КК Црвена звезда

  1. У Арени би било тешко анимирати масу да навијају :)

  2. Деветар Цокулић
    У Арени би било тешко анимирати масу да навијају :)

    Lolo, znate vi to, imali ste surnajes tekmi tamo.. Salim se, i nije provokacija..
    Elem, ne treba vam arena, niste u frci sa parama, pa da vam je neophodno..
    Partizan je sve moguce igrao u areni jer mu jedna tekma u areni pokriva mesec dana funkcionisanja.. A inace smatram da smo neke tekme izgubili samo zato jer smo igrali u areni.. I verujte, arena je zlo za organizovano navijanje, preklapaju se navijanja sa dve tribine, pa se ne zna ni sta se peva.. ona je vise za nba fazon.. tapsanje, i urlanje na sav glas kad se da kos,

  3. У Арени би било тешко анимирати масу да навијају :)

    Nije Devetare. Do jaja je Arena. Mi smo tamo navijali za čistu desetku iako je bilo skepse pre prve tekme. Bolje je u pioniru igrati i jače to grmi, ali u Areni isto izuva i to odlično.

  4. Није курац, немаш класично мјесто да организјуеш коп, ако се попнеш горе не чује се како треба, ако се подјелиш на двије трибине дође до двогласа лагано.
    МА У ЖЕЛЕЗНИК ДА СЕ ИГРА!!! И СВЕ ЧЕТИРИ ТРИБИНЕ ЦИГАНСКЕ ДА БУДУ!!!
    ПА ДА СЕ УСЕРЕ ГАЛАТА!

  5. много је 95 поена, посебно 37 у једној четвртини али улм је шутерска екипа и морало је једном да крене да их сере из све снаге. плус што није опадао ритам током утакмице. тако да није толико чудно...

    што се тиче играча ове сезоне, да кренем:

    симоновић, најгори до сад. није саставио две добре четвртине, а један је од најскупљих у тиму. скот је тренутно у очајној форми тако да је та позиција три најкритичнија. али капирам да ће скот да се врати на своје после једне добре утакмице. симон тешко.

    браун ће ваљда да настави овако, а рашко к'о рашко, није за више од 15 минута. ипак, не бих се бунио за даркана уместо неког од њих двојице.

    савовић не би требало уопште да улази у дриблинге и покушава продоре. то му не иде. све остало ради сјајно и уз ракоча је најбољи играч ове сезоне. суботић је солидна резерва, некад га баш крене као против орлеана, али има и лоше роле. јебеш га.

    вук је био добар синоћ али сам пре за то да се више даје шанса цвелету, пошту му и овако ракоч поједе све минуте. ракоч капитен, и даље класа од играча.

    нелсон исто у паду форме, у нападу се и не очекује ништа од њега, али зато би требало да крене да кида у одбрани као што је то радио у добром делу прошле године. лазић класичан дефанзивни играч, уме да погоди отворен шут, за остало није.

    милутин је и даље под уговором тако да не би било лоше и њему дати шансу али очигледно да је он завршио своје чим није добио прилику до сад.

    надам се да ће митровић, миловановић и смиљанић добјати више прилике у наставку... али ако се прегрми јануар, све ће бити лако...

    можда сам мало критичнији али ово је више тражење длаке у јајету. иначе сам презадовољан до сад, какве су биле прошле сезоне, ова је до јаја..

    п.с. браунова жена је по мајци жидовка. само да знате.

    сретен мвп

  6. Jebem mu mater nije toliko loše bilo. Na momente je baš pucalo. Jeste, umelo je da malo dođe do dvoglasa, ali opet kažem, bilo je trenutaka kada je izvuvalo da s enaježiš.
    Svakako, bitnije tekme Pionir, ali dobra je Arena. Nije uopšte loš trip.

  7. http://www.youtube.com/watch?v=6j0AKOAdMhE
    Ma овде! да се усеру људи ллоло

  8. Vidi se da je Džoni pravi ljubitelj košarke i dobrog navijanja.
    Nema veze što je Partizan ispao i što mora čekati utakmicu protiv Zvezde da se nagleda evropske košarke. Nije kao neki. Svaka ti čast Džoni!

