КК Црвена звезда

1. I ja sam u tom stadijumu Zap.

Pratim tekmu samo ako vodimo mnogo. Kad se Partizan približio menjam kanal i palim rezultati.com

2. Bar će skupljamo sličke to će malo terapeutski da te smiruje onako da gledaš da je zalepiš lepo pravilno

3. Ma aj da imam kao neke drugare cigane koji mi sad salju poruke i trpaju me, nemam, tj, imam, al niko ne gleda. I taj tilmo ce od 546 utakmice regularne sezone kurcolige da pogleda 1.3 utakmicu, i treci svetski rat da pocne zvezda ima da bude jedanesta, al opet imas neku satisfakciju. Kurac bre, prokletinja, crno-beli, al nema belo, sve je crno

4. Jebote derbi, finale u zgradi se ne cuje ni jedan jedini muk navijanja, vise navijaju pleme mao kad obori cunj i deru se nisu majke znamo sta, i sve ja to znam
    Al zasto sam ovolko bolestan boze zasto

5. Dal sto sam trenirao tu kosarku, dal sto smo ko deca gledali ta zlata kako se osvajaju, dal sam ja psihopata, ubicu se jebem tiiiii

6. I aj da sam imao 1% euforije kad je doso zoc, znao sam od starta epilog, al opet ta mrvica zakrzljalog navijackog mozga je opstala i evo jebe mi majku da ne mogu da spavam veceras

7. Zato što si real hooper kao ja i ball is life

8. Malo ce me obraduje majami sad kad izbaci boston, al kurac posle ono govno mulatsko ce da osvoji eeeej kari najbolji igrac u ligi, pa taj ne devedesetih, jebenih dvehiljaditih bi bio masakriran, prosto mastam kako mu rip hamilton nabija lakat u grlo

9. Znaci ne moze pravi covek i gospodin batler da osvoji, mora ono govno da ima 5 prstenova, cirkuzant sto puca od pola

10. Ahah ali kakav sad depra vajb osecam, dodje mi sad da te zagrlim i sapnem sve ce opet biti ok brt

No homo

11. Pa kako nije depra jbg, jedino je taj sport nesto gde se prepustis jer ne zavisi od tebe, ne mora grajndujes, uvijas, secas, mucis se, upinjes... jednom da neko nesto umesto mene zavrsi, i ja sam od svih timova planete odabrao partizan.

12. Brate take the black pill i okani se titovih blizanaca, i sam znaš da tako treba

13. Ajde ne pusi patkicu, odrastao sam kao kk sledeća sezona. Nek vam je sad malo vašeg leka. Xd

14. To sto kaze tilmo, evo sad imam flesbek i malo sam se oznojio

15. Mora vidite kako je

16. Jedino sto je dobro sto zaista postoji napredak, nisam minut ove dve tekme pogledao, i kad sam video rezultat vecerasnji, pritisak mi je bio samo 130/80. Za godinu dve necu ni da udjem da vidim skor. Polako.

17. Dobre tekme, ozb, tvrde, prave evroligaske xD

18. Sergio Scariolo
    Malo ce me obraduje majami sad kad izbaci boston

Sve pare na boston znači hahhahah

19. Pa ocigledno, dovoljno je da nekog minijaturno simpatisem u nekom mecu, i taj je zavrsio. Sorry, city of Miami.

20. I POSLE SVEGA
    PARTIZAN JE VECAN!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.