КК Црвена звезда

  1. Браун је го курац, боље да су Бора из Црнокосе довели. Он уме да ухвати лопту, а богами и да погоди зицер.

  2. Vidim postovao YeahBatch i "kažem sebi": On je pozitivac, mora da je nahvalio nekoga od igrača.

  3. Могу да похвалим ову тројицу што се презивају на С: Суботић, Савовић, Симоновић. Ови остали су ми топло-хладно. Чамуге пале у форми, Ракоча ако просере можемо нечему да се надамо. Катић три пута бољи од Брауна слепца, мали Цветковић јебе. И ето, није да нисам похвалио никога.

  4. Treba kupiti djecu sa ulice da igraju a ne dovoditi neke crnce i ostale strance. Uzimaju pare od roditelja da bi djeca igrala, a ovamo dovode crnce. ČEMU TO?!

  5. E to je već nešto! ;-))))))

  6. Браун је го курац

    LIka sam gledao na 3 tekme i sve tri je sabio toliko da je to neverovatno, nisu mogli da mu pariraju pod kosem. Da je trenutno u losijoj formi, jeste, ali je i dalje ogromno pojacanje.

  7. Не знам, за моје живце никако није добар.

  8. Grobari bi bulju dali da imaju makar centra kao što je Milovanović, o Braunu da ne govorimo, uostalom verovatno se sada kaju što se nisu otvorili za njega na početku sezone...
    Nisam se sentimentalno vezao za njega, pod uslovom da dovedemo boljeg, neću patiti ako ode.

  9. Е да, Миловановић јебе у рекету.

  10. Браун је го курац, боље да су Бора из Црнокосе довели

    Зна ли Милк из Црнокосе шта? :)

    По мени Симоновић није ништа посебно показао, може он много боље. Ја мислим да би у овој екипи могло да има места и за Милутиновића, прелако су га се одрекли. Што се тиче Брауна, мени је он до јаја скроз. Доминантан, борбен, јак...Тренутно је мало у паду форме, али биће то боље, нису црње навикле на јак ритам.

  11. Хуманитарни меч за помоћ оној девојчици што јој је неопходна операција срца.

    http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=24&nav_id=671842

    Za VIP Zvezdaše, koji su sa zadovoljstvom prihvatili naš poziv, igraće: Nenad Peruničić (rukometaš), Igor Butulija (rukometaš), Darko Lazović (fudbaler), Boban Bajković (fudbaler), Milenko Topić (košarkaš), Zlatko Bolić (košarkaš), Vladimir Kuzmanović (košarkaš), Vojkan Benčić (košarkaš), Milan Gurović (košarkaš), Aca Lukas (pevač), Dragan Kojić Keba (pevač), Nikola Rokvić (pevač), Ivan Gavrilović (pevač), Vuk Roksandić (pevač), Dejan Cukić (pevač), Aleksandar Šapić (vaterpolista), Andrej Kulundžić (automobilista), Nenad Okanović (glumac), Dragan Vujić Vujke (glumac), Jug Radivojević (reditelj), Dario Ćirić (fitnes trener). Trener selekcije poznatih biće Igor Rakočević, a njegov asistent Bojan Subotić.

    Али Болић и Топић! Одушевљење.

  12. TOPIĆ HIMNU NIJE PEVAOOOOOOOOOOO

  13. Braun je sasvim ok centar. Voleo bih boljeg, naravno, ali sasvim je ok za sada.

  14. Оће ми неко објахснит ко све иде у Евролигу?

  15. evo ovako:

    Prvi u regularnom delu ide 100%. Direktno. Dalje, u Fajnal foru, ekipa koja osvoji F4 ide direktno. Ako je to ekipa koja je bila prva u regularnom delu, onda druga ekipa IZ REGULARNOG DELA ide u Evroligu direkt. Dalje, u kvalifikacije za Evroligu ide treca ekipa iz regularnog dela (izuzev ako cetvrta ekipa ne osvoji F4 ili ta treca ekipa ne osvoji F4 - tada ta treca ide direktno). Malo sam zakomplikovao pa cu ti dati primer:

    Nakon regularnog dela:

    1.Igokea
    2.Zvezda
    3. Partizan
    4. Cedevita
    5...

    Igokea ide direktno u Evroligu. E sada, u F4 su parovi Zvezda Partizan i Igokea Cedevita. Ako Zvezda ili Igokea osvoji F4, Zvezda ide direktno u EL. Zasto? Zato sto pobednik F4 ide direktno. Ako je pobednik F4 ekipa koja je vec bila prva u reg. delu, onda direktno ide druga ekipa iz regularnog dela. Dakle, sve da Zvezda bude i 4. u F4, ako je druga u reg. delu, a Igokea osvoji, Zvezda ide direkt. U slucaju Da Partizan ili Cedevita osvoje, Zvezda ce u kvalifikacije. Primat je, dakle, sledeci:

    1. Prvi u regularnom delu
    2. Pobednik F4 (ako je to pobednik regularnog, onda se ova stavka zanemaruje)
    3. Drugi u regularnom delu
    4. Treci u regularnom delu
    5. Cetvrti u regularnom delu.

    Da sumiramo: treci i cetvrti klub imaju sanse za direktni plasman u EL samo ako osvoje F4. Cetvrti klub moze samo direktno u EL, nema teorijskih sansi da bude treci i ode u kvalifikacije. Drugi klub u regularnom delu ide direktno ako F4 osvoji taj klub ili onaj prvi iz reg. dela, a ide u kvalifikacije ako F4 osvoji treci ili cetvrti iz regularnog dela. Prvi u reg. delu ide sigurno.

    Nadam se da sam pojasnio.

  16. Аси се расписо. Фала на објашњењу.

  17. Drago mi je da vidim da reprezentativci jedne ozbiljne zemlje pojačavaju naše klubove (pri tome mislim i na Vestermana). Samo se postavlja pitanje da li ovo znači odlazak Brauna? E da, jel' i dalje na snazi pravilo o 4 stranca u našoj ligi?