КК Црвена звезда

1. Kojih bre para sta pricas to kakve pare od el haha pa nije to liga sampiona lol idi pisi neki tekst o robertu badju bezi u kurac

2. Pa da, takmici, uzme pare, igra tekme sa najboljim evropskim klubovima i pokusa da dogura sto dalje. To ti je sport danas u svim takmicenjima. Industrija. Ne znam sta drugo mozes da ocekujes? Mislis da je Evroliga imala dusu kad je Partizan igrao F4?

3. Али посебно је одвратан онај патетични покушај Варвара да са оном кореографијом и песмом да копирају Делије и Гробаре. Прејадно као и сама Будућност. Смем да потпишем да у Подгорици и данас има више Делија и Гробара него Варвара. Има Боканов мали клуб да обори све могуће негативне рекорде ове сезоне.

4. Тачно тако фендере страткостере

5. Па играли смо врхстра

Pobratime, koristiš li reč "likuša" u svom vokabularu?

6. некористим

7. Lol ova priča kao bitno je da Budućnost igra El, da uzme pare i to, elitno društvo pa šta uradimo, šta i da izgubimo sve i nek nas pune bitno da smo ti i da zarađujemo xd... to slušam ovih tana posle Pari Šest Žermena od delija, kao znaš ti koliko smo zaradili, niko nije ni očekivao nek nas pune xd...

Poznat mi je još jedan zanat gde zaposlene nemaju ništa protiv punjenja sve dok se zarađuje lol

8. Побратиме, кошарка је једно фудбал друго не можеш то поредити.

9. naravno, svejedno ista priča šuplja

10. побратиме он је први рекао побратиме јебала те интернет персона јеси ти нормалан и бити кул ај молим те

11. Ee a lawrence, što misliš da je bzvz gledati svih 30 tekmi? Gledaš navijaš, igraju momci sa najboljim klubovima. Mnogi su imali i sezonske...

12. To je valjda i cilj praćenja nekog sporta

13. Lol a najjče kao rivalstvo neko Bokana i Čovića, kao svađaju se nešto grmi, a ustvari Milove pare i tamo i vamo, pa kao ajd dosta je bilo sad malo mi, a Čovića boli kurac za jednu EL nego mu da se Partizan ne povampiri, koliko taj čovek mrzi Partizan to nije zdravo po njega

14. koliko taj čovek mrzi Partizan to nije zdravo po njega

Ово када каже навијач Паће онда знамо да је крај близу.

15. Ne realno, mislim bile su prozivke, najviše ga prcaju za Vesnu jer vide da ga boli i kmeči okolo po novinama, realno da se ućuti neko vreme ne bi ga niko uzeo usta, koga briga za njega... Ali on baš mrzi ono iskonski, haha, koliko je mladih igrača sjebao im karijere samo da ne odu u Partizan iako mu ne trebaju uopšte, sledeći je Davidovac...

16. Што је следећи Давидовац?

17. Pre će biti Boriša..
    Nažalost, al mislim da nema herca, mnogo mi plašljivo ulazi u duele..
    Jeste još mlad al ne može da se meri sa gudurom...

18. pa mislim da bude upropašten, neverovatan talenat imao je dogovor sa Partizanom, mislim baš u pričali Čoviću ljudi jbt pusti ga u kritičnim je godinama razvoja, a trenutno ne može u Zvezdi da igra zbog raznoraznih razloga i da se razvija, ozb mu govorili ljudi prijateljski on je bio u fazonu nek crkne tamo neće lol

Za Zagorca je bio BOG svojevremeno, evo videćemo za godinu dana gde je Zagorac, a gde Davidovac

19. Па Бориши треба дати шансу свакако, и добиће је очито, али колико он може, питање је.

20. Па да Загорац ће за дину да буде у НБА а Давидовац ће играти за Макаби Хаифу другу лигу Израела дај Тимотије

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.