    EDIT: Dobro Džoni, šalio sam se

  9. Ma ispali, ispali, ko ga jebe. Ne mogu u basketu nikako da budem nezadovoljan. Tolike godine ludnice, dobrog provoda, najboljih tekmi, ludačke atmosfere, maestralnih poteza, vrhunskih igrača, trofeja i svega. Mnogo dobar period i sve najviše ocene za sve ljude koji su u tome učestvovali i dali doprinos, od igrača, uprave, pa do nas navijača. Kada bi u fudbalu imali pola onoga što smo doživeli u basketu poslednju deceniju pevao bih.

  10. Dovedite Teodosica!

    U Areni ima vise mesta, to znaci veci pritisak sa tribina na gostujucu ekipu. Jebi ga, Pionir nam nekako prirodno dodje, ali vazne utakmice treba igrati pred sto vise ljudi, a po tom pitanju Arena je vrh.

  11. Најважнију утакмицу би требало играти у железнику. Зато што су трибине на метар од терена, треба довести најтврђе јездро само да навија са све четири трибине. Да се усере онај ко дође :) замисли који је то притисак :)

  12. U Železniku nego šta! Pa posrali bi sebre. Trebalo bi cvele malo više da igra, i da mu Vukoičić kaže da igra slobodnije. U grču je i plaši se da ne pogreši. Tačno se vidi.

    Žao mi je što Lazić ne igra više. Kakav je to potencijal. Ne pričam tek tako. Odličan defanzivac, odličan šuter i zna da zakuca ko konj. Samo i njemu treba malo slobode

  13. Reservoir dog
    Ne slažem se sa kritikama, a sa Šalabom, u ovom slučaju ne slažem se ni u čemu osim da možemo biti zadovoljni pobedom.

    Kritike su upućene zato što smo igrali protiv autsajdera u grupi (bez obzira na puste amere u ekipi, jer amer ne znači i Džordan), a pravili mnoštvo početničkih grešaka koje će ekipe poput Galate i Uniksa surovo kazniti. Na tome igrači trebaju poraditi i uz jedno kvalitetno pojačanje možemo u evroligi (kad osvojimo aba ligu) da budemo neugodan protivnik svim velikim ekipama. Zbog toga sam kritikovao, jer gledam napred.

  14. Како јебе онај центар Брајант, па то је ужас. Искукамо неке паре од шеика и купимо га.

  15. Teško ćete Turke uplašiti navijanjem, stoka je to.

  16. Šalabajzer
    Kritike su upućene zato što smo igrali protiv autsajdera u grupi (bez obzira na puste amere u ekipi, jer amer ne znači i Džordan), a pravili mnoštvo početničkih grešaka koje će ekipe poput Galate i Uniksa surovo kazniti.

    Потпис на куб.... 5 поена разлике против просечно-солидне немачке екипе не значи ништа, да не помињем да је недопустиво примити 95 поена од таквог тима ако се нишани пролазак даље.... Галата је тим у којем Јака Лакович греје клупу, а о УНИКС-у да не причам, то је тим који има квалитет да догура до 1/4 финала Евролиге.... Није немогуће да их победите у Београду (чак ћу вероватно и одиграти кеца кад вам Галата дође у Пионир), али јако, јако тешко јер су оба тима јача од свих против којих сте играли ове сезоне....

  17. Сине, не да ћемо силовати Уникс и Галату. Него ћемо их разбити да неће знати гдје се налазе. Играш колико је потребно. Уозбиљиће се кад виде ко долази, кад буде крцат пионир. А није Влада будала, ставиће их у мали џеп :)

  18. Како јебе онај центар Брајант, па то је ужас. Искукамо неке паре од шеика и купимо га.

    Slazem se. Dobri su Rasko i Braun, ali on bi bio pun pogodak jer moze cak i trojke da puca. Ali pre toga, ne bi skodilo da dovedemo neku trojku jer Skot pruza sve slabije partije, a Simonovic mi je nekako nepouzdan. Solidan je, ali opet...

  19. ЈЕБИ ЗВЕЗДО ГЛУПУ ГАЛАТУ :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.