Prijava

Поливени соком бомбаш нервозан је хахахаххаха

Ахаххххаахха кисо бомби је, ех гле + витамини, па да их има Бомби не би овако реагово после поливања..

A opet mi je nekako prihvatljivi tvrd stav delija ili tamo Zagrebčana, iako se ja lično ne slažem toliko sa tim, mi smo ultra nacionalisti i ne želimo Srbe Hrvate u timu i ćao nego to jugonostalgično licemerstvo nije bitno ko si šta si nego jel navijaš za nas ovde su ti ba svi dobrodošli nevezeno za nacionanost i onda manijaci zapale srpsku zastavu na tekmi ili grobari zastavu bih. Na fudbalu spališ bih varta zastavu a onda koji dan kasnije na basketu navijaš za Aldina Vrapca. Do jaja licemerje.

Često pominjanja rečenica da je "C.Zvezda najbolji i najtrofejniji FK na Balkanu i u Istočnoj Evropi"

Ja evo prvi put čujem da neko ovo spominje, ili se kaže da smo najveći na Balkanu što realno jesmo ili u istočnoj Evropi se uvek doda uz Steuu.

Prvu medjunarodnu fudbalsku utakmicu fudbalski klub Crvena Zvezda je odigrala 28 marta 1945 godine protiv reprezentacije Albanijei pobedila 11:2. Revans je bio takodje u Albaniji, manje od mesec dana kasnije.

Za to vreme, 8 buducih prvotimaca Partizana (osnovanog kasnije te godine) je probijalo sremski front ili cistilo Jasenovac od ustasa.

Hahahaha a što si mazohista toliki pa potežeš gde su čiji igrači bili za vreme ww2 hahaha kad se zna dobro za koju reprezentaciju su vam igrali igrači tad

Posljednju utakmicu reprezentacija NDH odigrala je u travnju 1944. u Zagrebu protiv Slovačke i pobijedila 7-3. Malo kome je više bilo do nogometa, no u svibnju 1945. godine, raspadom NDH i osnutkom Jugoslavije, dogodilo se nešto nezamislivo. Rasformiran je Građanski, čuveni klub koji je davao većinu igrača za reprezentaciju NDH, arhivi kluba su spaljeni, a najbitniji igrači, i oni koji su igrali za NDH, transferirani su u Beograd, u Partizan.

Nije zanimljivo ovo pišanje po bombasu kad se sam namešta ovako. Odo ja.

zna se gde su bili, Partizanovi probijali sremski front, a Zvezdini igrali u Albaniji

Aahahah fađo odlično probijanje sremskog fronta xd

Leonida da nije imao igrače partizana u termopilskom klancu, pa znate šta bi se desilo, evo ja ću da vam kažem, posrao bi im se kserks u usta, eto to bi se desilo

arhivi kluba su spaljeni

Eh steta, siguran sam da je ovo sta pises istina, ahahaha.

Boli me umesto bombija ostr

Хахахаххаха јао Цоа јебем ли те какве изјаве

Hahahah, to kao da si napisao

Mančester Junajted > FK Mladost Budislavci

Pa bolji si ti od mene, uvek su ti separatisti i fasisti bolje prolazili

šalim se ja malo nemoj se ljutiti

Ne ljutim se ja, kapiram ja vas fasiste. Malo su mi drazi nacionalisti ali ko sam ja da sudim