КК Црвена звезда

  1. Брате то није његова срамота :) већ срамота вас :) а он је сигурно у некој групи типа хероји или бригадири па води :)

  2. Pa dobro, ako igokeom smatramo srpskim klubom, gotovo je izvesno da cemo imati dva predstavnika u evroligi
    jebem li ga, nije iz Srbije i vise je Dodikov nego sto je narodni, al' opet je srpski
    bolje igokea nego neka cedevita/olimpija

  3. Цокуло, па и кажем да је наша срамота. Али то се распало док је одила ова мало старија екипа, а сад не знам какво је стање за то. Јуре нас ови педерчићи по граду вечито, још их Верко пујда на нас само тако. Мало нас чува Ђоровић, начелник супа, али џаба.

  4. Hoće to :D
    Skupite se u malko povećem broju pa da vidim onda da li bi vas napali :D

  5. Колко ми се сере од тих прича о навијању...

  6. Ти онда немој да их читаш.

  7. Ја се трудим.

  8. Јес овај везара, али ако већ мора да се смањи број странаца, боље да су Нелсона избацили.

  9. Mitrovića u 12, i ne kupovati nikoga više.

  10. Ja sam mislio da Savović ima naš pasoš. Bila bi fora da crnja bude na tribini sa Delijama. :)

  11. Savović ima naš pasoš, čini mi se, tj. siguran sam, ali je nastupao za mlađe kategorije kod Crnogoraca, pa se ne vodi kao domaći igrač.

  12. Bilo na SOS - u sinoć ili preksinoć, ne sjećam se, kaže da Savović može birati između srpskog, crnogorskog i bosanskog pasoša.

  13. Тачније, одлучује између Србије и Босне, мада моје је мишљење да ми већ имамо добре играче на четворци.
    http://www.sportal.rs/news.php?news=92747

  14. ЈЕБИ КУП КОРАЋАААААААААААА!

  15. Osvajamo i bez Brauna, može nam se.

  16. Reservoir dog
    Diperu, pa prvi je Grba kod Tegeltije rekao da nema love za dva srpska evroligaša (naravno da je on mislio da je Zvezda višak u toj priči). Iskreno, ne vidim zašto Radnički ne bi bio jedan od ta dva?
    Daj Bože da imamo i 5 evroligaša, ali jbg em nije propisano, em nemamo kvalitet za to.

    Биће лове увек за то брате Резервор.... Увек се фурала прича да се нема пара нигде, а увек се појаве.... Не бих волео да Раднички буде један од та два јер немају ни једног јединог играча за репрезентацију (осим Миљеновића, али на њега ће се рачунати само у будућности) јер им се опет игра апсолутно у сваком сегменту заснива на странцима, док ви и Партизан можете да направите базу за 10ак играча (они Лучића, Милосављевића, Муслија, Милутинова и Богдановића, а ви Цвелета, Милутиновића, Савовића (можда, мада нам једино четворка у репрезентацији није потребна), а Ћорави би сигурно довео и некога попут Кешеља и Марковића).... Да се није улазило у ово њесра од лиге, имали бисмо, после Руса, Турака, Жабара, Грка и Шпанаца, најјачу лигу у Европи....

  17. Diperu, ne zaboravi Sinoveca iz Radničkog, a zašto ne i Birčevića (za širi spisak).
    Što se tiče reprezentativnog potencijala manje-više se slažem, s tim što su Lučić i Milosavljević po mom skromnom mišljenju dovoljno dobri za prvih 12 u reprezentaciji, dok svi ostali treba dobro da oznoje gaće da bi se tu našli. Savović, zašto da ne? Naravno, ukoliko uspe da se izbori pored Mačvana i Ercega. Savanović mislim da nema više kvalitet za reprezentaciju, a Novica nažalost mislim da nema vremena da bude spreman za EP. Daj Bože da to ikada bude bar približno onaj igrač kao što je bio.
    Da se vratim na temu KK Crvena Zvezda...Što se mene tiče najvažnije mi je da mi izborimo EL (što je i prirodno), a ako bude još srpskih timova tim bolje.
    I to redom Radnički, Partizan. Probao sam da objasnim neke stvari na temi sa koje su me oterali jer nisu naučili da čuju istinu nego bajke, tako da ovde ne bih objašnjavao ovaj redosled koji sam naveo. Uostalom ne videh neku blagodet za srpsku košarku od Partizanovog igranja EL u protekloj deceniji (naprotiv, to se poklopilo sa ogromnim srozavanjem kvaliteta reprezentacije). Milutinović je završena priča, i čini mi se da je potpuno nerealno očekivati da se nađe i na najširem Dudinom spisku.
    Gladni smo trofeja, nadam se da ćemo tu glad početi da tolimo već ovog vikenda.
    Imamo najteži raspored, ali i najveći i individualni i ekipni kvalitet, plus modernog mladog trenera neopterećenog nekošarkaškim temama. Radnički je opasan jer igra kod kuće, ali tu se već sprema cirkus zbog svađe sa KSS oko broja stranaca. Svi ostali će biti manji problem.
    Vlada Vukoičić se vraća na mesto uspeha.

  18. Milutinović je završena priča

    Ajd pošalji link gde si objasnio šta je sa Batočincem...rekli su mi da si pisao već, pa nisam opet hteo da podgrevam spanać, nezdravo je...

    Ako bih birao između pehara KRK i Evrolige, birao bih drugo, ma koliko da sam željan trofeja...ali daće Bog oboje...i posle i F4 i Agroživ...

  19. Najveća odgovornost za bruku u kvalifikacijama snosi Duda(kog ti hvališ na sva zvona) sa njegovim ljubimcem Teodosićem koji je drugi Jarić u reprezentaciji.Pre toga je došla smena generacija i normalno je da rezultati izostanu.Smena generacija se nije uradila kako treba al dolaze novi igrači koji mogu da nas dovedu na stari nivo.Tu pre svega mislim na Novicu ako se oporavi,Lučića,Cveleta,Milutinova koji me je oduševio u EL ove sezone.
    A ti i dalje pljuj po Partizanu i svima koji imaju veze sa njim (čitaj Obradoviću) tu si najstručniji lolo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.