КК Црвена звезда

  1. Јој, оће чука да ми искочи од среће :)

  2. Свршио 7 пута до сад, сутра нећу у школу. ЈЕБИ НЕ ВАДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

  3. а људи, значи ли ово да је пуко бојкот, чим се вако професионално навијање води ?

  4. KI-DA-NJE
    Ne znam Devertare,moguće da je tako, mada nisam ništa do sad video o tome

  5. Сврши им Звездо у уста! ЈЕБИИИИИИ
    Патетичан покушај гробара да се извуку са и када не будеш први ти али малобројни цигани их ућуткују са јеби гробаре!

  6. Mene iskreno ne čudiovakav poraz.Ne jer je realan nego jer je bilo očekivano da čak ni dule neće moći da podigne ekipu posle onakvog poraza od bamberga.Neka malo i vama da se nadate tituli biće slađe kad vas dobijemo u finalu lolo

  7. Bolji su oni od nas, iako ih dobismo. Mi imamo ekipu za ovu sezonu samo, a posle... Jer imamo samo crnje i dede.
    Samo me inzerviro vujošević, tipičan stočar onaj sa planine

  8. Индија Пакистаааааан

  9. Volim to što su se glodari pokazali. Gubite, nije se meč ni završio a vi izlazite sa tribine, svaka čast. Naši kada izgube dobiju lekciju sa tribine.

  10. Čestitke konama.
    Da smo imali još jedan dan odmora druga bi priča bila siguran sam.
    Odigrali ste perfektno prvo poluvrijeme, mi katastrofalnu odbranu.
    Imali smo šansu da se vratimo sa one dvije tehničke, međutim, samo 2 poena od slobodnih, izgubljena lopta i to je to.
    Sumnjam da ćete uskoro moći da ponovite ovakvu igru, ipak vam je večeras išlo sve perfektno osim tih nekih 3-4 minuta u zadnjoj četvrtini.
    Vidjelo se da ste odmorniji, veliki vjetar u leđa vam je bila pobjeda protiv onih francuza, nama veliki korak u nazad poraz od Bamberga.
    Ćeraćemo se još.

  11. Браво ремче за коментар!
    Иначе предобра текма. Надам се да је и бојкоту делија крај али отом потом

  12. Ne slažem se s Remcom da nećemo moći ponoviti ovakvu igru. Po meni, Zvezda nije odigrala posebno dobro. Mislim da se polako ali sigurno, kockice u Zvezdinoj igri slažu i da predstoje sve bolje partije. Ove godine imamo snažan tim i to će se vidjeti, siguran sam.

  13. Ако резервиор дог ово чита РЕЦИ ВЛАДИ ДА ЈЕБЕ

  14. Сад против Кахасола тамо.

  15. Šalabajzere, nisam rekao da nikad nečete ponoviti ovo, nego da nećete u skorije vrijeme ponoviti ovako dobru igru i u napadu i u odbrani.
    To skorije vrijeme je po meni nekih 10 utakmica, zajedno sa eurokupom.
    Imate dobru ekipu, daleko od toga da je ekipa za donji dio tabele.
    Meni jedini koji smeta kod vas je Rakočević, čovjek je ubjedljivo najveći solo igrač kod vas.
    Opet, nije on loš igrač, dobar je, ali za timsku igru je go kurac, a teško da se išta može sada dobiti ako se solira, tj ako veliku ulogu ima solo igrač.

  16. Razvlači smećare. Toliko.

  17. P.S. Nisam zadovoljan što smo se opustili pa je bilo ispod 20 razlike.

  18. čovjek je ubjedljivo najveći solo igrač kod vas.

    Pa ko će da solira, Vuk Radivojević? :) Jebiga, mora tako, i dalje je dobar, i što se mene tiče, neka to tako ostane, samo da ne preteruje, mada mislim da će preterivati, ali 'ajde. :) Realno, nestvarno dobro prvo poluvreme, drugo onako, ali sve u svemu, odlično. Utakmica je Partizanu došla u najgorem mogućem momentu, kad umesto da lagano dobiju Bamberg, a imali su tekmu u rukama, oni pukoše, i još posle toga naleteli na raspoloženu Zvezdu. Tajming nam je leg'o k'o 1 na 10. Ako nastavimo da igramo ovako dobro, možemo daleko da doguramo. Samo da se ona jebena Cedevita ne razigra. Samo da nastave da fejluju ovako i biće ovo odlično.

  19. Ремац, и не треба на овом нивоу да играмо да би добијали. Једине јаче утакмице у скорије време су против Будућности у Подгорици и можда Цибоне тамо.

  20. Remac@
    Vidi, Partizan je promašio dosta otvorenih šuteva, a to odmah znači da Zvezdina odbrana nije bila dobra, nego je Partizan podbacio u napadu. Drugo, Zvezda je imala nedopustivo puno šupljih minuta u napadu, što bi iole iskusnija ekipa od Partizana surovo kaznila. Ali, odavno Zvezda nije djelovala kao ekipa, kao sad. Zato kažem da će igrati sve bolje i bolje, tako da, vidjećemo ko je u pravu. :)
    A Rakočević je svojom solažom izgradio ime u evropskoj košarci i tu mu se ne može zamjeriti. Ne troši previše napada, a njegovih je 20 - ak poena sigurno. Takav profil igrača je prijeko potreban ekipi koja je skarabudžila sastav pred početak sezone.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.