To je gradski derbi, ovo veceras je veciti
ha ha ha odlichna oba skecha
De su гробари
Бојкотују.
И они хахахаа
Драго ми је због Добрића, после повреде оваква форма сјајно!
Добар тренинг. Нек се спреми Шенгелија Токо за свршај у око.
Јеботе, ја уопште нисам извалио да смо играли без Антића и Фелдина док не рече овај са Арене. Лолололо
Ја извалио исто на крају, кад смо дали само 86 поена, а не 100..
Mitke što si zajebavao Novicu
Драго ми је због Јанковића, добра партија њега..
Није га зајебавао, најозбиљније му понудио да игра у Ефенпеу и са њима да избори 4 место.. Догодине Новица Убица у Звезди. Новица се наљутио :((
http://www.mojacrvenazvezda.net/168938/2018/01/30/evroliga-pokrenula-disciplinski-postupak-protiv-crvene-zvezde/ Глупи Делијаши, 4 текме битне природе иду и могуће их је добити, најјакије би било да играмо пред празним трибинама.
Кикснуо Макаби.
Ми ако добијемо Басконију, избијамо на 9. мјесто са 9-11 иза Макабија који ће имати 11-10.
Добро је, ако ништа бар у топ 10 екипа да будемо, са домаћим играчима, младим тренером итд. Басконија сасвим реална за добити.
ЈА ВЕРУЈЕМ!
топ 9 никад није био ближи
Кешељ кад проради у следећим утакмицама, па освајамо!
Нема Пера у екипи, Фелдин отпутовао, ал веројатно играти неће.
Kako nema malopre citam svi su na raspolaganju
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
To je gradski derbi, ovo veceras je veciti
ha ha ha odlichna oba skecha
De su гробари
Бојкотују.
И они хахахаа
Драго ми је због Добрића, после повреде оваква форма сјајно!
Добар тренинг. Нек се спреми Шенгелија Токо за свршај у око.
Јеботе, ја уопште нисам извалио да смо играли без Антића и Фелдина док не рече овај са Арене. Лолололо
Ја извалио исто на крају, кад смо дали само 86 поена, а не 100..
Драго ми је због Јанковића, добра партија њега..
Није га зајебавао, најозбиљније му понудио да игра у Ефенпеу и са њима да избори 4 место.. Догодине Новица Убица у Звезди. Новица се наљутио :((
http://www.mojacrvenazvezda.net/168938/2018/01/30/evroliga-pokrenula-disciplinski-postupak-protiv-crvene-zvezde/ Глупи Делијаши, 4 текме битне природе иду и могуће их је добити, најјакије би било да играмо пред празним трибинама.
Кикснуо Макаби.
Ми ако добијемо Басконију, избијамо на 9. мјесто са 9-11 иза Макабија који ће имати 11-10.
Добро је, ако ништа бар у топ 10 екипа да будемо, са домаћим играчима, младим тренером итд.
Басконија сасвим реална за добити.
ЈА ВЕРУЈЕМ!
топ 9 никад није био ближи
Кешељ кад проради у следећим утакмицама, па освајамо!
Нема Пера у екипи, Фелдин отпутовао, ал веројатно играти неће.
Kako nema malopre citam svi su na raspolaganju