Automobilizam

  1. У бре ГТД аси готован :Д
    Ја точим сам себи кад год ме не заскоче, волим мирис бензина. хД

  2. Jer nije pumpa na samoposluživanje. Zašto ih ima 5-6 zaposlenih sem da toče lolo.

    Sale, ne bi trebalo da je do vazduha, jer bi prije bila meka

  3. Ne znam GTD, videcemo sve sutra.

  4. Auto koje bih kupio prvo iza Golfa 6. Samo mi se centralna konzola ne sviđa.
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/127243#

  5. Fina kola, samo što su ga hipici sa dugim kosama furali i unutra se međusobno jebali.
    Koja kola voliš i imaš?

  6. E a stvarno su usrali ovu Astru sovolikim dugmicima.

  7. Ali je ipak ljepša konzola negu u staroj.

  8. @ GTD: Zbog trenutne finansijske situacije vozim Kadetta, 1.6 benzin sa katalizatorom (nema plin, fala Bogu). Fino očuvan, metalik crn, lepo služi, nemam problema s njim. Jedino mi malo nizak, a kakvi su nam putevi ovde u Kragujevcu mora dobro da se pazi gde se vozi. Sad u nedelju vozio do dede pa ti na jedan šaht zakačim karter za ulje, pretrnuh, ali nema štete hvala bogu.
    A šta bih voleo da vozim? Kačio sam već, al' voleo bih neku stariju Alfu (Giuliu GTV), ili Citroen DS, takozvanu Ajkulu... Ne privlače me noviji automobili nešto naročito, izgubili su lepotu i ono nešto. A pogotovo hečbekove ne volim. A ova dva ću kupiti kad tad.

  9. Јанковићу написаћу ти једно гејаво јеби се са смајлијем. Таман ми истрчао Топ Гир на Тјубу, а ти шаљеш ово.

    ЕДИТ: А што не волите плин? Да није њега ауто би ми био луксуз, пешачио бих или педало скоро свуда у круг од бар шест до седам километра.

  10. Jel' kadet naknadno spuštan?

    Au...
    http://wikiautos.ru/wp-content/uploads/2012/12/Lamborghini-Urraco-P250-1972-76.jpg

    Jedva čekam novu sezonu top gira.

  11. Ja ga ne volim jer se na njega kuva lolo. I imam trip da će eksplodirati ako me neko malo jače čukne ili se prevrnem. Nikad nijesam imao kola sa plinom...

  12. Kadetta, 1.6 benzin sa katalizatorom (nema plin, fala Bogu)

    STO FALA BOGU?

  13. kolko je sad plin? isplati li se šta?

  14. Ja ga ne volim jer se na njega kuva lolo. I imam trip da će eksplodirati ako me neko malo jače čukne ili se prevrnem. Nikad nijesam imao kola sa plinom...

    Експлодирати неће сигурно, гледао сам на РТС-у како пуцају у плинску боцу калашњиковим, ма нема теорије, једино што је јако хладан и може да направи промрзлине, тако ми теча најебо кад гекнуо југа од камен и покидао црево. Каже опекотине од хладноће.

  15. E da, i ode mi veliki dio gepeka.
    Kod nas u CG je euro, valjda. Nikad ga ne bih ugrađivo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.