Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
тебре, више може да те уништи и растури алкохол..
и онда опет долазимо до питања зашто тебе боли курац за неке тамо који ће "да се униште"? осим ако не мислиш на родбину ололо
Jovičiću, znaš i sam da je ovo potpuno subjektivan zaključak. :)
pa jest subjektivan, al i ti subjektivno znaš da je to tako, pa sad jebi ga, ako smo i ja i ti, i još veliki broj ljudi koji tako misle u krivu, jebiga onda.
Sama činjenica da trava do pre manje od sto godina nije bila zabranjena, štaviše konzumirala se naveliko i naširoko (cirka nekih par hiljada godina), ide u prilog činjenici da bi trebalo da bude legalna.
Ne koristi se džabe u medicinske svrhe, što će ovde stručniji po tom pitanju da potvrde (ili su već potvrdili, da ne vrtim celu temu). Znači, definitno ima neke terapeutske svrhe, samo se bojim da je malo širi spektar stvari na koje bi moglo pozitivno da utiče (ovde naravno govorimo o razumnim količinama). Pogadjajte triput kojoj mafiji ovo nimalo ne odgovara... da, da, jeste počinje na F, a završava se na ARMAKO.
Da u neku ruku može da stvori psihičku zavisnost (jebeš ga, kod nekih ljudi je stvara čokolada, koja je, je li do jaja zdrava recimo), to stoji, ali manje više svako ko se iole uozbilj u životu, prevazilazi ovu barijeru bez problema. Višegodišnje svakodnevno intezivno konzumiranje konzumiranje sigurno da ostavlja posledice, kao što to čini i i konzumiranje bilo čega drugog, evo držimo se gore pomenutih cigara i alkohola.
Ne verujem da bi sama legalizacija doprinela nekoj popularizaciji i ne znam kakvom drastičnom povećanju konzumenata. Ko je riova, verovatno će nastaviti i dalje, a ko nije, bojim se da mu neće biti ništa manje dostupna nego sad (kontam da svi znate bar jednog lika koji ima nekakve veze sa tim, ma koliko godina imali).
Ima tu i crnoga i beloga, što se konzumacije tiče, ali se opet sve svodi na umerenost i samokontrolu, kao i dosta drugih stvari u životu, složićete se.
Buksnica za vikend, opuštalica, nikad lepše i bolje... moglo bi se tako ceo život, bez nekih trajnijih posledica, spreman sam da se kladim u to (kao i konzumacija, lupam sad, 5-10 piva vikendom recimo). Svakodnevno konzumiranje, neumerenost, 5 spravi dnevno i te fore...definitivno posledice ostaju, to je sigurno, glupo bi bilo zboriti drugačije (ajd i ovde da povučemo paralelu, ko da dereš litar i po dnevno neke domaće jake).
U potpunosti razumem ljude koji hejtuju vutru, i ovim postom ne pokušavam da im promenim mišljenje, samo da iz jednog objektivnog ugla na svom primeru predstavim prednosti i mane konzumacije.
Sreten
http://www.nytimes.com/2009/06/16/health/16alco.html?pagewanted=all
А што поредиш фине особице које пијуцкају свој панч после недељне мисе са неконтролисаном употребом вутре? Замисли, нормалнији си ако попијеш гутљај алкохола, него ако се ишприцаш годишњом залихом буксни... ко би рекао.
Пушење није једини начин употребе. И може се исто тако дозирати. Само која будала би то радила, ако не мора.
Како ти Јовичићу лупаш глупости то је невиђено на просторима овог домена. Да ли стварно мислиш да држава треба да се меша у ТОК НЕЧИЈИХ МИСЛИ?
Баш тако.
pa ne treba da se miješa u tok nečijih misli, ali marihuana sjebava tok misli, to je činjenica, znam po sebi, ne pravi ti misli drugačijim, već samo one postojeće debilizuje
По твојој логици испада да данас, неколико деценија после криминализације, уопште нема корисника. Кад оно међутим.
Почињем да верујем да си у праву лоло
Jovičić debilizovao tok Zmiinih misli lololo
Jovičić je ustvari BUKSNA :)
Gde sam ja rekao da i ja znam da je to tako? :)
Koliko sam skontao, ti si jednom pušio travu i na osnovu tog jednog iskustva ga upoređuješ sa alkoholom koji mnogo češće koristiš. Eventualno bi moglo da ima smisla da si svoje iskustvo sa travom uporedio sa svojim prvim pijanstvom.
Ali opet ne znam kakvo to značenje može da ima.
Evo, ja sad mogu da kažem da je čovek mnogo nenormalniji kad popije dva deci vinjaka nego kad popije dva deci domaće rakije, i da nađem još neke ljude koji će to da potvrde, i kakve onda zaključke treba iz toga da izvedemo, koj' kurac?
I droga i alkohol su luksuz. Niste vi gladni, pa možete da se preseravate.
Inače ja travu ne mrzim, ja se nje plašim. Uvijek sam bio za legalizaciju dok nisam sam to probao. A kad sam probao, onda sam malo detaljnije istraživao o njoj, i kad sam sve te kockice spojio uglavi: vlastito iskustvo + brojne studije koje ukazuju na štetne efekte, promijenio sam mišljenje i protiv sam legalizacije, a i sebi samom sam rekao da ne želim i ne namjeravam to iskustvo ponavljati, a i nisam odtad nijednom, a prošlo je već ima deset mjeseci, a i dalje ne namjeravam.
Није бре, моје мисли су чисте ко суза, ал кад он каже да је на свом примеру доказао како да му не верујем кад све ово читам :)
Иначе, одељак Кривична дела против дебилизације човека и грађанина би морао да се позабави много озбиљнијим проблемима него што је вутра.
Jovičić je prvenstveno protiv mešanja marihuane u njegov tok misli. :)
Has the whole world gone mad??? Zašto pušite drogu dečki? Zašto ne popijete neku rakiju umesto toga i budete normalni kao Jovičić?
Хаха, ово ко они хардкор бивши алкоси што броје дане колико су трезни. Само што је Јовичић са тим почео после прве и једине буксне. злололо
Јовичићу ко зна какав си ти хибрид пробао када си први пут просуо унутрашње огране од смијеха како си навео. Први пут ми ништа није било, нит сам се смијао, нит сам се сјебао, једноставно сам био опуштен, као и много људи који су ми потврдили исто искуство.
Henri, tamjan smiruje, možda si ti pušio tamjan, a Jovičić marihuanu.