КК Црвена звезда

1. Skripi u napadu-aj da udje branko lazic. Boze me sacuvaj i sakloni

2. Haha tompsonova odbrana lol

3. Upravo to. Ušao radonjić u prošlogodišnji mod kad se pogubi u toku utakmice, nema ovde ništa.

4. Pa jebem ti majku kako ne umeš da vodiš jebenu loptu šta umeš ako to ne umeš

5. Filip Čović bi nam više poslužio nego ovaj žuti feget Volters

6. Натанијел Волтерс, он ради то

7. Tolko loše igrate da je čović otišo u sk i isključio signal

8. Ma samo sipaj, samo sipaj

Ej, njihov jedini centar ima 3 faula, umesto da ubaci kuzmića i ako barcokas odgovori crnjom guraj sve na kuzmića da mu namakne 4. faul ili gomilu lakih poena, ne, ne, prilagođavaj se ti niskoj petorci kao pičketina raspala sto ti bre majki jebem

I još sad problem sa prenosom kao za kurac samo veću nervozu da nabije

9. Lomi se utakmica-petorka volters, lazic, dangubic, mitrovic i tompson hahahah pa ja ne znam dal da se smejem ili placem krsta mi

10. Ma nemoj Kuzmića da ubaciš nikako, sve savršeno ide

11. Perperoglu, Koponen, Vezenkov, Klaver, to su igrači koji nas uništavaju

12. On čuva igrače za Budućnost, to je jedino objašnjenje

13. OTISO COVIC U SVLACIONICU I PITAO ALO MOMCI STA STE SE RASTRCALI, STO ZNACI DOBIJA ZVEZDA BRE

14. Debilno objašnjenje doduše

15. Još Dženkins nek se povredi pa da predamo odmah, da se ne zamaraju bezveze

16. Djenka i simon i igraju nesto smisljaju neke poene nekako uguravaju ovo DAJ KUZMICA PICKO CRNOGORSKA JEBO VAS MENTALITET TAKAV

17. Jebote ja ne znam ko je ovaj 17 i on nas jebe, ko je ovaj bre

18. HAHAHAA CRNCUGA MAJSTOR

19. Stiže se ovo jebemumater

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.