Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma da ne mogu da se voze deca bogatih , vozikaju se u BMW od po 300 konja pa oni što su pokginuli nemam pojma koliko je auto imao konja al pretpostavljam da je imao 180 ili tako nešto...
ma svejedno
ti sa autom od 120 konja možeš da letiš, jebeno letiš
zamisli pežo 206 sa 120 konja
pa to je munja na ulici
ili saxo
Pa onaj bmw što je sleteo je kupe, IS, nači 180 minimum
a nije da se razumem , al neću da menjam svoj auto , znam da u HR. ne smeš sa probnom voziti jači od 120 konja. Samo da ne menjam auto , jer ako uvedu taj zakon ja uzimam golfa 2 , 1.6 dizela i to ću onda voziti do 25 godine a sad ima 18 , još malo pa ću 19 za mesec dana..
Ali isto tako ima i jake i oštre kočnice. Da ne voze pijani mogli bi da ukoče jako brzo.
tufere, nije mu krivo 180 konja
onde bi i sa stojadinom od 1.1k kubika razvio 100 na sat i sletio
nzm kakav je iznutra taj auto , nisam bio u takvim automobilima al ako ima kvačilo kočnicu i gas, kontam da je on stiskao gas umesto kočnice, misleći da stiska kočnicu
ne znam kakva zabuna oko brzine kojom su išli
da je bilo preko 200-250 pa ajde, ali 100-120 i svi kao krive konjske snage wtf
Miki to jeste jbg. Nisam ja pristalica ovog zakona. Šta koj kurac meni ima ko da odredjuje šta da kupim za moje pare. Ako sam lud ima da poginem u kočijawa jbg
Jebo te. Prepoznah auto, znam i coveka. Jednom ga vec uvio oko bandere, ali sad mu bas jeba mater, ovo je uzas. Kazu da je vozac u teskom stanju, mada taj auto voze svi njegovi drugari...Moze da bude bilo ko... Nek' mu je Bog u pomoci...
http://tpknews.altervista.org/pozarevac-teska-saobracajna-nesreca-na-zabelskom-putu-jedna-osoba-teze-povredena/
Jebeš kola , samo da ne uvode zakone , treba zabraniti te baš jake aute sa 150 konja, mlad, lud, sedne misli da ima snagu uleće u makaze i pobije nevine a ubije i sebe...
Ja kontam da je automatik jer je pijan došao do 110 km/h. Ne verujem da neko ko je toliko pijan uspeo da menja brzine.
to, ili je možda odmah ubacio u 3-4
e i to što kažeš , ja jednom pratio neku ženturaču u automatiku ona cepa po gasu , a ja jadan sa 90 konja i punim gasom jedva sam je stigao...
Šta bre serete, nije se uvoštijo. 0.89 dunuo ja sam vozio sa 1.50 fazon i nista strasno. Cuj nije znao sta je kocnica sta gas
pa kontam od droga ne od alkohola
mada ne znam kakvo dejstvo droge imaju na vozačke sposobnosti
e bokseru kako na koga deluje alkohol neko i od mnogo manje bude pijan ko letva i ne zna šta radi...
Inace, ovaj Rover slupani je 2.0 CDTi (bmw motor) od 147ks, automatik...Auto bio kao cvet kad ga kupio,a uzeo ga za presmesne pare. Onaj sto sam ja imao je 130ks pa isao ko ne daj Boze, a ovo je tek picvajz.
Vas pola ovde su debili, jebite mi teču ako gresim. Iznervirao sam se.
Ali nisi isto ti od 30-ak godina ili neko od 18-19 i ko ko zna kako podnosi alkohol. Npr. imam druga kojeg vata i jedna rakija da moraš da ga unosiš k'o badnjak u kuću.