КК Црвена звезда

  1. Видећемо. Чим је њега Сијена хтела која хоће да осволи Евролигу тај је одличан за наш тим.

  2. Судићу о Томасу тек после пар утакмица, али верујем да ће бити бољи, у одбрани не мере бити гори од Морисона, а Адам није био ни константан, једну утакмицу је дао 25 поена, другу 5.... Видећемо наравно....

  3. Ma dzaba nama i Novicki sad kad cemo opet da ispadnemo iz Jadranske lige ko i prosle godine. Najvece pojacanje bi bili navijaci, kad bi hteli da prestanu sa bojkotom.

  4. Па нисмо испали, обезбездили смо ми опстанак са предзадњим местом, задњи само испада....
    Само да почну одбрану да играју, мада о Ф4 Јадранске лиге ове сезоне можемо да маштамо, али верујем да ће бити далеко боље од овога.... Ја бих им, к'о што сам већ рекао још пре, свако јутро у 7 лупао кондициони тренинг, па би се онда више трудили....

  5. Што се тиче тог фамозног бојкота ја се могу кладити после ове сезоне да ће ићи и на аба лигу. Да се увјере да ће Чова дати паре :)

  6. og govana se pita ne pravi. A KK Crvena Zvezda ne postoji više.

  7. То Кизо, просветитељу! Објасни им!

  8. Kako su nas besramno pokrali u sredu u Zagrebu! Ko zamera Pešiću na tehničkoj, nije ukapirao da je utakmica bila rešena tog trenutka kada su nam uzeli loptu zbog Tomasovih (navodnih) koraka. Stavljam u zagradu, jer su možda i bili, ali bilo je nedosuđenih koraka njihovih crnaca (ne kažem Amerikanaca, jer je jedan od njih tobože Hrvat) bar po jedanput svakom od trojice. Suđenje je bilo generalno katastrofalno, jer su obe ekipe nebrojeno puta oštećene, ali Zvezdi su svirane 3 tehničke greške, a Cedeviti nijedna. Ne tvrdim da su ove suđene Zvezdi neosnovane, ali sledeći taj kriterijum, i Cedeviti je morala biti suđena bar jedna (ako ne i dve). Sve u svemu činilo se da je bez obzira na sve Zvezda bila u igri, a to je bilo samo zahvaljujući Cedevitinom nekarakteristično niskom procentu šuta i za 3 poena, i sa penala. Ne mogu da se otmem utisku da sudije jednostavno, kao i protiv Olimpije nisu želele, ili smele, da dozvole Zvezdi da pobedi. To nam se ponavlja već najmanje 3 sezone uzastopno (pada mi na pamet tehnička dosuđena pre 3 godine Tadiji Dragićeviću, za po tadašnjim propisima, bezazleno širenje ruku, posle dosuđenog faula). Javna je tajna da se Zvezdino rukovodstvo od pre par sezona, zamerilo čelnicima lige, pokušajem da dobiju deo kolača (čitaj novca i mogućnost uticanja na donošenje važnih odluka) od jadranske lige. A možda je nekome važno da Srbiju svede na samo 3 tima naredne godine što će dodatno negativno uticati na kvalitet srpske košarke.
    Što se naše igre tiče, postajem sve veći optimista. Tomas je pun pogodak, timski igrač, sa sjajnom individualnom statistikom. Od ostalih, mali Milutinović (njega sam gotivio i u FMP-u) standardno dobar, Petar Popović odličan sa malim oscilacijama , Bojan Popović sve bolji, a svi drugi povremeno bljesnu. Trener vrhunski, ali to smo znali, i na početku.
    Jedva čekam finale Kupa, koje će dati odgovor na neka pitanja. Svaka čast Partizanu, ali nije nerealno finale Kupa Radnički-Zvezda, živi bili pa videli.

  9. Јеб' га Кизо, на 5огодишњем чекању је.... :-)

    Момци су се уиграли.... А и са одласком Морисона добисмо и играча више у одбрани....

  10. Било је уживање бити у Пиониру вечерас. Браво момци.

  11. Мени је мало глупаво да нас нису покрали пет побједа за редом је огромна ствар :)
    Али ајде, идемо полако. Веселим се купу Кораћа, да покажемо гробарима ко коси а ко воду носи :)
    Нишлије '86 вс Картел :) можда и 2 најбројније групе ван Београда :)

  12. Бојим се да ће Нишлије имати солидну подршку из Бга.

  13. Знам да ће имати :) Али опет Нишлије много ојачале задњих година :)
    Углавном, биће јебено :)

  14. Биће грудвања то је сигурно

  15. http://www.youtube.com/watch?v=Lj7pMUyrCxM
    Poceli smo da jebemo. Kari je uspesno od govana napravio pitu.

  16. Ujebasmo Radnički, 'ajmo večeras i Hemofarm, valjda u 20h.

  17. Зашто имам осећај да ће у финалу играти Звезда и Раднички?

  18. Daće Bog! Inče, čini mi se da se igra od 20:15...

  19. Spustiše, majku im...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.