КК Црвена звезда

1. врх играч, пре пар година кад је играо за басконију ја мислим, био убица баш немилосрдни имао сам га на фантазију
    елем појачање у стручном штабу СИМОН као први помоћник хахахаха
    заборавите отказе до зиме до новембра лети цео стручни штаб

2. Pocela EL loool

Aj pa nek je sa srecom, zvezda na power rankingu tipa 16-ta tako da nema nerviranaj ove godine, nasa je sledecxa sezonha

3. пф једина добра ствар у вези ЕЛ је што ће мочи да се уигравају и такмиче са јаким екипама па тако још боље да играју ову АБА лигу и та домаћа такмичења
    нећу гледати гостовања највероватније ипак је ЕЛ сморила баш јако и цела кошаркашка игра

4. Sta ima da se uigravaju za abu si l00d, to bi trebalo da se dobija sve sa drugom petorkom osim partizana i buducnosti, za to nisu morali da dovode 7 crnaca

bice bolje kad se raduljica vrati iz banje i namesti kuk

5. па никад се не зна има ту добрих екипа ипак је ово нов тим стручни штаб и то

6. juce mi je novi trener zalicio malo na radeta lackovica, bice to dobro

7. Kakav je ovaj Vildosa, nadam se da nije istrosen ko onaj celavi spanac sto je bio

8. лик 95 нисам ни знао
    играо је дуго у ЕЛ у басконији гледали смо га контам да је добар

9. LOL mislio sam da je stariji bar 5,6 god mrzelo me cak i da guglam

lepo, lepo

10. radonjic dejan, jedan je radonjic dejan, radonjic deeeejan

11. пуно успеха желим овом влади али млад и неискусан тренер у ЕЛ и да јури трофеје АБА лиге, ценим до зиме отказ овако на први поглед обзиром да не знам ни ко је лик

есам реко

12. https://www.b92.net/news/pics/2022/11/14/39243902463723c882c9d8376044979_orig.jpeg

Nedovic video sliku i sakrio se u ormar xd

Ene ako Dusko ne pomogne nece niko

13. љепота!

14. недовић видо слику и повредио се

15. Ljepota zbilja, jedva cekam prvu tekmu, makar da gledam kako pjeni umesto onog teleceg rade lackovic pogleda sto je vlado imao

Video sam sliku sa treninga, kakav pogled mrznje im je uputio ja sam se usro remotely

16. па да би дошло до значајнијих промена требаће једно 2 3 недеље ал нека гледаћу домаће текме сиг а ако крену да играју добро онда и гостовања кад стигнем

17. Duško Ivanović pregospodin vratio Željka u cvekla mod lol

18. Nikola Ivanovic slomio rebro :/

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.