КК Црвена звезда

  1. Misliš da Čova neće uraditi nešto sa navijačima u jadranskog?

    У јадранској сигурно неће бити Делија, али зато ће бити лудница у Еврокупу :)

  2. Ма хоће Шоми, само неће ићи под именом делије или под именима под-група :)
    Него ће овако неко из масе "случајно" водити навијање 90 минута :)))
    а еврокуп има да освојимо!

  3. Samo jedan teški centar i ne treba nam niko više...

  4. Reservoir dog

    Sad kada je došao još jedan Amer, ne bi me iznenadilo ni da je "bomba" koja se čeka Miličić...A u najmanju ruku Stefan Marković.

    Ех, било би добро да дође Миличић у Звезду, али мислим да је то ипак нереално. Он има 27 година, сад је на прекретници јер још увек нешто може да уради у НБА лиги, ако нађе прави клуб. Да је 5 година старији можда би то било реалније, овако, не верујем.

    Што се тиче Стефана Марковића, ништа није немогуће.

  5. Treba nam i petica i plej, a mi nabijamo konkurenciju na 2 i 3, ne kapiram tu politiku baš...ali da ne tražim preko hleba pogače. Taman kažem već je jak tim, a oni dovedu novo pojačanje ;-)))))
    Inače Gustom dugujem izvinjenje, jer sam ga u svojoj memoriji "pribeležio" kao pristalicu protivničkog tabora.

  6. Савовић ће га ставити у мали џеп :Д

  7. Оће, као што ћу ја сад точак од ФАП-а да ставим у мали џеп.

  8. Видићеш :) Савовић је животиња од човјека :)

  9. Dože, izvinjenje prihvaćeno :) Ne znam kako si uspeo to da pomisliš. Mada, moguće da ima veze sa tim što igram za Fk Lastu :)

  10. Јебач брате, почињеш опасно да мрачиш са тим негативним, песимистичким ставом. Направили смо после 5-6 година екипу која може да парира Партизану, а ти само тражиш нешто лоше да извучеш из свега тога.

  11. Ma koga zabole ko dolazi u partizan, mi se lepo pojačavamo i najbitnije je da budemo u kontinuitetu konkurentni partizanu, a ne da osciliramo i posle dve pobede da vežemo tri poraza. Nadam se da će nova ekipa stići da se uigra, nema baš puno vremena.

    E bre Dože, pa Gusti je napisao onu čuvenu definiciju o Zvezdani, čovek se dokazao :)

  12. Није лош овај Амер што вам је стигао, није Омар Томас, ал' није ни лош....
    Центар је сад једина позиција која треба у овом тиму.... Кеца могу Ракочевић и Радивојевић да покрију ако треба, а долазак још једног плеја би, као што рекох, угасио минутажу Цвелету, поготово плеја попут Стефана Марковића који би играо 25 минута минимум, јер Филип мора дигра 10ак минута....
    Ал' ни на центру не треба неки баја, већ неко типа Жигерановић, који сад оде у Пољску....

  13. Šta mislite, koliko je realno da Raković dođe u Zvezdu? Meni je onako na keca izgledalo prilično nerealno, ali kad malo bolje razmislim, i nije toliko... Ortak mi reče da imamo dosta jak budžet, pa ko će ga znati... Ja bih lično voleo da dođe Milfičić, ali videćemo.

  14. Ево једног интересантног питања на Тњитеру. Видео сам линк у неким коментарима на неку вест о КК ЦЗ, па сами просудите.
    http://twitter.com/brajamusic/status/236425443824263168

  15. Никад овај тњитер нисам разумео.

  16. To! Ode Popović! Koliko god neki pričali da je dobar igrač, popizdim svaki put kad ga vidim na parketu. Zajedno sa onim malim vrhunskim tatinim sinom. Bilo bi do jaja kad bi nekog baš dominantnog centra doveli. Neku životinju. A ovo za kešelja, realno već smo popunjeni na tim pozicijama čini mi se.

  17. Ljudi, vi uopšte ne pratite zvanični sajt KK Crvena Zvezda! Popović je skinut sa spiska igrača pre cirka 2 nedelje. Meni je žao, jer bi nam značio u slučaju da ovo pojačanje koje čekamo nije na poziciji 5.
    I molio bih one koje su čuli bar neke glasine o kome se radi da napišu jer su se te glasine u 90% slučajeva pokazale kao tačne u ovom prelaznom roku, a sutra ćemo već i sami čuti.

    Jedna digresija: Gusti, moguće je ono što si mi napisao da sam te svrstao u grobare zbog FK Laste, ali ostalo mi je u sećanju (očigledno pogrešno) da si na nekoj našoj (zvezdaškoj) temi napisao, vi-vama, nešto u tom smislu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.