U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Да ли ви знате да је за производњу дроге, што је у овом случају вутра у саксији, запрећена минимална казна затвора од 3 године, без могућности ублажавања.
Ja u uslovima nelegalnosti trave i da sam htio, godinama nisam mogao da duvam, jer se jednostavno nisam kretao u tim krugovima, u mom društvu niko ne duva, nemam veze, ne znam ni jednog dilera, ne znam nikoga ko zna dilera, osim jedne drugarice koja duva. A htio sam. Čuo sam svakakvu famu o travi i baš sam htio da probam, a dugo vremena nisam, jer mi je bila nedostupna. I da nije te jedne prijateljice koja duva redovno, i da nju ne poznajem, vjerovatno, uprkos htijenju, i dalje ne bi probao. Dakle, 100% ilegalnost smanjuje dostupnosti i smanjuje učestalost korištenja.
Razlog više da ostane nelegalna.
A taj Džoni ne bi to kupovo na trafici da bi dalje preprodavao, nego bi kupovao sebi, kao što ljudi danas kupuju cigare, pa bi nekog klinca prosto ponudio time, kao što i danas u srednjoj školi ortaci jedni drugima nude cigare.
I danas je prodaja cigara mlađima od 18 godina zabranjena, pa opet su cigare daleko dostupnije svakom tinejdžeru nego trava.
Није разлог више. Трава није штетна. Ко кад би реко: то што не могу да набавим манго је разлог више да се он забрани законом у супротном би га било свуда. :Р
Трава је мање штетна од алкохола, сад то што некоме треба нешто јаче у огромним количинама, то је више ствар претеривања.... Иста ствар као и са алкохоличарима....
Не знам где сам читао, или ми је неки хипи-хипстер другар причао то, да у ствари та негативна кампања иде од неких великих компанија кураца-палаца, јер би легализација вутре штетила њиховом бизнису.... Не знам сад кол'ко је то тачно....
Razlog više da ostane nelegalna.
И то си закључио само на основу сопственог случаја. Шта ћемо са огромном количином новца која се слива криминалцима? Какав је њихов утицај на ток главе просечног човека и граџанина? Шта ћемо са измењеним токовима који су последица алкохола и сл. који је доступан на сваком кораку? Како би још једна претња по токове утицала на пораст измене токова, ако већ постоје легални скретачи токова?
Po meni postoje dva lobija, jedan za legalizaciju, drugi protiv, oba imaju neke svoje interese, i ni jednima nije vjerovati. I jedni i drugi se pozivaju na neka istraživanja.
Ali ipak, barem meni su ovi argumenti anti-duvačkog lobija jači, ne toliko zbog većeg stepena dokazanosti njihovih tvrdnji, već zbog ozbiljnosti implikacija koje nastaju ako su njihove tvrdnje istinite.
daj jovicicu jebote, aj sad i ti. kad je legalizuju ti je nemoj kupovati, i gotovo. sta te boli kurac za druge, ko oce da je pusi- pusice je, ko cigarete u picku materinu, pa ne puse ih svi!
OK, postoje legalni skretači tokova, ali zašto stvarati dodatnu pometnju uvođenjem još jednog? A ove postojeće je sad kasno zabranjivati. Jednostavno ne ide, ne može da ide, što se pokazalo za vrijeme prohibicije.
Kvot iz nekog filma:
Ma pucali bi se mi i vitaminom C,samo da je u ilegali,lolo
Да. Тако су и у средњем веку контали А ШТА АКО ЈЕ ОНА СТВАРНО ВЕШТИЦА!? Твоје размишљање је трагично.
Pa dovoljan je moj vlastiti slučaj jer ja tu sigurno nisam jedini, ima koliko hoćeš ljudi poput mene koji bi sigurno puno lakše i puno ranije probali da je trava legalna.
http://thesietch.org/mysietch/keith/2010/09/25/big-alcohol-funding-anti-marijauna-campaigns/
Ајде да забранимо нешто јер је неко одлучио да рашири негативну пропаганду ради сопствене користи, али шта ако у томе има истине, дај ми за сваки случај да шаљемо људе у затвор ни због чега! АААА јеботе, Јовичићу!
људи почели да ми шаљу пвтове ''а где се могу набавити печурке у новом саду?'', а нису ни свесни да сам ја та која сарађује с муријом хаха
Hahahahaha, milice
Pusim travu, furam rasta kapu i uzivam, nikada nisam popusio pljugu, jednostavno me ne privlaci(to mi je dokaz da mogu da se kontrolisem).Jebi ga Koku cu da probam za 18 i eventualno jod jednom.Drzava je glupa, bolje je da legalizuje marihuanu, em ce da joj placaju porez, em ce sudovi za jedno 30% posto biti olaksani (mislim na one koji nece imati priliku da padnu za joint), em ce se otvorenije pricati o tome.
i da, HEROIN STOP. ako nekog vidite koje se puca u venu, prvo mu ponudite pomoc da izadje iz toga pa ako nece, polomite mu viliciu, ruke i noge.
Brankica Stanković - mylyca
А јеби га, воле људи печурке, а и треба их наћи....
није тешко јеби га, потребна је само снага воље и ума и воала, нађеш се у кругу људи који их стављају на пицу место шампињона