КК Црвена звезда

1. odvratna utakmica
    hvala bogu da ne navijam za ove klubove

2. pocinje da mi ide na kurac ovaj mitrovic sa ovim besnim reakcijama na lose poteze saigraca, ko da je on neka igracina a ne debil

3. a i da je igracina, jajarski je

4. hahahah kakva ženska košarka leptejebo

5. Је л' Гудурић дао један кош или су и даље Цирбесова два поена у његовој статистици?

6. Pseto upisao Guduri poene.

7. ja nisam video gudurin kos

8. Hahaha ustasa sutnuo loptu u Simona

9. haha
    a tornado sto peva ubi srbina na melodoju i napred zvezdo le i napred napred napred zvezdo le, do jaja zvuci

10. Краљевић србенда нас уби, ал ту је Башић да то нивелише

11. Odvratna utakmica.

12. Simon 10 poena za sada pa se vi cestite!

SIMONEEEE

13. Mislio sam da u zadru pricaju ikavicom a oni sad pevaju ajmo bjeli. stevane elaboriraj

14. Симон убио. Нисам мислио да ћу ову реченицу написати ове сезоне.

15. smarate sa simonom, on je pristojan igrac. to sto je najogavnije ljudsko bice u srbiji je druga stvar.

16. krute mazo sveta nediljo mogo sam da odem na skupštinu boračke i gledam dodelu odlikovanja, a ja umesto toga ostao da gledam ovu zadarsku rapsodiju

17. Ма Митровић је 10 пута мени одвратнија фаца од Симона

18. jebem ti sve 100 poena na utakmici ko druga liga juniora mačvanskog okruga

19. kako simon cveta u ovako siptarskoj tekmi tacno sam imao neki osecaj da ce biti dobar lolo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.