КК Црвена звезда

  1. Simon je za 80 posto ovog tima klej tompson licno

  2. што је најгоре ниси претеро

  3. Pa racunao sam

  4. Ovogodisnja EL je verovatno najslabija u svojoj istoriji. Nba je pokupila maltene sve sto je vredelo od ionako skromnog izbora..Paul, Larkin, Miler, Tajs, Teodosic, Bogdanovic, Judo, Manford, sve je to otislo. U suprotnom smeru dosao Rudez Slovenac i valjda dvojica-trojica rezervista. Ono sto igra u EL vrti se iz jednih u druge klubove godinama, Makabi recimo 90% igraca doveo iz slabijih izraelskih klubova.

    Ako ta Zvezda ne moze u tim uslovima da bude kompetitivna makar za drugi krug, to je jebena sramota. S obzirom na budzete od 5-6 miliona godisnje pitanje je zasta se taj novac baca i ciji se kompleksi tu lece.

  5. ЈЕСТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 5м буџет каква пишурија од изјаве.

  6. Hahah brendon pol i manford krem evropske košarke :D

  7. Ajde ne lupetaj. Bitno da ste vi razvaljivali sa odnosom 2-12 kada su igrali velikani Marusi, London Tauers, Prokom, Planja (ovi su iz Švedske jebote) tada je prštalo od kvaliteta.
    Normalno da Zvezda sa ovako pretumbanim timom ne može da napravi čudo, ali jebiga mi nikad nismo prodavali priče o magiji, čudima i stipendijama kao da nam igraju studenti a ne profesionalni igrači.
    A izmišljotine o šest miliona evra tek ne bih komentarisao.

  8. Makabi uzeo norisa kola, džeksona, tajusa, boldena, parahuskog, dešona tomasa, sve sam jad i beda iz hapoel vitlejema i makabi nazareta

  9. хаха цоа
    Иначе најјакија ствар Чова на почетку ЕЛ изјавио: Процењује се да будемо последњи, такве процене волим јербо сад никога не можемо да разочарамо.

  10. samo sam hteo da pitam, sta to treba jos da se da pa da eto igraju barem top 8, mislim koja je to svota

  11. 3 milijarde i 10% od trepče naredne 4 godine, tad bi igrali top8 pa ja mislim 99%

  12. Треба да се да срећа, ако си пратио прошлу сезону, видео си да смо имали 16 победа и да се у последњих 5 кола ништа није поклопило у нашу корист. + Бамберг у последњем колу што је изгубио од Дачке уз помоћ судаца.

  13. Nemamo mi neki budžet Crna Gora, Makedonija, Amerika, Francuska, Kanada i Slovenija nam daju neku siću da im razigravamo mlade talente u evroligi.

  14. Mislim evo jedna mala slika, posto ja ne pricam bez argumenata, ako uzmemo da su u periodima dominacije Partizana i Zvezde imali domace kosarkase slicnog kvaliteta (mada nije, Partizan nikad nije imao pola reprezentacije Srbije u timu) da vidimo odakle su dolazili strani igraci.

    https://i.imgur.com/ZjzS4uh.png

  15. Eksel tabele strajk agen

  16. pre ce biti da tu jednostavno nikad nije bilo znanja i da je to cisto bacanje para

  17. E ja se sad povlačim iz ovoga, eksel tabele i isečci iz kurira su ipak naj naj argument protiv koga ne može ništa da se kaže

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.