КК Црвена звезда

1. fendere jes ti normalan kakvo jebavanje metere kakvi bakrači na temi zvezda

2. Па кад амеба са дуплог налога упадне као падобранац на форум и ничим изазван крене да ме вређа, па најебаћу му се целе фамилије, макар овако преко тастатуре, заболе ме за бан. И други нападоше Мекела, само амеби смета мој пост.

3. ишчупај му гркљан, заболе те за робију

4. zovi direktora da ti pomogne da ga isečete, kao kris toniju kad su sekli ralfija. Kosmopolita će znati više da ti kaže o tome.

5. azza brate aj nemoj da koristiš taj izraz "židov" baš forsiraš to, kontam da misliš da si vrlo kul sa tim ustaškim izrazom za jevreje, ali nisi, retard si.

6. Hahahah sunce te nejebalo dosadno. Pozdrav za tebe veliki.

7. ja razumem da sam puko, al da sam ovoliko puko da zbog mene jedni drugima pominjete majke to nisam znao.

evo povlacim se u odaje

8. Da ljudi ovoliko pene zbog utakmice dva kluba bez istorije, tradicije, trofeja... dva instant projekta... ozbiljan socioloski fenomen.

FMP i Cedevita jebote... Da postoji neki internacionalni kosarkaski forum, pa da se zapodene diskusija kosarkaska Evropa bi bila tipa jebote ko su ovi indijanci...

9. a to tvoje gejsko odgovaranje na moje ukazivanje da si retard je baš transfer blama

10. Transferišeš potezanjem mene u svakoj mogućoj prilici. Smorilo me više da te useravam postovima nakon toga. Isti si kao autor iznad tebe, njega sam vremenom naučio potpuno da ignorišem. Za tebe sam i mislio da ime neke nade, ali očigledno si napaćena duša, pa polako odustajem.

11. gazimudo idi na nasu temu...interesuje me tvoje misljenje na zadnji post...koji sam napisao

12. Ja ne potežem tebe u svakoj mogućoj prilici nego samo u prilikama kada ispadaš odvratni retard.

Smorilo me više da te useravam postovima

A ovo brate kao da ti je pisao 50 Cent ili Ja rule. Stvarno tvoje prisustvo na ovom forumu bazdiše. Gde si bio pre vukajlija foruma, na delije kafeu?

13. Hahah Gvozden profajler ponovo u akciji. Odjebi od mene, mongoloidu.

EDIT: I posle meni kažeš da preteram kad te napsujem kao magarčinu mrtvu što i jesi. Pa ja stvarno ne mogu ovo...

14. Која гомила кретена на овој теми.

Оно што је било добро код МВила, је то што су поред њега саиграчи деловали и изгледали боље него што то заиста јесу. Уливао им је сигурност и на неки начин их је и мотивисао да буду најбољи што могу. Мекел ће бити константнији са формом чини ми се (неће одиграти ниједну утакмицу очајно), али мислим да нема тај моменат као МВил, а тај моменат је јако битан за плеја по мом мишљењу.

Волео бих да грешим.

А свако ко пљује по лику, дефинитивно нема благе везе са везом. Свакако је добро појачање. Са друге стране, Софо са оном буљом делује као да вуче јебену приколицу.

15. @Reme
    Upravo to i rekoh u kojem postu iznad. Ja nekako više volim i da istrpim stranca da koju utakmicu odigra loše, ako zna da podigne celu ekipu i zasija kad treba. Mekel je konstantno solidan, ali nisam baš siguran da čini to za ekipu.

S druge strane Sofo jeste mnogo van forme, ali koga dovesti ako se njega rešimo?

16. Мекел је добар играч и није никако грешка то што игра у Звезди. Глупо је сваљивати кривицу на човека који у најмању руку игра добро. Уосталом, шта се буните, Ћоки подметнуо траву МВилу, тако да овај за џабе игра код нас од децембра. Бања.
    Ћоки Бог.

Да се не лажемо, имаћемо сасвим солидну екипу ове сезоне, и ценим да опет идемо у 16 у ЕЛ. А поред свега, контам да ћемо се и солидно појачати.

17. Узгред, не знам шта си мислио, али начин на који то кажеш не делује тако. Константно форсирање тога да је Жидов, његових грешака и срања не говори томе у прилог.

Јебига, не можеш пљувати човека, игра поштено, има бољих плејева свакако, и увек ће и бити. Али је и Мекел сасвим солидно појачање.

18. Vilijams je davao odličan takt napadu, ali je takođe imao i kriminalne procennte šuta. U odbranu se ne razumem toliko, ali kontam da ne može crnac duvač mekani da je igra bolja od Mekela lolo :)

19. Ma forsiram njegova sranja jer bih tu radije gledao nekog crnca tipa Vilijamsa ili Đenke, i zbog toga ne mogu da ga zavolim još. Oduzima mesto nekom takvom igraču koji bi Zvezdi možda bio potrebniji.

Ali daleko od toga da ga mrzim, solidno igra on do sad, nisam ni ja toliko zatucan da to ne mogu da priznam. Imam problem sa selekcijom tima gde on treba da bude glavni igrač. Ne deluje mi kao neko ko može da povuče kad svima ne ide. Bio bi idealan da imamo nekog razbijača pa da on pruži sigurnost, ovako mu zameram što to nije.

20. Врунуће се МВил, остаће Мекел, доћи ће још неки нигер и имамо Јовића. Оно што је чињеница је да ове године нећемо на центру имати толику предност колику смо имали прошле године. Марјановић и Цирбес од прошле године > Цирбес из ове године и Настић. Софоа не рачунам, јебеш центра који је доминантан у ширину, а притом није ни брз. Јебига, сваки пут када је требао да се прикључи нашем нападу, фора, стизао је пет секунди после свих осталих.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.