КК Црвена звезда

  1. @azza
    Napadoše te pre neki dan, i zbog Cirbesovog "branjenja" pika, videh iz off-a, a i meni je sve živce pokidao prošle godine. OK, bolje je branio nego Bobi (za šta te je Predražinjo prozvao), ali to se i očekuje. Poenta je što ima motoričke sposobnosti da to odradi mnogo bolje nego što je radio, mada je na kraju sezone drastično popravio taj element igre. Da ne detaljišem, 1000 puta smo debatovali o tome.

  2. De si pseto. Naspavaj se do sledece subote. De si doze, 100 godina.

    Cirbes je dosta napredovao u tom branjenju pika. A nije on sam iskakao na pleja visoko jer mu se tako htelo, Radonja je to forisirao upravo iz razloga sto fizicki to moze da isprati. Bobi je drugacije totalno branio pik. Ne znam da li se secate kako je Rasko branio isti. Bilo ne ponovilo se.

    Zajebana povreda Dangubica. Blic jedva docekao da napise da ga je Nastic povredio. Slomio mu butnu kost iz zgloba. Sad ce Guduric imati sanse da pokaze da li moze kao sto svi pricaju. Da vidim da bar nekome proda one njegove "Harden" fazone.

    Moguce da ce on i Simon jedan jedini kapiten pokriti to na 3, dok ne stigne crnjo neki. I dalje se nadam Tomasu. Ali nikako da ga SAS otpusti.

  3. Gusti bilo je previsoko, jbg ne treba da ga otera do 9 metara...kasnio je u povratku na svog čoveka, mada kako si mi lepo objasnio, nije bilo ni preuzimanja "sa strane pomoći", Kalina, Danguba, ili ko već treći.
    Ajde onako laički. Preuzimanje u odbrani je nužno zlo (poenta je da se uvek trudiš da izortiraš na početni položaj ako je moguće), ali i tu je bolja varijanta kada veliki preuzme malog da je to pod košem, i obrnuto, a kod Cirbesovih iskakanja, jeste mali bio neupotrebljiv, ali veliki je bio u 90% slučajeva sam, a čak i kada nije dobijao je loptu u reketu da ne kažem pod košem.
    Ono što sam ja uočavao je da Cirbes nije blagovremeno koristio priliku da se vrati na svog čoveka. Da jeste, bio bi nam mnogo korisniji u odbrani.
    Po običaju sam bio rogobatan u opisu.

  4. Nisam ja ni rekao da je branio gore od Bobija, samo da je branio lošije nego što je morao. I jeste dosta napredovao svakako.

    Što se tiče Dangube, sranje. Ako se zakomplikuje, ostaje Simon.

  5. pise avulzioni prelom, konsultovao sam doktora kaze to nije klasican prelom nego se sljustio jedan deo kosti, izgleda da nije prevelika frka, na b92 pisu da nece ni gips nositi.

  6. nece ni gips nositi

    Jbg, nažalost to ne mora ništa da znači u smislu da nije ozbiljnija povreda, jer se ni za prelom ključne kosti pu, pu, pu...daleko bilo ne nosi gips (nema kako da se stavi), nego se bandažira zavojima unakrst. Nisam lekar, ali po logici stvari, i na kuk bi teško mogao da se metne gips.

  7. De si gusti angele maleni jese igra u subotu?

    Ovo je karma sto me sprdate za gudurica sad ce dobiti sansu da pokaze dal je peja ili ne

  8. Ih ništa manje nego Peja !!!
    Iz tvojih usta u Božije uši.

  9. Za kukove se mece gips koliko sam ja upoznat

    Seltika pitajte na rucavanju je ili tako negde, ne zalazi ovamo

  10. Veruj doze pesimista nemoj biti, retko se ja zajebem u tim procenama

  11. Aj ako igrate basket u subotu javite mi gde i kad, mozda navratim jer cu biti u Bgu tad.

  12. Jbg, meni se i Čvorović (isto levoruki šuter) svideo dok je bio u FMP-u, ili kako se već zvao Radnički basket onomad...pa kod nas ćorak, u stvari nije ni dobio priliku da se pokaže. Guduru sam gledao i ranije i prošle godine, ali prošle je bio bitan igrač, i rešavao bi mnogo više utakmica da tu nije bio tatin sin kojem je dozvoljeno da radi ama baš sve...Biće Gudura dobar, ima i mozga što nije nebitno.

  13. Somi pisem ti na fb al nemoj da se najavis pa da ne dodjes ima ovde nervoznih dosta

    Gudura je trebalo na prosloj da opali barem jednu i da je pogodi i da mu muda narastu da igra lagano. Hvala simone sto kupujes sebi ugovor

  14. Pozdrav i za Gvozdenovica. Jos uvek imam tvoje kompromitujuce slike exexe

    Doze, prosle godine je bas sa Cirbesom radjeno na tom pranjenju pika. Ako on dobro zagradi igraca sa loptom i otera na 9,10 metara od kosa, taj plej ne moze da baci jak i precizan pas. Tu uskace strana pomoci i stoji na liniji dodavanja. Doduse, to je sve teorija, praksa je dosta drugacija. Ali vidi se da je svaba dosta napredovao u svim segmentima. I bice odlican centar.

    Zaboravih da kazem da mi je drago sto Rebic konacno igra. I to skroz fino. Bez straha. Igrace sad i Gudura. Sigurno najtalentovaniji ofanzivac nas. Tako da ce pseto moci da ga silji. Igramo u subotu... Ako ustanes

  15. Od rebe nikad nista, i dalje stojim iza toga

    Mada je nagruvao muda malo cime sam bas iznenadjen

  16. Vidi gde je igrao Jovic sa 20 godina. I kakav je bio igrac. Konstantin cini mi se. Ili tako nesto. Cekam rebu kao sto sam i brancila.

    Kad sam vec kod Jovica, i on je dosta napredovao. Cini mi se da ce biti jedan od bitnijih igraca ove sezone

  17. Neces me uvuci u to poredjenje kod brancila su se videla muda i to da grize oduvek reba je do pre mesec dana buo puvalo koje ostane samo na tri i ne dobaci do kosa...kako se za luku videlo da ima slifa? Za tejica?

    Jovic napredovao bas dosta, jos krajem prosle sezone kada je umeo da ima vise asistencija od mwilla se to videlo. Trebalo bi da sutira vise

  18. Где је Миличић јеботе?

  19. To mu se i majka pita

  20. Последње што сам чуо за њега је да је био на Јањском вишебоју.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.