Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Vreme ce da pokaze... ali samo znam da ako se ne smeni Alimpijevic pisi propalo i za sledecu sezonu..
Ма наравно да ће да се смени човек, играли ЕЛ или Еурокуп морамо озбиљног тренера наћи да би узели АБА лигу и отишли у ЕЛ следеће сезоне, иначе Алимпије остаје најверојатније до краја сезоне тј. ове Српске лиге.
Dolazi kari pešić kad završi sezonu u barseloni.
па шта је ово буквално Звезда 2011 12 кад већ хаха
Андреа Трикијери нови тренер Звезде шта сад
Da li je ovo poslednja sezona u kojoj Aba ima garantovan ugovor? Iako mislim da Djordi ni lje bas toliko lud, ne bi me cudilo da ne produzi ugovor Abi i da to mesto Turcima ili Rusima...Nadao sam se da ce Karic uci u klub sa kesom, ali se to vise ne pominje kao opcija i postaje sve teze naci sponzore koji imaju i teres da nas finansiraju... Nisam pametan u vezi daljeg prosperiteta Zvezde kao kluba...
http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/a237203-Evroliga-ne-zuri-Buducnost-ceka-barem-jos-mesec-dana.html
Na prvi pogled, najmanje šansi ima treća opcija - igranje u drugom gradu. U Crnoj Gori nema dvorane koja ispunjava uslov od 5.000 mesta, što znači da bi Budućnost morala da igra u nekoj od susednih zemalja.
јебем ти дај нас у ЕЛ јопет хахахахаха шта је ово
Ja sam vise za Trinkijerija... Kari je previse sujetan i mislim da relacija Covic-Pesic ne bi dala rezultate...
Али замисли Тринкијер...
Ufff vlazni snovi
Спрега Тринкијер-Зизис би била убитачна за Дачку и остале плаћенике,.
Moze, ja sam za. Pisem pismo Covicu xD
Е супер е, иначе Тринкијер је Делијаш 10000000 процената!11
A ovo za Evroligu... Nisam bas siguran da to moze da bude problem... mada je sve jako mutno...
Све зависи од тога за кога Мило навија.
Znam da nas je bas gotivio prethodnih sezona i hvalio je sve vezano za nas... jos mu keva iz Cacka kao onomad Prosineckom i to je to ;) Milo navija za Lidiju Bacic i svoj konto i jebe mu se tacno...
Тачно, сваки интервју био на Српском и хвалио нас баш баш.
А ово за Мила је ВРХСТРА!
A Trinkijeri nas je zaduzio time sto je odveo Mitrovica sa ona rovita kolena iako nije morao, a cini mi se da su to cak nesto i platili :)
Vialniga brt ne ode Alimpije hahahaharhaha
Платили су хахаххахахахах, спас био, пази МИТРОВИЋ да замени МЕЛИЈА ХАХАХАХАХАХХА
Па шта има да иде Алимпије кад се сврши ова лига србије тад можда или можда не :Д