КК Црвена звезда

1. Плавша је бољи дакако Иљо је некако монотон док преноси осим кад Симон Марко сукне трицу хаха

2. СЕКС НОВАЦ ДАВИДОВАЦ ХАХА

3. I eto te završnice druge četvrtine a sad će i jadan početak treće... Klasična priča, pa kako uvek isto majku mu bre jebem što ja gledam uopšte ovo

4. Јбт какве ирационалне одлуке у нападу

5. Добрано, финска предност боље ишта нег ништа мало их Свети Алимпије преваспита у свлачионици и наша је

6. Дајте линк. Гледам неки биједан што стално сјецка.

7. nit baguje nit koj kurac

8. Е Лебац ено ти Самјуелс на трибинама скаутира Звијезду за вас

9. Сада пораз у најави иако не заслужујемо..

10. Život će mi skratiti ova sezona.

11. 4-5 pusenja kurca za mene i feldina ovde

12. Ma praviti faul sad na 10 sekundi po mogućstvu na gudaitisu i aukurac ući u penal završnicu i jebi ga, jeste +4 na 0:16 do kraja al' meni je ovo situacija za faul

13. Bog jebeni bog

14. E jebem vam sto majki odoše živci u kurac, najgore moguće, ne praviš faul i brza trojka

15. Sta se brines samo loptu feldinu

16. Pa može i za mene jedno pušenje kurca valjda jebemuleba koliko sam samo tvrdio da je ubedljivo najbolji igrač zvezde i to za klasu ispred ročestija (i to dok još nije ušao u ovo božićno veselje)

17. Pa dobro ima 4-5 pusenja bice i za tebe prijatelju

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.