Баш ме занима ко ће бити тренер после Алимпијоа.
Sta je trener kriv (koji pritom nije neki trener) sto jedan Lesor ne ume bacanje da da?
шта ме брига дал је крив или није, мене само занима ко ће бити после алипијоа хаха
Bice zestoko kad Covic dovede nekog stranca, grka ili tako nesto pa kad krene po Engleski da crta napade a Branko kao klima glavom hahahahah Jbg nije svaki dan badnji dan
Opet neki Alimpije lol
Jebeni Kajl Lendri nas tovari lol
Дај владу вукоичића
Ове такођер може кер угинули наравно
Željko Lukajić
struja haha
Горда измишља поене, а овај Гибсон индијанац класичан.
ово ће бити класична копија јучерашњег меча, сад ми водимо, после они, па ми, и на крају они пред крај узимају победу.
Biće bolje sledeće sezone ehehehe
AHHHAHAHA SPIKER POBEDIO
da vidimo sta ce legenda sad da izmisli
SISAJ ZVEZDO
CIGANI NE IDITE NIGDE USLEDIĆE CEREMONIJA
хахаахах какво ложење гробља
Ко ће бити тренер сад ја гласам за владу вукоичића
https://volimpodgoricu.me/wp-content/uploads/2017/06/Aleksandar-Dzikic-1-1-1000x555-310x205.jpg
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Баш ме занима ко ће бити тренер после Алимпијоа.
Sta je trener kriv (koji pritom nije neki trener) sto jedan Lesor ne ume bacanje da da?
шта ме брига дал је крив или није, мене само занима ко ће бити после алипијоа хаха
Bice zestoko kad Covic dovede nekog stranca, grka ili tako nesto pa kad krene po Engleski da crta napade a Branko kao klima glavom hahahahah
Jbg nije svaki dan badnji dan
Opet neki Alimpije lol
Jebeni Kajl Lendri nas tovari lol
Дај владу вукоичића
Ове такођер може кер угинули наравно
Željko Lukajić
struja haha
Горда измишља поене, а овај Гибсон индијанац класичан.
ово ће бити класична копија јучерашњег меча, сад ми водимо, после они, па ми, и на крају они пред крај узимају победу.
Biće bolje sledeće sezone ehehehe
AHHHAHAHA SPIKER POBEDIO
da vidimo sta ce legenda sad da izmisli
SISAJ ZVEZDO
CIGANI NE IDITE NIGDE USLEDIĆE CEREMONIJA
хахаахах какво ложење гробља
Ко ће бити тренер сад ја гласам за владу вукоичића
https://volimpodgoricu.me/wp-content/uploads/2017/06/Aleksandar-Dzikic-1-1-1000x555-310x205.jpg