Prijava

Svuda po tvojoj sendvičarskoj glavici, musavče. Koliko ti je puta danas Dragan J Vučićević svršio po faci?

Awwww, kako si uspeo da se setiš Vučićevića. To je tako originalno.

Pero jos jednom dokazuje da je Bog poredjenja. Uprava Bilbaa dovodi koga zeli, navijace boli kurac da li je musliman, crnac ili budista.

Jel misliš na one navijače što sami kažu da bi više voleli da ispadnu nego da im u klubu igra ne bask?

Postoji nekoliko nepisanih pravila kod nekoliko klubova u svetu, ali su postavljeni tako da niko ne može upravi ili navijačima da spočita bilo šta. Zna se da Bilbao dovodi Baske, da Rendžers ne želi katolike u timu i da valjda Gvadalalahara ima samo Meksikance. To svi znaju, ali nigde ne piše i ne mogu im ništa.

Na kraju krajeva, ne mogu ni Zvezdi kao klubu, ali je mrlja svakako bačena.

Mrlja iacta est.

Bombaš, 2018. n.e.

Zaboravio si Lazio Bombi, salut

Podrška musavcima u odbrani časti tima, setimo se Ljajića gospodo

Setimo se i Mirnesa Sisica, Sanibala Orahovca i Roberta Prosineckog.

Разумите фрустрације гробара полили их соком

To igro partizan sad u nečemu dok braća ovde vode polemike o realu, bilbau i rendžersu? Solidna vernost

Zufer Avdija, Husref Musemić, Sanibal Orahovac, Sead Sušić, Sulejman Halilović, Refik Šabanadžović, Mirnes Sišić, Ardijan Đokaj, Elvir Bolić, Miralem Zjajo, Enes Bešić, Muhamed Aval Isah, Robert Prosinečki, Kazimir Gajdos, Ivan Toplak, Srebrenko Repčić, Tomislav Ivković, Vladimir Beara, Ivan Jurišić, Goran Jurić, Zlatko Krmpotić…

siptar, hrvat, balija nisu nasa bratija

Прате само спортове де су први значи шах.

Inače, ostaje pitanje, otkuda naziv "DELIJE". Istorijski rec "Delije" je turskog porekla, i označava ime turskih konjanika plaćenika, iz perioda Osmanlijskog carstva, toliko korumpiranih, da su za novac umeli da promene stranu za koju se bore.

Coki Zeleznik apruv dis.

Хаха како си ти абнормалан Бомбаш

Razoblicavam jbg, mladi ste momci, a nije lepo da zivite u neznanjj uz pogresne pobude.

Ух хвала на ренесанси Св Бомбашесамоубицо Хумси патриоцки.
К
О
Г
А

Б
О
Л
И

Т
У
К
И
Д
И
Д

Б Р А Т ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Najveći broj titula C.Zvezda je osvojila za vreme vlasti KPJ i života Josipa Broza. Od osnivanja 1945. do smrti Josipa Broza Tita 1980. godine FK C. Zvezda je bila najtrofenijni tim u tadašnoj SFRJ. U tom periodu zvezda je osvojila 13 titula, gradski rival Partizan svega 8.

Za to vreme Kk Crvena Zvezda osvaja 12 titula u kosarci, a mrski jugosloveni iz Partizana
uspevaju da osvoje 2.

Beogradska nacionalno osvescena manguparija apruv dis.

Кмеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Pa da, kad to rade navijaci evropskih i svetskih klubova onda je to ok (zaboravio je razne izraelce i jos pun kurac klubova) a kad to rade navijaci zvezde onda nije ok. Klasican zuti “strano govno bolje nego nase” lik pu serem ti se u usta zbog takvih stranih placenika zemlja propada

Koja dijabola jebemti hahaha

Znam da osecas kako se raspada sve u sta si verovao, ali bez jaukanja molim, budi musko. Da nastavimo

Često pominjanja rečenica da je "C.Zvezda najbolji i najtrofejniji FK na Balkanu i u Istočnoj Evropi", nažalost nije tačna! Daleko najušpesniji klub ove regije je rumunska STEAUA iz Bukurešta, koja je igrala 2 finala kupa šampiona. Jedno osvojila, drugo izgubila. Osvojila je i Superkup Evrope, bila 23 puta prvak Rumunije, 20 puta pobednik kupa Rumunije, uz 5 super kupova Rumunije. Uz to STEAUA je već nekoliko puta uspela da uđe u Ligu šampiona, za razliku od C. Zvezde kojoj to nijednom do sada nije pošlo za nogom od kada Liga šampiona postoji!

Kada je reč o ukupnim trofejim, zbirno najveći broj na Balkanu ih ima CSKA Sofia (Bugarska), 31 titula prvaka, 23 kupa (10+13), plus 3 super kupa.

Matija Beckovic apruv dis.