КК Црвена звезда

  1. Samo me zanima šta tačno dokazuje ovaj spisak igrača.

  2. Dzaba batrganje, suva cinjenica, lako proveriva. Gonzo mozda demantuje da je Partizan za 13 godina uzastopnog ucesca u EL ukupno doveo cca 2 strana igraca iz evroligaskih klubova (Jaka Klobucar iz Olimpije i Teren Kinzi iz Unikahe) i 2 igraca iz NBA (Ejsi Lo i Plasio).

  3. Koga boli kurac,bombi objasni mi kako lika starijeg od 25 godina a ti to vrv jesi zanima zvezda,partizan,super liga,basket sta god na vecem nivou od povremenog gledanja tekme uz pivo

  4. Jos jednom koga boli kurac

  5. Ja te opet pitam, šta treba da predstavlja taj spisak, šta dokazuje? Da ste vi doveli više igrača u odnosu na Zvezdu iz ostalih evropskih liga dok ih je Zvezda više dovela u odnosu na Partizan iz Evrolige? To je bitno iz kog tačno razloga? Bravo Bombas pobedio si.

  6. Pa dobro, ima ljudi koje interesuje sport, ako ti volis lastis i barbike tvoja stvar, sta sad koga boli kurac.

    Gonzo, treba da dokaze da ti poredjenja nisu na mestu, kao ni urbani mitovi o dugogodisnjem logistickom dominantnom polozaju Partizana, barem sto se tice finansiranja.

  7. Partizan mi je još dužan dve hiljade dinara što sam im jednom pozajmio da imaju za platu mekejlebu i kecmanu, ali neka, velikog sam ja srca

    E kad sam čuo da kecman traži svoje pare tu mi je već pukao film, PA GDE SU MOJIH DVE HILJADE ONDA MAJKE VAM GA hoću i kamatu zateznu sad

  8. I trista dinara za robertsa ali na to sam i zaboravio

  9. Imam to zapisano sve ali u vordu, valjda se i to računa

  10. Nisu mi poređenja na mestu da ste vi igrali Evroligu u kojoj su tada lagano igrali timovi koji su treća liga Evrope? Ne bih baš rekao. Druga je stvar što sam ja nabrojao timove, a ti priču prebacio na igrače.
    A ja ne pričam o urbanim mitovima, da se njima bavim pisao bih za Treće oko. Nisu to nikakvi mitovi, nego je problem u tome što vi pare niste baš voleli da provlačite kroz papire. Pa se zato godinama prodaju priče o stipendijama za profesionalne igrače kao da su u pitanju klinci iz omladinske škole koji igraju za 1000 evra mesečno. O tome je nedavno pričao i vaš sadašnji predsednik kojem treba pomoć Saurona da bi razmrsio kome se sve duguje i odakle su uzimane pare.
    Da ne spominjem da ste svojevremeno Robertsa doveli iz Zvezde u Partizan. On je sigurno prešao kod vas ne za veću platu nego zato što se palio na debele ljude, a Dule je tada još imao višak kilograma.

  11. како видим бомбаша на овој теми
    http://www.manhuntdaily.com/files/2016/09/24-5.jpg

  12. GAHAHAHAHHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  13. cisto da ponovim, vidim da ste se opasno uznemirili

    https://i.imgur.com/ZjzS4uh.png

  14. Ne blamiraj se, kao mutav ponavljaš taj spisak pošto nemaš ništa drugo da kažeš. Probao si nešto sa njim, naravno nije upalilo, ali će ti ''argumentacija'' sigurno biti jača ako ga ponoviš.

  15. E ali kakav spisak, partizan doveo dvojicu iz nba i desetak igrača iz razvojne lige, a po ovome je zvezda sve startere otimala, hahah, adam morison direktno kao prvi igrač lejkersa i slični primeri, dobar spisak, odličan :D

    SAMO JEDNU STVAR DA IZJAVIM, VI STE DOVELI KINZIJA IZ UNIKAHE, EVRLIGAŠKOG TIMA, A MI IZ TRABZONA JADNOG, TOLIKO

  16. ĐE JE OVDE EUROCUP I KROVNO TAKMIČENJE BRT?! NE MOGU OZBILJNO DA POSMATRAM OVAKVE TABELE.

    Al najjači spisak fazon stranci koji sisaju krv zvezdi i uzimaju joj enormne pare -> Pero Antić - Fenerbahče. Lik odrastao ovde, vratio se sa 150 godina.
    Markus Vilijams, dve godine duvanja i pravljenja stranja po stranim klubovima pre nego što je došao. Dženkins, lol. VIlijams dva puta, lol. Lik koji je skoro pa bio višak u Broseu, lol.

  17. normalno, to govori o trenutnoj vrednosti i formi igraca

  18. Gonzo iskuliraj vise jebo te lebac ludi pa kako koja budala izroni iz foruma ti si prvi da se primis

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.