Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Колика је квота да кешељ поентира знали тко?
Индијанштина тешка од баскета. Треба се навићи на ово након гранитне одбране од прошле године. Просто пожелим да гледам Симона како маше својим ручицама...
Pa jebate, ja sam mislio bice puno cele godine a za fajnal for ce da se napravi kosarkaski teren na marakani, sta je ovo kako ovo kad dzidipi nikad bolji nije bio
Šta se ovde desilo
не дамо се ХД
Desili se dobric i davidovac. Steta sto je vratio rocestija pa nas opet pune kako oce, trebao je da ih ispostuje do kraja muda bi im bila do poda
у кошарки ето то се десило а за ову џеву не знам појма
како нас јеахбу под кошем
Kako Dangubiću nikako ne narastu ta muda
Ne jebu nas pod kosem...
kolko je bilo do jaja pre pola sata kad me boleo kurac za ove što nisam neki antifa sjw peder ili rabadžija na dve iljade metara nadmorske pa da me boli kurac za sport i ko ga izmisli u pičku materinu
био би ред да прекинемо низ од 4 пораза имамо шансу ал јопет дост тешко ХД
хаха 3 секунде не можемо се одбранимо
na dm satu jašar isplači se biće ti lakše nije dobar znak def
Završnica u našem stilu
Понад класични.
За похвалу Добрић у оба правца и нападачки учинак Давидовца и Лесора. Остало очај.
Rocesti totalno van utakmicee... Covek postavlja napad u trenucima kad jurimo brz kos... O zivote..
Unistili nas centralnim pikom kad je rocesti na terenu
Tilmo kako se u 2017 godini resava kad neko smara na forumu dodjes kuci i ubijes ga?
Lol jebeni