Ovo je neka fora, vučić da zadovolji paćine navijače. Nemam drugoga objašnjenja ovoga fenomena.
Dajte kera.
a i nije fora da uzmemo sve četiri titule ove sezone.
Da oce barem partizan da izgubi veceras da zalecim srcu rane.
Ал нам поклонише судије ова бацања Дабгубина.
Хм, ја још читам ваше коментаре, конкретно Ћилмов дајте кера, реко дал губимо од полу професионалне екипе Борац кад оно међутим. Добро тата Фелдин јопет раскива.
Шта кад оно међутим, па једва смо извукли продужетак.
Па не знам јбг, нисам испратио баскет први пут после Х година. Победа је победа то је поента.
Al' nas jebe Covic ko da nismo rod
Jel osecate navalu proliva dok gledate ovu sramotu Zvezdasi
Ne...Ipak je ovo manja sramota nego ukrasti pare sa Kosovo. Imamo mi i vece blamove ;)
30 поена за 1 четвртину, па добро Фењер нам да мање ипак. Битно да Делијаш Бомбаш прати ФМП вс ФМП Но. 2
ne pratim nego vidoh post pa procitam da igraju, odnosilo se na utakmicu fmp - zvezda generalno
А добро, ја реко ти си онај у Паћином дресу у публици.
Dilan Enis za sirotinju http://a.espncdn.com/combiner/i?img=/i/headshots/nba/players/full/3032979.png&w=350&h=254 6-6 za tri jebem ti lebac blesavi
Bila bi fora da nas fmp2 tepa, pa da odelje i paću u finalu. Vrhunski scenario. Xd
Веома Шекспировски сценарио ХД
Ahzdaja ovaj Enis.
Prvi put da ne idem na kup je naš a imao sam i karte za dz. Ohhh zivote lutalico..
Mada obzirom da dobivamo, mozda odem na fajnl tač.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ovo je neka fora, vučić da zadovolji paćine navijače. Nemam drugoga objašnjenja ovoga fenomena.
Dajte kera.
a i nije fora da uzmemo sve četiri titule ove sezone.
Da oce barem partizan da izgubi veceras da zalecim srcu rane.
Ал нам поклонише судије ова бацања Дабгубина.
Хм, ја још читам ваше коментаре, конкретно Ћилмов дајте кера, реко дал губимо од полу професионалне екипе Борац кад оно међутим. Добро тата Фелдин јопет раскива.
Шта кад оно међутим, па једва смо извукли продужетак.
Па не знам јбг, нисам испратио баскет први пут после Х година. Победа је победа то је поента.
Al' nas jebe Covic ko da nismo rod
Jel osecate navalu proliva dok gledate ovu sramotu Zvezdasi
Ne...Ipak je ovo manja sramota nego ukrasti pare sa Kosovo. Imamo mi i vece blamove ;)
30 поена за 1 четвртину, па добро Фењер нам да мање ипак.
Битно да Делијаш Бомбаш прати ФМП вс ФМП Но. 2
ne pratim nego vidoh post pa procitam da igraju, odnosilo se na utakmicu fmp - zvezda generalno
А добро, ја реко ти си онај у Паћином дресу у публици.
Dilan Enis za sirotinju
http://a.espncdn.com/combiner/i?img=/i/headshots/nba/players/full/3032979.png&w=350&h=254
6-6 za tri jebem ti lebac blesavi
Bila bi fora da nas fmp2 tepa, pa da odelje i paću u finalu. Vrhunski scenario. Xd
Веома Шекспировски сценарио ХД
Ahzdaja ovaj Enis.
Prvi put da ne idem na kup je naš a imao sam i karte za dz. Ohhh zivote lutalico..
Mada obzirom da dobivamo, mozda odem na fajnl tač.