Da dodje Hasim Taci i ulozi pare u klub, da li bi ga delije obozavale? Jeo ja sit govana ako ne bi. Ej, dugacak je to post. Jedan mali komsija poceo dete da jebe vec, a rodio se kad je Zvezda zadnji put bila prva.
ne znam, ja nisam, al ajd, da dodje Hasim i kaze, evo odledjavam Zvezdu, ne morate vise da navijate za FMP, pa plus da uplati u FK neku lovu... generalno da se ne cimate nocu nogama od trauma - jel biste odjebali Cokija za racun Hasima?
Pa manji je zlotvor Hašim Tači. On je šiptar, aljbanac, od njega je i očekivati da mrzi Srbe i da radi to što radi. Ćoki je navodno Srbenda, pravoslavčina, pa uzo milijardu iz fonda za ugrožene Srbe na Kosovu i Metohiji... Gori je to zločin.
Manite se vi tog spinovanja o Zvezdinoj nemastini 10 godina... u buli su zadnje 2 tri godine, zato sto niko normalan ne da pare gubitnicima. Pre toga, Evropska Zvezda, ovo-ono, uvek budzet kao Partizanov. I godinama ista prica... ali ajde, period jun decembar uvek pripada delijama... Kako to rece jedan lik pre nekoliko godina:
Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza: Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom. Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi maladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja. Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera. Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu. Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta. Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone !
Samo izbacite prvu fazu jer je to odradjeno, ostalo potpuno isto.
Pa i to je za ljude. Ali dupe (ime) ne prodajemo, to je svetinja i za to se glava daje. Ali dobro, nismo svi isti, polako cemo iz druge ili trece lige. Nece ni ovo vecito.
Pajz kad dođete u situaciju kad je pitanje opstanka kluba. Mislim da se neće ništa vidjeti od vaših guzica koje ćete davati za koji dinar, za spas. Jer, ne bi vi toliko o poštenju raspredali da nemate problema upravo sa poštenjem. Zato i plačete stalno, kao balije.
Pajz kad dođete u situaciju kad je pitanje opstanka kluba. Mislim da se neće ništa vidjeti od vaših guzica koje ćete davati za koji dinar, za spas. Jer, ne bi vi toliko o poštenju raspredali da nemate problema upravo sa poštenjem. Zato i plačete stalno, kao balije.
Zaboravih.... opstanak kluba je u pitanju, tacno tako. Isto ono sto ste vi prosli pre 3 godine. Samo, mi necemo prodavati ime limenkarima, vec lepo u trecu ligu. Pa ti vidi.
Jebi ga, to je bio jedini način da se spasi klub od udara bolesnika u državnom vrhu. Ali, nije vam uspjelo, pa možete i zbog toga plakati. Znam da vam je teško, jer, vi niste navijači, nego samo mrzite Zvezdu.
Misliš - FMP-ovoj temi?
Covicu legendo.
ČOVIĆ LEGENDA
Aj neko iskreno...
Da dodje Hasim Taci i ulozi pare u klub, da li bi ga delije obozavale? Jeo ja sit govana ako ne bi. Ej, dugacak je to post. Jedan mali komsija poceo dete da jebe vec, a rodio se kad je Zvezda zadnji put bila prva.
Ne znam za Hašima, ali znam da su neki Tuđmana obožavali.
ne znam, ja nisam, al ajd, da dodje Hasim i kaze, evo odledjavam Zvezdu, ne morate vise da navijate za FMP, pa plus da uplati u FK neku lovu... generalno da se ne cimate nocu nogama od trauma - jel biste odjebali Cokija za racun Hasima?
KOMPLEKSI!
Pa manji je zlotvor Hašim Tači. On je šiptar, aljbanac, od njega je i očekivati da mrzi Srbe i da radi to što radi. Ćoki je navodno Srbenda, pravoslavčina, pa uzo milijardu iz fonda za ugrožene Srbe na Kosovu i Metohiji... Gori je to zločin.
Čović je legenda i vi nemate pojma. Čović je nešto uspeo u životu a šta je onaj vaš debeli uradio?
JEBAĆEMO GROBARE PARAMA KOJE ČOVIĆ OTEO OD SIROTINJE! PIŠAJ PO GLODARIMA I SIROTINJI!!
АХАХА
Manite se vi tog spinovanja o Zvezdinoj nemastini 10 godina... u buli su zadnje 2 tri godine, zato sto niko normalan ne da pare gubitnicima. Pre toga, Evropska Zvezda, ovo-ono, uvek budzet kao Partizanov. I godinama ista prica... ali ajde, period jun decembar uvek pripada delijama... Kako to rece jedan lik pre nekoliko godina:
Samo izbacite prvu fazu jer je to odradjeno, ostalo potpuno isto.
Bombaš, bićete jebani i sad ćete imati razlog da plačete. Naši finansijski moćnici će uraditi sve da vas ugase, da ne postojite. I uspjeće u tome.
Pa i to je za ljude. Ali dupe (ime) ne prodajemo, to je svetinja i za to se glava daje. Ali dobro, nismo svi isti, polako cemo iz druge ili trece lige. Nece ni ovo vecito.
Ime ne damo. Sta ne lapiras FMP-ovac?
GODINE PROOOOLAZE MOJEEEE
Daćete ime i dupe. Vi ste takvi, plačete da izazovete sažaljenje, kao balije. Ja živim u BiH, pa sam se takvih nagledao. PU!
Zaboravih.... opstanak kluba je u pitanju, tacno tako. Isto ono sto ste vi prosli pre 3 godine. Samo, mi necemo prodavati ime limenkarima, vec lepo u trecu ligu. Pa ti vidi.
Jebi ga, to je bio jedini način da se spasi klub od udara bolesnika u državnom vrhu. Ali, nije vam uspjelo, pa možete i zbog toga plakati. Znam da vam je teško, jer, vi niste navijači, nego samo mrzite Zvezdu.