Evo vam jos jedan info, mada ne zasluzujete. Covic ce da kritikuje svega postojeceg, da prica nacelna sranja I okrivljuje sve I svakog u svrhu pripreme javnosti za neigranje El dogodine. Nema pare ni za evrokup, kamoli za El.
Ostavljam mali prostor za smenu Alimpijevica, zaista ne znam ko je pobedio u sinocnoj svadji u kuci Covica. Mada znajuci da tamo zene vode glavnu rec, kladio bih se da ostaje I da su eto mediji zlonamerni, bla bla truc I sve je u redu. A nije nista.
Бомби џаба се активираш сваки пут на ФК и КК теми мог клуба, нећете ништа узети од титула, шта се сад бурите ту. Постићете мало, православно је то, ако сте православци, Кроати.
Mislim da su casovi ljubavi u porodicnom konceptu porodice iz yeleynika pogresno shvaceni jer tamo izgleda prejebava ko koga stigne, bivsi zet zenu i tasta, cale sina, zena i cerka muza, novi zet spoljnog momka, zena muza, cerka caleta
Милијаш у стартној хаха
Aa pa zar smo toliko nisko pali pa on je fudbaler xd
http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/a231847-Covic-Pozicija-trenera-nije-poljuljana.html Мир гробари.
Прц, читам да се спрема нешто зајебано, ванредна конференција за штампу у пола 2. Оде Алимпије у историју изгледа
Jok, Čovke otkazuje f4 u Bg-u, koj ce nam kurac sad. Xd
Играју се медији погађања. Други пишу да Човић подноси оставку.
haha koliko nemate pojma
Ајде, ти нас просвијетли, о пресвјетли авангардни представниче...
П.С. Мрш у пичку материну.
Nisam hejter, al ono, srećan Alimpije svima koji slave!
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) <--- Čovke prectavlja novu ekipu
A da nije slučajno neko fuzioni.... KURČINA?
Стиже Малколм Дилејни.
Mitke, ne budi bezobrazan.
Evo vam jos jedan info, mada ne zasluzujete. Covic ce da kritikuje svega postojeceg, da prica nacelna sranja I okrivljuje sve I svakog u svrhu pripreme javnosti za neigranje El dogodine. Nema pare ni za evrokup, kamoli za El.
Ostavljam mali prostor za smenu Alimpijevica, zaista ne znam ko je pobedio u sinocnoj svadji u kuci Covica. Mada znajuci da tamo zene vode glavnu rec, kladio bih se da ostaje I da su eto mediji zlonamerni, bla bla truc I sve je u redu. A nije nista.
Бомби џаба се активираш сваки пут на ФК и КК теми мог клуба, нећете ништа узети од титула, шта се сад бурите ту. Постићете мало, православно је то, ако сте православци, Кроати.
https://youtu.be/1OW1QhkkAJ8
Ко те трује Бомби, што разваљујеш нешто што је успешно хаха.
ne mogu da verujem da coravi I dalje ne kapira gde je probusen jebote, mesecima mu ljudi govore da je busan kao sito, on I dalje tera svoju pricu...
Mislim da su casovi ljubavi u porodicnom konceptu porodice iz yeleynika pogresno shvaceni jer tamo izgleda prejebava ko koga stigne, bivsi zet zenu i tasta, cale sina, zena i cerka muza, novi zet spoljnog momka, zena muza, cerka caleta
Sve u svemu TELEVISA PRESENTA
cirkus hahaha
Солидно стављање глодара на апарате нема шта.
za kakav se video klip izvinjava antic, sad sam bacio pogled na ovo sta su baljezgali