КК Црвена звезда

1. Nije ovo nedostižno protiv raspale barse, ali on ako ne krene sa kuzmićem od početka četvrte i spušta sve pod koš dok dianja ne izbaci iz igre - nemamo šta da tražimo.

2. Ja ne znam, jedino ako ne misli da kuzmic igra svih 10 minuta zadnju eto. I djenka 10 on je crn. I jovic eto jos 5 i simon 10 i branko 10 on je ludji nego crnci

Znaci voleo bih jovic, djenka, simon, lazic.i kuzmic da ne izlaze u zadnjoj pa sta bude

3. 7 minuta igra Kuzmić u ovom meču

4. HAHAHAHAHAHAHA BEZ CENTRA JEBENI LUKA MITEOVIC NA 5

5. Ja ne mogu da verujem šta se dešava

6. Hahahahha radonja master trol jebe nas ko da smo rod

7. Pičketino smrdljiva jebem ti mater bitno je da imaš pokretnu odbranu jer vodimo 10 razlike, a šut nas baš služi pa nam ne treba centar marš jebem ti seme

8. Hahaha gde gledaš ćopavi degeneriku

9. El Radonjić misli da je prvi april o čemu se jebeno radi

10. па ови само на тројку играју

11. Solidna pokretna odbrana

12. Najjace sto cemo pobediti ovo pa ce radonja da misli da je vrh odluka bila

13. Voleo bih da čujemo opravdanje zašto ne sme s kuzmićem da krene na njihov smolbol (pa i sad kad igraju sa dianjeom) mora da postoji neka logika, nemoguće da je toliko lud

14. Ok mozda i necemo

15. Ja evo ne znam jebeno mozda mu zao sto nema tomica pa zato

16. Ma samo sipaj dabogda ispali pojedoše mi živce mater im jebem i radonjiću mrtvom ponajviše

17. O JEBOTE ZIVOT O JEBEMTI SVE U PICKU

18. Da je bar neka povreda kuzmića pa da razumem

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.