КК Црвена звезда

  1. Ni mi, ni Partizan neće sačuvati tim za sledeću sezonu. Mi doveli ove starkelje na po godinu dana dok Partizan živi od tih igrača, jer veći priliv novca od prodaje mladih talenata nema.

  2. Zapamtite kad ste nas dobili!

  3. Деветаре, да те обрадујем, нема прекида бојкота. Сулудо, по мом мишљењу, али је тако!

  4. Гледао у кафићу са другом и другарицом који навијају за Партизан. Гледам их како се с времена на време понадају, а од фазон 6. минута је било јасно да искуство доноси превагу. Јао како сам уживао у утакмици, мислим да ми је ово најдража победа у дербију до сада! Још се дописујем са зетом, он шаље " Не ваља" кад су се нешто као мало приближили, а ја му одговарам ИСКУСТВО ДОНОСИ ПРЕВАГУ. ОПАААААААААААААААА!

  5. Zapamtite kad ste nas dobili!

    Šta je bilo pretprošli derbi?

  6. Da je Skot imao "posed lopte" kao Rakoč, bilo bi +35.

    Ne videh da je debeli čestitao protivniku... (ne računam obavezno, maltene ritualno rukovanje na parketu).
    Video sam na "njihovoj" temi da pojedinci opet iznose neargumentovane (tj. potpuno netačne, odnosno lažne) informacije (ništa novo) na primer da Divac (Vlada Vukoičić) u CV-ju ima samo poraz u finalu od Vujoševića.
    Za početak dobio ga je u finalu fajnal ejta u Sarajevu i finalu kupa u Kragujevcu.
    I ove godine je za sada 1:0.
    Umesto veličanja Homera, bolje bi bilo da se zapitaju ko je kriv za najmanje 2 od 3 tesna poraza u EL, i ko je u 2. poluvremenu derbija zaboravio na Bertransa koji je jedini koliko-toliko održavao svoj tim u igri. Da nije Drekavac?
    Ali to su već njihovi problemi.
    Naše je da nastavimo pobednički niz pre svega u Jadranskoj Ligi, i da se konačno opet domognemo EL. Vukoičić je odličan, samo mi se učinilo da ima problem sa Rakočem u smislu poštovanja, tj. nepoštovanja autioriteta od strane igrača.
    Poruka navijačima Zvezde koji su previše euforični kao i ja: "U dobru se ne ponesi..."
    EDIT:http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=13&nav_id=659808
    Zaboravih da prokomentarišem čaršijske priče o dolasku Rašića. Daj Bože da je ovo istina. Možda se u tom slučaju sprema otkaz Simonoviću, koji je odličan igrač, ali koji se još nije "snašao" u Zvezdi.

  7. Navijači Crvene zvezde biće u prilici da uživo prate duel drugog kola H grupe Evrokupa u kome crveno-beli u Sevilji gostuju Kahasolu. Naime, posle fantastične podrške koju su košarkaši crveno-belih imali na otvaranju ovosezonskog takmičenja u Evrokupu KK Crvena zvezda DIVA je i na ovaj način želela da pokaže zahvalnost svojim navijačima. Posle velikog angažovanja i uspešnih pregovora rukovodstvo Crvene zvezde DIVA zajedno sa televizijom B92 je uspelo da obezbedi direktan prenos utakmice iz dvorane San Pablo. Meč crveno-belih i Kahasola na programu je u sredu 14. novembra sa početkom u 20 sati i 30 minuta.

    ОПААААААА

  8. Je l' to trebalo da bude neka šaljiva prozivka?
    A u nedelju bi bilo - na tribinama muk, da ne bi onih što reče "novinar" Tegeltija što ih je pustila žandarmerija... A bili su glasni(ji) kao i razglas da su im dali žandarmi ili neka druga "viša sila".

  9. E jebote, stvarno se ne secam kad nas je Partizan dobio u basketu zadnji put. A ni u fudbalu... Odlican je ovaj Skot majke mu ga nabijem.

  10. Tačno bvdlga, a ni u vaterpolu, odbojci i rukometu... ;-))))))
    Mada što rek'o naš narod:"Neko pamti Bari, neko Fljamurtari."
    Ne bih više peckao sramota me od sedih vlasi...
    EDIT: Apropo Skota da parafraziram komšije, tol'ko je dobar da ga ne smatram strancem lolololo (pravi pravcati Šumadinac).

  11. Па Скот и јесте Шумадинац, бре, игр'о код нас у Крагујевцу. Домаћа 'рана му протерала црнило из душе, само боја коже остала. :Д

  12. To i kažem, i smetala mu u Belgiji kiša, navik'o čovek na Kragujevac kojeg kiša, kao što je i vrapcima poznato, obilazi.
    Znalo se da je mrak igrač, a čini mi se da igra još bolje nego prošle godine u Radničkom.

  13. Ludilo Doze, totalna DOMINACIJA E! :D Ne znam, cini mi se da ce od ove sezone biti nesto. Ne moraju da uzmu nijedan trofej, mada bi to bilo stvarno steta sa ovakvim timom, ali bih voleo da na svim frontovima doguraju do zavrsnice, pa ce trofej doci sigurno... I da dobijemo stoku i u sledecem derbiju, cisto malo da se nerviraju i pitaju KAKO!?

  14. Najčudnije je kako se svi nisu sasrali od samog pomena prezimena Vujošević...

    I bojkot mora da se okonča ili će biti teže u Jadranskoj ligi. Skot se baš napali kao životinja kada čuje huk sa tribina.

  15. Pa zato sto nije klincadija, a crnje boli kurac za prasca...

  16. Malo ironišem...
    Njega se plaše samo klinci koje trenira.
    Takav imidž gradi.
    Svaka ptica svome jatu.

  17. Мислиш свака свиња свом обору? :Д
    Стварно бре, да је неки јак, па и да се плаше. Па и судије су виделе да је од Шешеља усвојио само један сегмент - галаму, а да оно друго и битније не сме - да крене да бије кад се изнервира.
    Шта кој курац има њега неко да се плаши? Тренер к'о тренер. Ако хоћеш да превазићеш некога, мораш да га победиш, нема ту велике филозофије о искуству и пичкама материнама разноразним.

  18. Sjebaće ga jednom Todorić, ima da mu dopizdi pa će da ga pusti... Šta će onda kukavac? lololololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.