Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Izgubi bre časno pa čak i ako kradu, krali su ranije, krali smo mi, sad odjednom budućnost konkurentna i odmah krađa i nepravda, mrš bre u pičku materinu kalimero jebeni
Ma gde sme da vrati ekipu za bg jesi lud. Prvo od sramote a drugo sto bi ga jebali ko ovna posle
Doduse nisam siguran koliko srama ima haha
Ma ne sme, jasno, samo jajarski vrši pritisak na sudije i gleda da na sve načine preseli ovaj cirkus u beograd pa da tamo uzmu nekako na mišiće, samo bih ja zbog ovakvih stvari jako voleo da nas budućnost nakanta i da nađe način da igra EL jer mi se sere od ovoga sve mu jebem
Dobro ja ne bih voleo da buducnost igra el jbg
Braco, ono sto je u stanju Coviceva pokvarena glava da smisli i uradi, mi svi zajedno ne mozemo ni da sanjamo. Jebavao se sa mnogo jacima i gorima od Remsa, Bokana, Javora i ostale boranije tako da sigurno je taj vec sve lepo pripremio jos odavno i ima 5-6 opcija za svaku situaciju. Videcemo.
A ne sumnjam ja u njega, ispratio je on i slobu i djindjica i kostunicu i tadica pa ce i vucica
Meni je realna opcija da Budućnost osvoji a da ih ne puste da igraju zbog nameštanja/hale i onda da oduzmu mesto ABA ligi i daju nekom wildcard, ionako je kurac od lige
Pa normalno da je kurac kad si ti uspeo da osvojiš h2h aba fantazi xd
Inače, poprilično sam ubeđen da nas budućnost treska i večeras i to najlakše do sad, i onda ovo dalje što kažete da duva za EL (zvanično) zbog hale, i da se još ove sezone u EL neće menjati ništa, jedino ako ovaj janakopulos ne napravi neko poveliko sranje i uspe da odvuče još par timova za sobom, mada i on serenda samo, kakvo kurac istupanje iz EL
E, jebena DAČKA ponovo u EL, aaaaaa
Ma nece abi ukinuti mesto, ne sme ni bertomeu previse da se zajebava realno odrzava mir mestima za vtb, tursku, endesu pa i abu. Mislim aba je tu kurac nema tu sta ali bilo kakvo jacanje fibe u ovom momentu je pocetak kraja uleb a covic mu je bas onako solidan partner od kad ikad nije ceo balkan bas mala stvar. I organizuje mu ono za klince svake godine i tu peru pare i svasta nesto.
Pa slao je “posmatrace” da posmatraju sudjenje sinoc a i veceras ce biti tamo, cak bih smeo da se kladim da covic ne bi smeo da previse dize buku da mu iz uleba nisu namignuli da sme. Nemoj da podcenjujete legendu jbg pa do sada ni jednom nije krenuo bez kurca u svatove.
Ocekujem da veceras imamo povoljnije sudjenje i otresemo ih i onda u beogradu idemo na drmanje koseva xd
daj bre mrzim ovu La Dulo Vujosevic spiku, mrzeo sam kada su grobari tako spinovali i mrzim je i sad kada legenda to radi, odmah place svi su drugi krivi i protiv nas ne daj te se pasjim sinovima bla bla, aj bre bezi sa tim, Zvezdina igra je govno budimo realni (ne racunajuci jedva poluvreme ovo druge tekme) , imamo bolji i skuplji tim ali trenera neznalicu od 30 godina koga je Dzile oducio od kosarke i pooy, coravi se kockao sa trenerom nije uspeo vise srece dogodine
najgore sto moze da se desi da zvezda nekim cudom preokrene i da on na kraju krene da likuje kao sve vreme sam znao sta radim i da se ove uzasne greske gurnu pod tepih
ne pratim kosarku ni sport generalno ali dosta podgoričana prati rekao bih
A ne sumnjam ja u njega, ispratio je on i slobu i djindjica i kostunicu i tadica pa ce i vucica
A na drugoj strani Milo sve to isto + premijer + predsjednik + nezavisna država.
Jebeniji je igrač Milo, realno
сад креће пропаст због крађе из косоварских џепова хххххххххххххххххххххх
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/kosarka/3105437/zvezda-nece-igra-cevrti-mec-protiv-buducnosti.html
Мада нисам читао све.
Kake ste budale sad stvarno nece da se pojavite tamo
Pa ne moze sve uvek kako vi ocete
па шта сад службено 21 0 за будућност ХД
kakve pičkice ovi iz zeleznika au
као квота 1.60 цирка на нас аха хахахаха