Za i protiv legalizacije marihuane

1. много сам свеснија и нормалнија била на печуркама него на литри текиле, а о ганџи да не причамо, мени сасвим довољан и неоспорив аргумент о томе шта колико утиче

ја не могу да верујем да ће људи пре поверовати научницима и тим научним истраживањима него да сами испробају.
    и као научници кажу штетнија је ганџа по свест, а људи у твојој ближој околини сигурно једни друге кољу, силују, разбијају аркаде, пишају у гаће кад су препити, а сигурно немаш ниједан пример у околини који то ради кад је предуван.
    НАУКА КАД КАЖЕ ДА ЈЕ НЕШТО ЗЛО, НЕМА ДАЉЕ
    и наравно, јовичић, божији изасланик

2. pa ne treba da se miješa u tok nečijih misli, ali TV sjebava tok misli, to je činjenica, znam po sebi, ne pravi ti misli drugačijim, već samo one postojeće debilizuje

Јовичићу, какве би требало да буду импликације овакве тврдње?

3. Po meni trava nije za nedorasle, a kad bi bila legalna bila bi dostupnija svima, kad je neko potpuno psihički zreo i potpuno mu se razvio mozak, onda nek duva ako hoće, ali nažalost, da je trava legalna, to bi bilo lakše dostupno i mlađima, a neko sa svojih 16-17 godina ne može baš zrelo da odluči je li to za njega ili nije, a ako nastavi da duva, realno su moguće loše poslijedice.

4. Милице, где си нашла печурке?

5. реално. а како то буди прецизнији?

6. ако те озбиљно занима, обрати ми се на певете, за који град те набавка итнересује лоло

7. Po meni trava nije za nedorasle, a kad bi bila legalna bila bi dostupnija svima

Ош да кажеш да су веће шансе да комшиница Мица из драгстора ували ђавољу траву малом Сими и тако изгуби лиценцу, него да то уради Џони са ћошка ког боли туки и за Симу и за све живо?

Докле ће се вртети иста глупа "аргументација"...

8. ГАНЏА МИ ЈЕ ИЗМЕНИЛА СВИЈЕСТ, ПАРАНОЈА ОБРНУЛА КРУГ ПА ВИШЕ О ТОМЕ НИ НЕ РАЗМИШЉАМ, ХВАЛА МУСАШЕ

9. to sto kaze predrazinjo.

i ne razumem kako neko ko je jednom u zivotu probao vutru, (ili cak nije ni probo nego gledao nekog ko je probo) i to neku retardirano prskanu pa mu bilo lose, moze tako da generalizuje i iz svog sopstvenog iskustva donosi zakljucak da bi je bilo najbolje ukinuti totalno. to sto ti ne umes i ne znas da duvas, ne znaci da i mi svi ostali moramo da budemo u toj ravni.

logika vecine ljudi koji su protiv legalizacije, je sledeca:

ja ne pijem alkohol. alkohol jako lose utice na mene. par puta sam skoro zavrsila u BOLNICI OD MALE KOLICINE ALKOHOLA. i gledam oceve nekih svojih prijatelja koji su teski alkosi. maltretiraju svoje porodice, zlostavljaju zenu i decu, rasprodali sve iz kuce, neki zavrsili u zatvoru zbog ubistva....

da li ja sada zbog toga sto ne umem da podnesem alkohol, i zbog toga sto ovi neki majmuni ne umeju da piju normalno, treba da kazem ALKOHOL JE ZLO! ZABRANITE ALKOHOL! i tako pokvarim zabavu svima...

ovako glupav i jednostran nacin gledanja na stvari moze da se primeni na skoro SVE u zivotu - slatkise, junk food, seks....

a sto se tice ovih sto njih to "jednostavno ne privlaci", pa ko te jebote tera da duvas?! ako je legalizuju, oces ti onda MORATI da duvas ako ti se ne duva?

daj jebote...

10. Ljudi moji, stav ZA legalizaciju marihuane koji sam imao dok nisam probao, zasnivao sam na nauci, racionalnosti i na nekim principima.

Sadašnji stav protiv je uglavnom zasnovan na predostrožnosti, zdravom razumu, vlastitom iskustvu i iskustvima drugih koji duvaju (i njihovim uspjesima u životu) i čak donekle i strahu.

11. ГМ, не заборави да је Јовичић из Босне, тамо изгледа Џони са ћошка уваљује деци лажни бурек.

12. Милице, кад дође тренутак. Сад бар знам где да тражим.

:отишо да лоцира ајпи:

13. Pa realno da se može kupiti na trafici kao cigare, ne mora nekom klincu uvaliti prodavačica koja će izgubiti licencu zbog toga, već bi onda svako sa 18 i više godina bio potencijalni Džoni sa ćoška koji bi to legalno kupio, a onda mogao dati klincu.

14. Где је нестало саосећање код људи...
    Мисли ли имало на измењен ток свести који изазива лажни бурек...

15. нисам веровала да ћу ово рећи, али морам се сложити са лемајом лоло

шта, зато што неколицина не уме да се контролише, треба СВИ да испаштају?
    фазон, постоје зависници од нета којима се измени ток мисли и свести од разних научних истраживања која прочитају на њему , па треба учинити нет илегалним?

16. За, да јебе оца. Нисам никада пробао ал' намеравам и мрзи ме да тражим даље од апотеке, а не крећем се у таквом неком друштву и окружењу у којем ми је то на дохват руке.

17. јовичић се дакле залаже да људи који оће да узгоје биљку на тераси и попуше у топлини свог дома иду у јебени затвор да би се спречила злоупотреба закона од стране џонија а све на штету малог симе који ће ако дува да запостави часове виолине.

18. Pa realno da se može kupiti na trafici kao cigare, ne mora nekom klincu uvaliti prodavačica koja će izgubiti licencu zbog toga, već bi onda svako sa 18 i više godina bio potencijalni Džoni sa ćoška koji bi to legalno kupio, a onda mogao dati klincu.

Значи, оћеш да кажеш да је лакше да Џони који је недавно изгубио монопол на промет оде да купује дрозу по трафикама и онда ваља дечици, него да продаје своју робу?
    При том не мора се то све одрадити тако да може свака трафика да продаје, и то неограничену количину.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.