Prijava

Ne volim ja te veće automobile. Biće da imam ženske hormone. Xd

I enterijee tj plastika u c je bas katastrofalno losija od vece klase ne znam sto se brukaju
Mercedes jebeni
Mada i nova e je mala ko kurac ona 2012 tipa

Sve je nekad bilo bolje eh

Sa tom E su se usrali, enterijer kao u Dačiji. Posle bio neki redizajn pa su malo ispravili, ali teški promašaj svakako.

Sve tacno ovo sto boh kaze, imao burazer c i e klasu te serije. Nikad dva na oko slicnija auta nisam vidio a da su u unutrasnjosti toliko razliciti. C je neuporedivo lošija, jedino mi je e90 320d bio grđi. Ipak uzimamo u obzir da su bmw i merc premium proizvodjaci a ne neki opeli

Sad će biti da prozivam manjine, ali samo se nadovezujem na priču.

Bio do ovlašćenog servisa da mi odrade mali servis. I dok čekam, uđem u salon da pogledam izložene automobile.

Brate, novi feton tipa 50k, plastike oko menjača, one na vratima, užas nad užasima. Ono kad kucneš, odzvanja kao neka kineska igračka. Tanko, krto. Nerealno da onaj krš stavljaju u auto koji im važi za "limuzinu".

oprali, očistili, ispolirali pasata, čist ko suza, odmah krenuli da ga šuknu nekome.

inače, ćale zna neke ljude koji znaju ovog pregospodina i gde živi. frajer sakrio pasata iza kuće, nije hteo ni da ga vrati dok se nije ćale nabogaro i kaže prodavalac da je pošten čovek i tako to, a 100% sam siguran da će opet pokušati da šukne fokusa nekoj novoj nedužnoj žrtvi, kao što je nama, samo što se taj put neće vratiti.

Znači sad je pasatica NOV NOV NOV

ja često zaboravim da imam i škodu fabiu kad mi bude potrebna, trenutno samo smrdi u garaži na brdu, zatrebaće nekad valjda.

Škoda fabia dvosed.

Tilmo, ovo za novog fejtona si vjerovatno u pravu jer vec 7-8 godina ga proizvode u Kini i to iskljucivo za kinesko trziste. Drago mi je da te je firma poslala na tako dalek i egzotican put kako bi promijenio ulje u polu 1.4. Kladim se da je bilo nezaboravno?

E klasa ona od 2016 jebe majke.
Boh, meni je u redu skroz za taj segment velicina, ali od te dijamantski far sto je 2012 tipa pa nadalje imaju novo sranje unutra. A to je da si imao pravu kozu i mercedes sinteticku tj skaj. Pa i kombinaciju skaja i stofa, skoro svaka je pukla na bubregu sjedista jbg, ko bi rekao da mercedes gura to sranje.

GTD
Tilmo, ovo za novog fejtona si vjerovatno u pravu jer vec 7-8 godina ga proizvode u Kini i to iskljucivo za kinesko trziste. Drago mi je da te je firma poslala na tako dalek i egzotican put kako bi promijenio ulje u polu 1.4. Kladim se da je bilo nezaboravno?

ponudi ga bar maramicom da se obriše

Al ne volim kad ovako izbace celu sezonu od jednom, nisam odgledao ni prvu tilmozodu do kraja a već vidim spojler za sledeću

Tast moj otišao u penziju i uzeo otpremninu od Kolubare i kupi E klasu 2016 god, vozio sam je jednom do Čačka i nazad vrhunski auto dosta ti veći penis kad u njemu si.

Ko ne zna kako se računa kakav auto je tako se računa.

Šta smatraš pod dosta? Meni je 16cm./16.5cm dok sam u stanu, koliki je tokom voznje u a6

Zavisi jbg od prekonekoliko faktora