КК Црвена звезда

1. Voshon Lenard u Zvezdi!!!

2. Pa dobro, normalno da plačemo zbog svojih neuspjeha, ali vi plačete zbog naših mogućih uspjeha. Zato je istina da pravih grobara nema, ili su vrlo rijetki, jer navijati za jedan, a konstantno se baviti temama drugog kluba - to nije navijač.

3. Meni ne, Bogu hvala vec 10 godina ne kasni ni dana. Usput bar znam za koga navijam. Nema para, sile, frustracije da me neko natera da navijam za FMP.

Kad odlede zvezdu, imace moje postovanje. Do tad, jebi FMP

4. aaahaahhaa ladno dovode igrače iz jebenog Budiveljnika pa jebote! :D

5. Nije bitno odakle ih dovode ako valjaju. Ima bezbroj primera, mrzi me da navodim.

6. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.

7. Mislim da je naša najveća pobeda nad vama to što vi imate likove koji na forumima kliču ''to Čoviću legendo''. Time je moralna i mentalna bitka dobijena za sva vremena, a vi potučeni do nogu.

A bitka na terenu će biti dobijena juna, ko i svakog prošlog juna, pa makar doveli i Ronda.

8. Covicu legendo, ahahahahahahahah... pa ima li nize.

9. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=24&nav_id=726021

Ајте сад одма до дежурне поште, фале паре за Вујошевићеву бедну платицу.

10. Nesto mi zao Partizana... Mozda se i ja prikljucim sa kojim dinarom pomoci... Ipak je to nasa institucija a ne kvazi klub. Jel puno 50 dinara?

11. Zapata i ostala kompanijo sa Armijskog pašnjaka.
    Uplatite 50 dinara da Alkatrazi mogu na ljetovanje i da Dule Vujošević voda debelog kera po Herceg Novom, mamu mu jebem sledeći put ću ga udariti kad ga vidim :D

12. Pa koga vi zajebavate kad stre zaledjeni. Vi treba onom vasem napacenom klubu da uplatite, sta se kitite Covicevim perjem. Evo i ja navijam za Real madrid pa cu da vas zajebavam... ahahahahahaha

13. Da, Real je super klub... Tvoja fora je odlicna. Skupljam sicu po stanu, mozda se skupi i sto kinti za KKP.

14. Mene nije sramota što mi je klub u krizi, doduše sad nije, al FK jeste, i za FK su slali poruke i nije me sramota. Ali KK Partizan nije u nikakvoj krizi, raspitajte se za podatak koliko navijačka grupa Alkatraz uzima od KK-a za obezbeđenje hale, za njihove ulaznice i za slične stvari :D

15. doduše sad nije

нема клуба, нема кризе, симпл ез дет

16. kako je zalosno kada vidim da partizan i zvezda traze pare i kako kukaju da nemaju.cela drzava treba da im pomaze.nikada mi iz komunizma necemo izaci.

17. Što su se odjednom skupili Grobari da provociraju, je l' ovo nešto dogovoreno il' onako?

18. Krivo im je sto mi dobijamo nova pojacanja a oni kukaju za pare... Ili im je samo malo dosadno pa su svratili...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.