Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
једва чекам у септембру да гледам евро куп на б92
https://www.youtube.com/watch?v=2-X8kDjhi8o
DULE JE L SI GLEDAO DERBI HA HA HA
Да брате ево у базену суза смо нисмо уопће знали на почетку сезоне да нећемо узети ништа хахахах
JESAM BOH IZGLEDA VAM ONAJ KURAC ODLETEO U CG HAHAHAHA
Hahahah
Dule je trve grobar i to je za postovanje
Ja sebe smatram srecnim covekom sto minut jedan nisam odgledao derbija niti kosarke ove 4 utakmice
добро за дерби си бар прво полувреме требао, а кошарка небитан спорт по мени.
Pravi trenutak, hahaha
https://m.youtube.com/watch?v=AWD416NTNKE
Rece mi drug na tel da je kao odigrala pristojno al mucno mi je u zadnje vreme bas zvezdu da gledam
hahah sprdas li se ovo vialpando kao kosarka nebitan sport
Ма уништен Паћо нема ту шта, друго полувреме рутина смор нису се ни цимали наши, Паћо је јурио голове не ми.
Ма да Троноги, искрено драго ми је што смо изгубили кад већ Делијаши бојкотују због играча, сад следи најузбудљивији део, ко иде, ко остаје од играча и тренер наравно.
Кошарка небитан спорт а овамо цупка од шест поподне хахахаха
Е мој нига
Ц
Nas je Branko bolji od LeBrona. Sad je to bas smesno
Па такве ствари су до тренера очито јбг.
Drago mi je da su neki od grobosa zivi xd
Ovima jebem majku glupandersku u picku sad ni ja ne zelim da igramo el jer smo kurac
Лепа спортска прича је добила сјајан епилог вечерас у Подгорици. Љуљај Џило.
мило направи им дворану од дваес иљада места требаће им за још много сезона у ел
Sasvim zasluzeno
Pojma nemate
Cak se i nocas neki vade na sudjenje, npr. Veliki igrac lazic igracina utripovana bolja od lebrona kaze.da nisu oni krivi za poraz ahahahha