КК Црвена звезда

  1. Могли су добити сваку јебену утакмицу у групи да нису правили неке ретардиране грешке јебо им пас матер, одоше ми сви живци у курац.

  2. Е фала Богу да почеше да играју инвалиди...

  3. Сад је дао кретен више поена него у претходних десет текми.

  4. Ја рекох да је Скот користан, само да проради...

  5. Pa Radivojeviću, mater ti jebem, je l' baš mora to pucanje trojke sa 10 metara u sedmoj sekundi napada?!

  6. Koliko je beše bilo razlike za njih tamo?

  7. Јебо их отац ненормални, морају стално у битним тренуцима да засеру. Имају 16 разлике и одједном пад. Докле више?

  8. Јебига стварно имају много падова у игри... Направисмо серију 22:4 и онда примимо 7,8 поена без шута у нападу... Али битно је да смо победили ово, много значи што је УЛМ сабио Галату. ЈЕБАЛИ СМО УНИКСА!!! И опет се показало колико нама значи расположен играч на тројци. Један меч после 15 је Скот одиграо добро и одмах није било проблема да се оствари победа. Иначе Цветковић и Самарџиски кад су били на паркету играли смо много бољу одбрану него кад нису били ту, и тада смо правили велику разлику.

  9. одлична игра углавном, ја задовољан (сем што ме јебаше на клаџи, играо минус на полувремену, за мало). коначно се скот мало трзнуо, допада ми се што се цветковићу даје већа минутажа, а и самарџиски се, делује, лепо уклопио.
    имао сам осећај да улм може да натрпа турке, и сад је већ фина ситуација у групи, имамо лепе шансе за пролаз, ако скењамо турке тамо. јес' да је тешко, ал' ако одиграју овако, са оваквим процентом шута за 3 и одличним слободним бацањима, може фино да буде. још до тад ако дође кешељ, па попунимо ту тројку, требало би да их добијемо.

  10. Мени није јасно само како играч са толиким искуством направи тако смешне грешке и има исхитрене шутеве са 9 метара да је то невероватно, а притом играч којег чува нам за 2-3 минута да 8 поена, а до тада је дао 4. Мислим на Вука.
    Радује то што се Скот пробудио. Напокон је имао неке продоре, слободно је шутирао и то ми се свиђа много. Што се тиче оне разлике што су прокоцкали, јбг, не могу константно добро да играју и у нападу и у одбрани, онда долази до измена, и ето. Мислим да смо шутирали тројке чак око 50% што је феноменално. Добра игра, Самарџински се исто лепо уклопио. Мало су нас и судије покопале на крају са безброј оних фаулова, од којих 85% нису морали да свирају, ал' добро.
    Биће чупаво! ПИШАЈ ЗВЕЗДО!

  11. Е да само Уникс пукне у следеће две (што је врло могуће), а ми добијемо Улм кући (исто врло могуће) идемо даље. Само да не одиграју као пичке оне највеће, како умеју. Победу у Турској не можемо ни да сањамо, тако да последње коло могу да одиграју преко курца и надају се да ће Улм победити Уникса.

  12. А за оног Нелсона је Човић Јуниор Меџик Џонсон. Ја горег играча нисам одавно видео.

  13. ЈЕБИ УНИКСЕУАААААААААААААААААА
    АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЛЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЛЕ. ЗВЕЗДА ЛЕ АЛЕ! ОООООООО НА НА НАА НАААА :) већ гробоши коментаришу како смо то украли од њих :Д

  14. Ja zadovoljan, mislim da Braun dobija otkaz u skorije vreme ako nastavi ovako, Vukoičić je baš bio prso na njega u prvom poluvremenu kad je zasrao 3 puta zaredom u odbrani, posle više nije ni ulazio iako su i Samardžiski i Katić imali po 4 penala.

  15. Ја задовољан, у Турску ићи на све или ништа ко да им је задња текма. И онда лагано ући против Улма и ето га :)
    ЈЕБИ КУП КОРАЋА ОПААААААААА!

  16. Пријатно су ме изненадили игром у 2. полувремену. Мислим да им је много помогло то што су успели да окрену однос у броју скокова у своју корист.

  17. Прво играмо против Улма, Цокула.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.