште. Генерално ме нервирају Поповићи, не знам који више. Од Милутиновића сам више очекивао и у овим серијама, али и у сезони. Остали мање-више играју у складу са својим могућностима.

    Е сад, што се тиче саме утакмице... Партизан можемо да добијемо само са одличним Томасом, тј. тад постоје шансе. Без њега тешко, јер нема ко да преузме одговорност, нажалост. Ову је одиграо изузетно лоше, ништа му није ишло, али не могу да га кривим - одиграо је одличну сезону и не може се очекивати да стално да извлачи тим.

    У 4. утакмици су шансе 50-50, можда је чак блага предност на нашој страни. Наравно, због навијача. Ако добијемо, од пете не очекујем много. Наравно да ћу се надати, може то бити утакмица до последњег даха и меч који ће да одлучује једна лопта. Оно што се мора уважити јесте чињеница да у великом броју таквих дербија у Партизану увек искочи неки играч који рока тројке, док ови наши промашују. Опет кажем, не могу да се не надам, на две гостујуће смо били близу преокрета, можда буде трећа срећа. Што се мене тиче, наслов вицешампиона у овом тренутку и није толико лош резултат.

    http://www.youtube.com/watch?v=htyrPmXyHqE

  17. Одличан упис Стивене! Исто тако веома битна ствар је да ће атмосфера у оној малој хали бити врхунска јер су карте подељене онима који такву атмосферу једино могу да направе!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.