КК Црвена звезда

  1. Цедевита кући
    Талибан :) кући
    Игокеа гости
    Уникс гости
    партизан кући
    уникс кући

  2. Valja za sledeće kolo prošetati do pionira. Toliko se nakanjujem da odem i jednom otišao, kad kurac džabe karte i ne uđem. PU

  3. Samo pobjedom možemo biti zadovoljni. Sve ostalo, osim Rakoča naravno, čista katastrofa.
    Zadnju četvrtinu smo primili 37 poena?! Ej, pa šta očekivati kad budemo igrali s turcima i rusima? 50 poena za četvrtinu? Ne valja ova igra, zadnja četvrtina nas jebe odavno. Sve dobro što urade, prospu u zadnjoj četvrtini.
    Druga stvar, djelujemo neozbiljno u odbrani, pravimo glupe faulove, u trećoj četvrtini smo bonus ispunili poslije 3 minuta. U napadu se oslanjamo isključivo na individualni kvalitet. To s ozbiljnim ekipama ne prolazi. Crnci nikad lošiji, mada se Braun budi, ali vidi se da zna da je u lošoj formi, pa se dodatno nervira i griješi ( dva faula u napadu za 3-4 minuta ). Nelson sve lošiji, Skot isto tako.
    Sve u svemu, ako ne promijene nešto, loše nam se piše u nastavku sezone.

  4. Ne znam Šalabajzeru, sve to stoji, ali nekako kad gledam deluje da rade neke stvari sa pola snage. Posle otkazivanja ovom Traoreu, sve se nadam da će doći još neko ko će popuniti malo rotaciju

  5. Ne valja ova igra, zadnja četvrtina nas jebe odavno. Sve dobro što urade, prospu u zadnjoj četvrtini.

    То је то.

  6. ali nekako kad gledam deluje da rade neke stvari sa pola snage.

    Jeste, nekad to u napadu djeluje kao igranje s protivnikom, ali isto tako imamo periode kad djelujemo kao fudbaleri na košarkaškom terenu, bezidejno, zbunjeno i sa serijama početničkih grešaka, pa u tom periodu moramo da se oslanjamo na jednog igrača, a to će ozbiljna ekipa surovo kazniti. Sve to Vukoičić zna, ali me brine zašto ne može da neutrališe.
    Ipak, nadam se najboljem, jer ekipa ima potencijal, to se vidi, samo još da poslože neke stvari, možda da još nekog jakog dovedemo i eto evroligaške ekipe.

  7. Ne bih se slozio, Salabajzeru. Radivojevic i Savovic su odigrali solidan mec, a Braun je malo po malo stigao do 16 poena. Nelson solidan, nije glavna zvezda, ali imao je par dobrih asistencija u vaznim momentima. Primili smo 37 poena u poslednjoj cetvrtini, ali igrali smo na gostujucem terenu protiv tima koji je izrazito suterski. Ni meni se ne svidja da gledam kako sa par razlika i u poslednjim sekundama pobedjujemo, a citav mec kontrolisemo igru i bolji smo na parketu, ali nije strasno dok god pobedjujemo. Imamo strasan tim, u prvenstvu nije bilo mnogo ovakvih padova kao u Eurokupu, ali sve ce doci na svoje mesto. Ne bi skodilo jos par internacionalaca. Na kraju krajeva, dali smo 31 poen u poslednjoj cetvrtini, 100 ukupno i cini mi se da smo najefikasniji u Eurokupu, a ekipa koja je najefikasnija svakako zasluzuje respekt i moze da se nosi sa svakim timom.

  8. Нисам могао да гледам... Је л' стварно било хиљаду наших навијача? Цедевиту морамо да тучемо.

    Čak je i najgori igrač zvezde ikada posle onog centra od pre nekoliko godina, Simonović, solidan

    Баш храбра изјава. Знаш ти која је то конкуренција? Сећаш ли се ти Кикановића, Балабана, Дрче...

    На ово сам случајно налетео:
    http://www.youtube.com/watch?v=qV5kluPpvRI
    Кад се сетим колико се нервирао човек што има такве идиоте у тиму... Само пена што му није ишла на уста кад узме Кешељу да виче "играча, Марко, играча" хахахахах

  9. Не знам како али не умемо да преломимо утакмицу на време и то је цела мудрост ових победа са малом разликом!

