КК Црвена звезда

1. Uleteo kurac covicu jucer

2. Виалпандо де-Кристо

добро за дерби си бар прво полувреме требао, а кошарка небитан спорт по мени.

а кошарка небитан спорт по мени

Лол, шта, већ сте почели са овом спиком? Да није мало рано? Нећете прво оне следећа сезона фолове?

Ај нећу бити хејтер, честитам вам на другом месту јбг, солидан је и то успех са овом нубаром од тренера.

3. Sta ste se navadili sprdao se lik sa tim nebitan sport

4. Ali opet kazem drago mi je da su neki zivi i zdravi mislio sam da su pokojni vec. Kobogda da partizan uzme super ligu pa da vidimo jos neke ovde

5. Ali opet kazem drago mi je da su neki zivi i zdravi mislio sam da su pokojni vec. Kobogda da partizan uzme super ligu pa da vidimo jos neke ovde

+1389

6. https://imgur.com/a/RkUDq

Apsolitno se nista nije promenilo od tog trenutka osim da nema vise Radicevica i Jovanovic ne ulazi u igru. I dalje sam pri stavu da smo napadacki kriminalni.

7. Па јесте заправо, имамо масу испод коша звану Омић, Злочести и Фелдин добри играчи, Бјелица идаље маши зицере ЈБГ итд итд.
    Да видимо шта ће бити са оном Српском лигом..

8. Rocesti nije igrac koji preuzima odgovornost na sebe... Mislim da je jedini put preouzeo zadnji sut na sebe protiv Zaligirisa kad je promasio trojku i to je to...Sve ostale bitne napade je petljao i bacao loptu drugima u ruke...Feldin jednostavno igra za pare, i jebe mu se da se mnogo cima... Od Bjelice nema ni goli kurac i njega treba najuriti cim pre..

Licno sam stava da od ovih igraca ostanu: Dangubic, Dobric, Omic, Jankovic i Lazic. Sve ostalo sutirati nogom u dupe iz kluba.
    Alimpijevic jednostavno ne ume da vodi ekipu u bitnim momentima, gubi konce, ne zna se ni sta se igra, 10 meseci nije uspeo ekipu da nauci da centar ne iskace na pola terena i to sve vide, a on ne. Lesor ne ume da rola iz pika i zivi od zakucavanja inace nista drugo nema... Uvek pivotira u istu stranu (uglavnom pogresno) i to radi automatski, niti vidi gde je igrac niti dobija prednost, cesto puta i bez neke preterane potrebe.. Jednostavno los centar, neskolovan i poprilicno glup. Za Omica se znalo da ima problem sa bacanjima, ali se to jednostavno vezba, vidi se da je decko prolazio neke ozbiljne trenazne sisteme i igrao ozbiljne lige. Davidovac u izuzetnom padu forme, poprimio sindrom Borise Simanica- Imam talenat i jebe mi se za bilo sta, ne razmislja previse. Lazic - ocigledan je njegov pad jos od EP, da li je posledica povrede ili je jednostavno ovaj haos negativno uticao na njega, ne znam, ali u svakom slucaju nije ni bleda senka onog igraca iz ranijih sezona. Dobric je imao prelude momente ove sezone, igra sa nenormalnom energijom, ali je opet zrtva lose odbrane i lako ulazi u problem sa faulovima. Enis je klasican divljak, ako ga krene sut moze da terorise bilo koga, ali nije pouzdan i ima neke cudne momente kada uzima neke suteve koji nemaju nikakav rezon. Jankovica sudije gram jedan nepostuju, ali se moze donekle reci da je napredovao u odnosu na pocetak sezone. U principu, ekipa je mogla vise od ovoga to je sigurno da su imali boljeg trenera, mozda ne bi uzela Abu ni sa boljim trenerom, jer mislim da nije bilo realno da uzmemo titulu pored svih stvari koje su nam se desavale u finalu, koje smo svi videli, ali smo u EL mogli da imamo jos par pobeda vise i kup se morao uzeti... To je neko moje vidjenje stvari...

9. Па сад солидно виђење, реално, имаш право за Бјелицу нпр Лесора, Фелдин и Рочести би можда били и бољи да имамо озбиљнијег тренера, немам ништа против Алимпија, али не може тако, пробало се са младим стручњаком, није ишло, Давидовац је по мени добар играч, можда у паду форме, ал оставио би га до краја сезоне као и већину домаћих играча. Остала је још ова Српска лига кошарке, на њу сам заборавио, видећемо шта ће бити ту, и после тога на лето у прелазном року, то једва чекам.

10. Иначе да додам да ми је криво што у Србији тј АБА лиги нема више квалитетних појачања као пре пар година.

11. konacno smo se vratili u krovno takmicenje uh dobro je

12. Nema pojacanja jer je Misko na sve sto pocne da trenira kosarku stavlja sapu, pa onda imamo pun kurac dece od 11, 12, 13 godina po Spaniji, Italiji, Turskoj itd itd... Covek jednostavno drzi monopol, a niko kurcem ne mrda da se to spreci... Moglo je bolje da se odradi sve ovo, bilo je tu igraca koji su prolazili, ali je nas problem to sto imamo skauting na nivou "Okreni Miska daj da vidimo sta ima na lageru...". Recimo, u Italiji ima dosta dobrih i jeftinih igraca, u Turskoj, u Nemackoj itd itd.. Znaci, samo se treba potruditi... Nego nema veze, sad je proslo... i to je to..

13. Јеби га, ово лето ће бити презанимљиво ко ће доћи итд. Једва чекам!

14. Moj prvi pik je Jelovac, i iskreno se nadam da mozemo da ga privolimo da dodje. Decko igra izuzetnu sezonu, statsao je igracki, domaci igrac je sto je jako bitno jer su domace dobre cetvorke deficitarne na trzistu...

15. Реално Филип је преок играч, сад одлази Лесор, дође онај црња Ојо Оџо како већ..

16. Mozda sa Filipom dobijemo nesto u napadu, nije los plej, ali brate moj, mi smo u odbrani toliko suplji, a Filipova odbrana je na nivou Aleksej Sved& James Harden... Nema leba od ovoga...Ovo je nekako Zvezda 2011

17. А добро јесмо шупљи у одбрани, али играмо ову Српску кошаркашку лигу, која је слабија од АБЕ, видећемо даље шта ће бити, није ни Енис био неки одбранбени гуру..

18. Nazalost nije, u Megi je pokazivao odredjenu dozu zelje da igra odbranu. Imao je par situacija gde se bukvalno na glavu bacao da uzme loptu i nadao sam se da ce tu energiju da prenese i kod nas. Medjutim, cini mi se da ovoj ekipi mnogo fali hemije i da postoje odredjene netrpeljivosti izmedju igraca sto je bilo primetno u mnogim prenosima. Opet kazem, sve je to do trenera i do njegovog autoriteta i znanja da obuzda igrace. DR je gasio pozare u svlacionici kad momci nisu primali plate mesecima igrali su najbolje i niko nije sem njih znao kakve probleme imamo. Ove sezone nisu mogli ocima da se gledaju igraci, a igra je trpela.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.