КК Црвена звезда

1. Мада може и Митровић да дође за Еурокуп да школује оне тамо еврокупљане.

2. Ne znam sta si reko sad ahahhah

3. Мајндфак, тек сад видим шта сам написао, ухватио ме смехотрес за Митровића као сурогат Мелију.
    Тедох рећи, крај сезоне није још, остала ова домаћа кошаркашка лига да се одигра, ја мислим Алимпије и да је освоји и да не освоји иде.

4. Sto da ga ne zameni? Kad je Meli imao onalav dvotaktni sut? XD Jebo mamu kako Mitrovic ne pokida tetive na zglobu sa onim sutem evo ne znum bogu mi

5. Покидао је бол у курцу сваким шутом јебем га, враћај га за Еурокуп човке легендо.

6. Gde je i sta radi Ivan Radenovic? :)

7. https://sr.wikipedia.org/sr/Иван_Раденовић
    Де је и шта ради Тадија Драгићевић

8. Da nije batalio? :) Lipovij? :)

9. Aleksej Nesovic? Stiven Markovic? Luka Drca?

10. Нешовић у ЕмЗеТеу игра
    А Липовиљ јбт као да је играо пре 800 година, заборавих на њега хахаха

11. Sta pisete vi bokte covece

12. Inace lipovij odigrao doktorski ep

13. Enis je ukanalilo što je kod nas igrao pleja, a čovek je klasičan bek. Međutim, ispao je problem jer se Radičević nije pokazao kao dobro rešenje, a on je trebalo da bude zamena Ročestiju sa klupe, i onda je Enis doveden da igra nešto što nije njegova regularna pozicija i na kojoj se očigledno ne snalazi. Šteta, jer je lik jak kao bik, čini mi se da ima brz prvi korak i definitivno je pokazao da ima volju da igra odbranu.
    Ja Alimpija ne bih menjao. Činjenica je da se on ove sezone učio, ali da je postojala opcija da dođe neki bolji trener Čovke bi ga sigutno doveo. Najverovatnije da niko nije želeo da dolazi u potpuno novi tim sa kojim treba da se radi i koji tek treba da se sklopi kako valja. Uostalom nije ni Radonjizam odmah počeo, a složićemo se da je Radonja ipak imao bolje igrače na raspolaganju.
    I jako bitna stvar što se tiče izgubljene ABA lige. Jebiga, bili smo bez ludog Pere koji je i tako mator važan za našu igru, a da ne spominjem Dangubu sa kojim je odbrana odmah čvršća, a on je ove sezone počeo da pegla i u napadu. Za ovakav naš tim ove sezone, to je priličan hendikep.

14. Ne slazem se da je radonja imao bolji tim prve sezone. Cak je po imenima imao 35 posto losiji tim.

15. Pseto u obzir sam uzeo prvu punu Radonjinu sezonu, ne onu kad je uskočio umesto Vukoičića u aprilu. Ovogodišnji tim nije ni pod razno bolji od tima u kojem su te sezone igrali Bobi, Dzenkins, Šilb, Blažič, Simonović, Katić, Radenović, Nelson. Ne računam Lazića koji je i tada bio i sada je u timu, pa ga zato ne ubrajam. U stvari da izbacimo iz priče i Šilba koji je otišao na polusezoni. Nije imao Alimpije jači tim, čak ni po imenima.

16. јој само да ракочевић не дође

17. https://imgur.com/a/sKcY8

Ovo je Zvezdin roster iz Radonjine prve sezone... Ne slazem se bas da je ovo bolji tim od ovog koji sad imamo...

Edit: Moja greska, Gonzo, nisam lepo procitao post.. Ovo je iz sezone kad je uskocio umesto Vukoicica.

18. Pa i taj tim koji pominjes je slabiji od ovogodisnjeg

19. Какве фаце су тада играле, боже боже.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.