  10. Ne slažem se sa kritikama, a sa Šalabom, u ovom slučaju ne slažem se ni u čemu osim da možemo biti zadovoljni pobedom.
    Osnovni utisak je da nijednog trenutka nisam strepeo da li ćemo dobiti, ako izuzmemo početnih 7:0.
    Odmah da kažem u vezi sa kritikovanjem Brauna da je šutirao 6-6 iz igre i 6-6 sa penala, tako da mi nije jasno o kakvoj lošoj igri pričamo. On je igrao dobro u napadu, loše u odbrani, Katić obrnuto. Nelson je bio odličan u asistencijama, u odbrani nisam primetio da su nas "probijali preko njega", naprotiv, a s obzirom na Vukovu dobru igru imao je i manju minutažu nego inače.
    Skot mi deluje kao da se podređuje ekipi, i ako mogu nešto da mu zamerim za moj ukus premalo šutira. Znamo da je dobar šuter, i ako već nema slobodu koju je imao dok je igrao u Radničkom, ne treba da ode u drugu krajnost, pa da se odlučuje za pas čak i kada je sam kao duh na šutu.
    Savović sinoć više nego dobar (iako nas je razmazio i navikao na još bolje igre), Vuk nikad bolji. Cvele prerano ušao u problem sa faulovima, Lazić juče ne tako dobar u odbrani kao što smo navikli (par glupih faulova), ali generalno OK. Simonović i Subotić sasvim dobri.
    Da ne zaboravim jer će ispasti da samo hvalim, imali smo dosta problema u odbrani sa onim minijaturnim plejom koji je prilično brz, kao i na trojci (Simonović/Skot) gde su Nemci bili fizički dominantni, pa se to odražavalo u nemogućnosti dobrog građenja svog koša posle promašaja protivnika.
    Rakoč fenomenalan (ne samo juče već tokom cele sezone). Nikada nisam bio neki njegov veliki fan, ali čovek u ovim godinama igra nikad bolje. Zvezda mu je bila pravi izbor, jer mislim da iako bi imao mesta u bilo kojem evroligašu, nigde ne bi imao ovako bitnu ulogu i toliko lopti, pa ne bi mogao ni da pokaže ovo što pokazuje u Zvezdi. Setimo se samo prošle godine u Montepaskiju kako je i minutažu i lopte dobijao "na kašičicu".
    Da sumiram, ono što je najvažnije, a i juče se to videlo, je da ovaj tim ima veliko iskustvo. To se pre svega ogleda u konstantnosti tokom utakmice. Da me ne razumete pogrešno, naravno da povremeno ima padova, ali u najvećem broju utakmica ove sezone svaki put kada bi protivnik pravio seriju, nije bilo panike i odgovaralo se pravljenjem naše serije.
    Juče je dobijen sasvim solidan tim (sa 7 Amera i par nemačkih reprezentativaca) i to u gostima, uz 37-o minutno vođstvo. Mislim da imamo razloga da budemo zadovoljni, a ja mogu da kažem da sam prezadovoljan.

  11. ЈЕБАЋЕМО ЕВРО КУП, АБА ЛИГУ, КРК, СРПСКУ ЛИГУ И СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ ЕВРО ЛИГУ!
    ИГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

  12. Баш храбра изјава. Знаш ти која је то конкуренција? Сећаш ли се ти Кикановића, Балабана, Дрче...

    Bilo je stvarno hrastova u Zvezdi. Dosta sam ranije bio u košarci i često u pioniru, i imao sam prilike razne njuške da vidim. Ne mogu da se setim onog centra, otišao je kasnije negde u nemačku. Recimo pre Pere Antića je igrao. ĐURIĆ! Ja mislim da je taj! Kakva je to volina bila.

    RD je sve rekao, dok se dobija, odlično. Protiv Galate će nam biti kidanje za prolaz čini mi se. Posle milion godina igramo podjednako dobro i kod kuće i u gostima, što mi je baš drago

  13. Pobediti u gostima nikad nije lako.
    Mislim da kod kuće možemo pobediti bilo koga tako da bi ova utakmica mogla da znači prolaz.

  14. Јебаћемо Галатасарај!!!
    По мени они немају шансе у пиониру, поготово што ће атмосфера бити као против Паока, на ивици дозвољеног :) (ако изузмемо ону тучу) :)
    И ајмо опет...СИСАЈ МАЧВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СИСАЈ МАЧВАНЕЕЕЕЕЕЕ

  15. Kad bi dobili galatu u gostima, mislim da bi više od pola posla bilo završeno. Biće ludnica u pioniru. A tek u TOP 8!

  16. Топ осам идемо у Арену, да се покаже гробарчекима ко коси ко воду носи :)
    Реално, добили смо Улм, добићемо их у Пиониру, добићемо Галату и Уникс у Пиониру и прошли смо. Оне тамо су за престиж теке :)

  17. http://www.youtube.com/watch?v=BMtzsRYBr2M
    Хвала јуче навијачима што су ми оживјели сјећање на ову пјесму :)
    ДА ЖИвиМ НЕ МОГУ БЕЗ ЊЕЕЕЕЕЕЕЕ

  18. MA 6 - 0 SKOR! Ne gotivim arenu jer nije to to kao u pioniru, ali ajde da i mi tamo jednom igramo

  19. Znači nam i Galatin poraz od Uniksa kod kuće. Sada "samo" treba dobiti sve 3 utakmice kod kuće.
    Subjektivno navijački mogu da kažem da ne vidim nijedan tim u Evrokupu protiv kojeg bismo imali ulogu autsajdera.

  20. Dobar basket sinoc delije..
    gledao sam celu tekmu.. jebo mater, lude one svabe.. podsetili me u jednom trenutku na vas.. vode se parolom ne mozes dati trojku samo ako ne sutnes..
    Rakocevic kapitenski, Radivojeviceve trojke odvele na razliku koju kasnije niste ispustili..
    Camuge dobro igrale.. Jedina losa strana koju sam ja primetio je sto niste uspeli da smirite Ulm,iako se jasno vidi da ste hteli da usporite igru kako bi kvalitet dosao do izrazaja.. U svakom slucaju, dobra utakmica, vazna pobeda... klacete se sa Uniksom za prvo mesto.. Galata ne bi trebalo da vam bude problem, pogotovo ne u pioniru..